Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco presenteert verschillende technologieën voor een inclusieve, digitale toekomst

2021-03-31

Cisco heeft vandaag de aftrap gegeven van Cisco Live!, zijn tweedaagse digitale gebruikersconferentie met dit jaar 90.000 deelnemende klanten en partners uit meer dan 200 landen. Het centrale thema is Turn IT Up, wat de digitalisering in het voorbije jaar weerspiegelt. Cisco legt op Cisco Live! de basis om de huidige digitalisering opnieuw te versnellen en uit te breiden. 

"Met de innovaties die we deze week leveren, zullen we de toekomst van IT kunnen verbinden, beveiligen en automatiseren. Bovenal willen we ervoor zorgen dat iedereen kan deelnemen aan de wereldwijde digitalisering. Het is de missie van Cisco om te werken aan een inclusieve toekomst”, aldus Chuck Robbins, voorzitter en CEO bij Cisco.


Hieronder vind je een greep uit de verschillende aankondigingen.

Cisco Live! Nieuwsaankondigingen:

  • Nieuwe internetinfrastructuur: snelle digitalisering en 5G zorgen voor enorme mogelijkheden voor velen, maar niet voor iedereen. Om iedereen aan boord te krijgen van de digitale toekomst, is een netwerktransformatie nodig die de economie van het internet voorgoed verandert. Vandaag heeft Cisco aangekondigd hoe voortbouwt op de lancering van Silicon One eind 2019. Lees voor meer details het volledige persbericht hier.
  • Toekomst zonder wachtwoorden: de gevolgen van het gebruik van wachtwoorden zijn welbekend. Ze zijn gemakkelijk te kraken en moeilijk te beheren, wat ondernemingen jaarlijks miljarden euro’s kost. Vandaag introduceert Cisco Secure Duo Passwordless Authentication : een aanmeldsysteem voor alle cloudapplicaties, zonder wachtwoorden. Gebruikers kunnen veilig aanmelden via beveiligingssleutels of biometrie. De nieuwe toepassing maakt deel uit van Cisco's 'zero trust'-beveiligingsplatform. Het volledige persbericht lees je hier
  • Zichtbaarheid van internet tot netwerk en gebruiker: met de forse toename van cloud en software-as-a-service is zichtbaarheid buiten het bedrijfsnetwerk almaar belangrijker. Cisco heeft nu zijn internet intelligence software ThousandEyes gekoppeld met zijn Cisco Catalyst 9000 switches en met zijn application performance toepassing Cisco AppDynamics Dash Studio. Lees het volledige persbericht hier voor meer informatie.
  • SASE beveiligingsarchitectuur: de versnelling van hybride werk en de overgang naar de cloud heeft de complexiteit van netwerkbeheer en beveiliging vergroot. Cisco vereenvoudigt het werk met een uitgebreide Secure Access Service Edge (SASE)-architectuur. Cisco heeft ook innovaties aangekondigd voor zijn security platform SecureX waarmee klanten verschillende beveiligingscomponenten met elkaar laten spreken. Het volledige persbericht lees je hier.

***

Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Technologiebedrijf Cisco zorgt er al sinds 1984 voor dat het internet werkt. Dankzij Cisco en zijn partners kunnen organisaties en particulieren veilig verbinding maken, communiceren en samenwerken, en de digitale opportuniteiten van morgen benutten. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Lokaal nieuws over Cisco vindt u hier.

Rafael Timarche
Managing Partner
rafael@factivity.be
+32476689492