Guest

Cloud

Bij de overgang naar de cloud maakt elke organisatie individuele afwegingen, gebaseerd op haar unieke behoeften. Bijvoorbeeld:

  • het consolideren van middelen
  • het standaardiseren van bedrijfsprocessen
  • het virtualiseren van de omgeving
  • het automatiseren van de servicelevering
  • het garanderen van een consistente ervaring

Cisco streeft ernaar te beantwoorden aan uw specifieke behoeften tijdens de overgang naar het cloudmodel van uw keuze. Cisco biedt een scala aan mogelijkheden die u helpen bij het plannen, aanschaffen en implementeren van uw cloudoplossingen. En Cisco staat aan de basis van uw succes door u te helpen uw organisatie innovaties te laten doorvoeren met behulp van nieuwe services.

Plan uw cloudoplossing

Cisco levert Cloud Enablement Services die u helpen bij het plannen en ontwerpen van een cloudoplossing. Wij bieden de cloudservices, datacenterervaring en netwerkexpertise die nodig zijn om het maximale uit uw cloud te halen. Cisco waarborgt ook de kwaliteit van cloudleveranciers, door providers en ontwikkelaars van cloudoplossingen op te leiden via het Cisco Cloud Builder Program en het Cisco Powered Cloud Service Program. Dit wereldwijde partnernetwerk bestaat uit experts op het gebied van het implementeren van cloudoplossingen die de mogelijkheden van Cisco-technologie optimaal benutten. Deze partners kunnen u helpen bij het opstellen van uw strategie en de implementatie versnellen.

Stel uw eigen systeem samen

Cisco biedt de belangrijkste bouwstenen, architecturen, oplossingen en geïntegreerde systemen voor het vereenvoudigen van het ontwerpproces van publieke, private en hybride clouds. U kunt deze producten los aanschaffen of als geïntegreerde stacks waarin computing, netwerk, virtualisatie en opslag van toonaangevende bedrijven worden gecombineerd in vooraf gevalideerde configuraties. Wanneer u meer hulp nodig hebt, staan Cisco en ons wereldwijde partnernetwerk klaar om u te helpen met een uitgebreid aanbod aan Cloud Enablement Services.

Access Hosted Collaboration Services van Cisco

Gebruikers binnen organisaties krijgen als directe klanten van door Cisco gehoste toepassingen toegang tot end-to-end en essentiële samenwerkingstoepassingen en -services voor de onderneming. De Cisco Collaboration Cloud omvat Cisco WebEx Conferencing, Cisco WebEx Instant Messaging and Presence en Cisco TelePresence Callway.

Vind een serviceprovider

Voor klanten die cloudservices verkrijgen via serviceproviders werkt Cisco samen met een aantal serviceproviders die services implementeren op basis van een door Cisco gevalideerde cloudinfrastructuur, waaronder meer dan 20 serviceproviders die gehoste samenwerkingsoplossingen leveren gebaseerd op de Cisco Hosted Collaboration Solution.

Het op de markt brengen en verkopen van cloudservices

Veel serviceproviders hebben cloudservices ontwikkeld gebaseerd op Cisco-technologie en willen hun verkoopkanalen uitbreiden. Het Cisco Cloud Services Reseller-programma helpt serviceproviders bij het op de markt brengen en verkopen van cloudservices, door het inschakelen van het ervaren Cisco-verkoopteam of door samen te werken met resellerpartners van Cisco.