Guest

Waarom financiering? - Cisco Systems

Hierarchical Navigation

Het aanschaffen van de juiste technologie voor uw bedrijf is nu een stuk gemakkelijker. Dankzij 0%-financiering voor Cisco-technologie via geselecteerde financieringspartners is een grote betaling vooraf niet nodig. Door de gespreide betaling over 36 maanden hebt u de ruimte om geld te investeren in uw core business prioriteiten. Zo easy is het.

Waarom financieren via Cisco Capital?

Besluiten hoe u in technologie investeert, is net zo belangrijk als het kiezen van de juiste oplossing voor uw bedrijf. Cisco Capital kan u hierbij helpen.

Wij leveren financieringsoplossingen bedoeld ter ondersteuning van de zakelijke doelstellingen en technologische behoeften van onze klanten, voor nu en voor de toekomst. Onze betaalbare en concurrerende totaaloplossingen voor technologiefinanciering bieden u de volgende ondersteuning:

 • Haal het beste uit de innovatieve oplossingen van Cisco en optimaliseer de lifecycles van uw technologieproducten. Vermijd verouderde technologie dankzij flexibele upgrade- en migratie-opties en profiteer van een eenvoudige manier voor het afvoeren of recyclen van apparatuur.
 • Creëer concurrentievoordeel door nu al in de nieuwste technologie te investeren.
 • Verspreid uw totale kosten over de tijd met één totaaloplossing die zowel technologie, installatie als onderhoudskosten omvat en voorkom enorme contante investeringen.
 • Verlaag uw OpEx en beperk uw CapEx.
 • Bescherm uw huidige kapitaal- en kasstroom, met voorspelbare betalingsschema's die de druk op uw begroting verlichten.

Download de PDFPDF en ontdek hoe Cisco Capital u kan helpen uw technologische en financiële doelstellingen te bereiken.

Cisco Capital: financiering van bedrijfsinnovatie

 

Financiële oplossingen

Programma's en aanbiedingen Voordelen voor u
easylease 0% financingPDF
 • Het aanschaffen van de juiste technologie voor uw bedrijf is nu een stuk gemakkelijker. Dankzij 0%-financiering voor Cisco-technologie via geselecteerde financieringspartners is een grote betaling vooraf niet nodig.
 • Door de gespreide betaling over 36 maanden hebt u de ruimte om geld te investeren in uw core business prioriteiten. Zo easy is het.
Commercial Payment OptionsPDF
 • Een lifecycle management financieringsprogramma met flexibele termijnen van 36, 48 of 60 maanden met uitzonderlijk lage tarieven.
 • Flexibele einde lease opties:
  • Vervangen: upgraden met de laatste technologieën
  • Behouden: behoud uw oplossing en betaal nietmeer dan de koopwaarde.
  • Teruggeven: geef de oplossing terug en bespaar tot 10% van de originele kosten ( in netto contante waarde)

Financieringsproducten, toepasselijke geldschieters en de beschikbaarheid van programma’s waarnaar wordt verwezen, verschillen per land Cisco Capital biedt leasing en/of financiering aan in een beperkt aantal landen. In rechtsgebieden waar Cisco Capital de toepasselijke leasing- en/of financieringsproducten niet aanbiedt, wordt leasing en/of financiering mogelijk door een onafhankelijke financieringsleverancier aangeboden. Er gelden bepaalde voorwaarden. Cisco Capital behoudt zich het recht voor om het voorgaande te alle tijden te wijzigen of te annuleren.

Bespreek het met ons

Neem vandaag nog contact met ons opEmail om uw financieringsbehoeften te bespreken. Ontdek hoe u uw investeringen in technologie aan uw zakelijke behoeften kunt aanpassen.