Guest

Myriam Hoste volgt An Rycek op als HR-manager van Cisco België en Luxemburg

Diegem, 26 oktober 2009
Cisco heeft Myriam Hoste aangesteld als HR-manager voor de Belgisch-Luxemburgse markt. Daarmee treedt zij in de voetsporen van An Rycek. Die is voortaan als Europees Talent Manager verantwoordelijk voor het ontwikkelen van leiderschapstalent in Europa.

In haar nieuwe HR-functie zal Myriam Hoste in totaal ongeveer 600 werknemers bijstaan die bij Cisco Belux meewerken aan de verkoop en het bevorderen van de klantentevredenheid (customer advocacy) of die operationele ondersteuning bieden voor deze kernopdrachten. Voorbeelden van ondersteunende diensten zijn het financieel beheer en de beveiliging.

Myriam Hoste (38) heeft meer dan tien jaar ervaring in HR, waarvan acht jaar in dienst van Scientific-Atlanta, producent van onder meer settopboxen, videodistributienetwerken en integratiesystemen voor video. Scientific-Atlanta, dat in 2006 in handen kwam van Cisco, werd vorig jaar omgedoopt tot Cisco's Service Provider Video Technology Group (SPVTG), een integratieproces dat Myriam mee in goede banen hielp leiden. Myriam Hoste behaalde een diploma rechten aan de Universiteit Gent (UG) en werkte een tijdlang als advocaat, gespecialiseerd in sociaal recht, voor ze bij Barco en nadien bij Scientific-Atlanta in dienst trad.

An Rycek (32) begon haar carrière in human resources in 2001 bij Alcatel Bell in België. In 2005 ging ze aan de slag bij Nissan in Frankrijk, waar ze het career development-programma voor Europa coördineerde. In 2006 stapte ze over naar de HR-afdeling van Cisco Frankrijk, waar ze in eerste instatie de basisprocessen voor personeelsadministratie optimaliseerde en HR-verantwoordelijke was voor verschillende afdelingen binnen dit Franse filiaal. Vanaf 2008 combineerde ze die opdracht met haar nieuwe functie als HR Manager voor Cisco Belux. An Rycek studeerde bedrijfspsychologie aan de Universiteit Gent (UG). Ter vervolmaking volgde ze een Europese Master-opleiding in de arbeidswetenschappen aan de Université catholique de Louvain (UCL).

Digitale hogeresolutiefoto’s van An Rycek en Myriam Hoste zijn op eenvoudig verzoek verkrijgbaar via james@quadrantcommunications.be.

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner