Guest

Cloud

Wat cloudoplossingen en -services te bieden hebben

Cloudoplossingen en -services bieden aantrekkelijke winstkansen. Hiermee kunnen organisaties hun kapitaaluitgaven (CapEx) en bedrijfskosten (OpEx) verlagen, cloudinformatie delen en op verzoek dynamische services leveren. Dankzij de flexibele bedrijfsmodellen kunnen schaalbare services sneller en efficiënter worden geïntroduceerd, onafhankelijk van de geografische locatie of de grootte van het bedrijf. Daarnaast is de cloud dé oplossing voor een aantal grote economische en technologische uitdagingen waar organisaties op dit moment voor staan.

Belangrijke overwegingen

De eerste stap bij het betreden van de 'wereld van de clouds', is de keuze van een cloudmodel dat past bij uw organisatie en mogelijkheden. Vervolgens moet u ervoor zorgen dat mensen alle leveringsmodellen op alle mogelijke manieren veilig en consistent kunnen gebruiken. Dit geldt in het bijzonder voor samenwerkings- en videotoepassingen. Voor het optimaliseren van de prestaties, flexibiliteit en efficiency van uw cloudoplossing hebt u tot slot een groot netwerk beschikbare innovatieve leveranciers nodig, die oplossingen kunnen bieden en implementeren die het door u gekozen cloudmodel ondersteunen en erin kunnen worden geïntegreerd.

Voor een efficiënte implementatie van cloudoplossingen is het van belang dat u uw keuzes voor bepaalde technologie zorgvuldig evalueert. Cisco levert de elementen die essentieel zijn voor de ondersteuning van uw strategie, of u nu services ontwikkelt of gebruikt vanaf een private, publieke of hybride cloud.

Hoe Cisco CloudVerse uw cloudstrategie ondersteunt

De oplossing van Cisco is CloudVerse. Cisco CloudVerse zorgt voor een volledige en transparante integratie van de drie fundamentele standaarden van cloud, die zorgen voor eenvoud, contextafhankelijke beveiliging, schaalbaarheid, flexibiliteit en een overtuigende ervaring op elk apparaat en op elke locatie.

Cisco CloudVerse

Deze drie standaarden zijn:

Cloudapplicaties en -services

De nieuwe samenwerkingservaring is mobieler, socialer, visueler en virtueler. Nu we het computertijdperk achter ons hebben gelaten, zijn er oplossingen nodig voor de ondersteuning van flexibele leveringsmodellen voor de cloud en voor de ondersteuning van omgevingen voor mobiele apparaten. Dit zorgt voor een ongekende vrijheid en productiviteit. Uw organisatie profiteert via Cisco Collaboration Cloud of een van onze partners van efficiëntere vergaderingen, persoonlijke visuele ervaringen en het veilig delen van documenten, overal, altijd en vanaf elk apparaat.

Unified Data Center

Traditionele datacenterarchitecturen zijn ontworpen voor statische, fysieke - niet virtuele - omgevingen. Vandaar dat ze de mogelijkheden van cloudtoepassingen (betere prestaties, flexibiliteit en efficiency) kunnen beperken en dat de vereiste hogere beveiligingsniveaus niet kunnen worden gehaald. Cisco Unified Data Center is speciaal ontworpen voor virtualisatie en cloud computing. Het biedt automatische provisioning en beheer van de Shared Fabric van computer-, netwerk- en opslagbronnen die nodig zijn voor de levering van IT-services binnen en tussen datacenters.

Cloud Intelligent Network

Het netwerk is de structuur die de clouds met elkaar verbindt. De onderliggende infrastructuur moet cloudservices dynamisch kunnen aanbieden en deze automatisch kunnen beheren voor verschillende inhoudstypen. Met een Cisco Cloud Intelligent Network kunt u de levering van cloudservices garanderen, toegang en services verlenen aan de juiste gebruikers en beschikt u over de flexibiliteit om verbinding te maken met community-, publieke en hybride clouds.

Maar alleen bouwstenen zijn niet genoeg. Uw technologische infrastructuur bestaat uit besturingssystemen, beheersoftware, virtualisatiesoftware, opslagsystemen en een scala aan database-, middleware- en bedrijfstoepassingen. Cisco CloudVerse biedt een uitgebreide reeks Cloud Enablement Services en technologische oplossingen die worden geleverd door een krachtig partnerecosysteem en beantwoorden aan al uw cloudbehoeften.

Meer informatie

CloudVerse livedemo

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Een flexibeler datacenter

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Beveilig elk type cloud

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden

Cisco CIO biedt inzicht in Private Cloud

Het bekijken van deze video vereist de nieuwste versie van Adobe Flash-player met JavaScript.

Flash-player downloaden