Hebt u een account?

 •   Gepersonaliseerde content
 •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco presenteert zijn nieuwste technologieën op gebruikersconferentie Cisco Live in Barcelona

Barcelona (Spanje), 29 januari 2020 – Cisco Live 2020 Europa is van start gegaan in Barcelona, Spanje. Op de gebruikersconferentie verwelkomt Cisco 20.000 klanten, partners, IT-professionals en experts. Cisco kondigt er een reeks innovaties aan op het gebied van cybersecurity, netwerken, collaboration en het DevNet-programma - allemaal ontworpen om bedrijven te helpen schalen, veilig te blijven en de digitalisering te versnellen.

"We bevinden ons in de snelste en grootste technologische transitie in de geschiedenis. Daarin speelt  Cisco een centrale rol om klanten te helpen nieuwe digitale doelen te behalen", zegt Wendy Mars, President van Cisco EMEAR. "Organisaties wereldwijd - van klein tot groot en in alle sectoren – hebben nog slechts een fractie benut van het potentieel van nieuwe technologieën zoals AI, 5G, adaptieve en voorspellende cybersecurity, Internet of Things, en nog veel meer."

De belangrijkste aankondigingen van Cisco Live 2020 :

Cisco kondigt in Barcelona nieuwe technologieën aan in verschillende domeinen, zoals:

 • Cloud : Versnellen van applicaties in een hybride multicloud-wereld
  Een nieuwe multidomeinarchitectuur van Cisco brengt AppDynamics en Cisco Intersight Workload Optimizer samen voor volledige zichtbaarheid van applicaties, netwerken en datacenters, lokaal en in de cloud. Bovendien biedt het hyperconverged systeem Cisco HyperFlex voortaan een 'as-a-service'-containerplatform dat de installatie en operaties voor Kubernetes vereenvoudigt, zowel in de cloud, een datacenter of in het netwerk.

 • Cybersecurity : een uitgebreide securityarchitectuur voor het industriële IoT
  Cisco biedt nu volledige zichtbaarheid van IT- en OT-omgevingen, beschermt industriële processen en maakt het eenvoudiger om gegevens aan de rand van het IoT-netwerk op te halen, zodat organisaties hun digitalisatieprojecten kunnen versnellen.
 • Contactcenters: een revolutie van de gebruikerservaring 
  De grootste merken ter wereld binden klanten door de jaren heen aan zich en verliezen ze in enkele seconden als de klantervaring niet uitzonderlijk is. Hoewel de behoeften en verwachtingen van klanten zijn veranderd, hebben bedrijven geen gelijke tred gehouden. Vandaag heeft Cisco drie ontwikkelingen aangekondigd die de klantervaring met contactcenters fundamenteel veranderen: meer artificiële intelligentie, een nieuwe oplossing voor klantervaring en nieuwe cloudsoftware voor contactcenters.
 • Collaboration : Betere vergaderingen en meer betrokken deelnemers dankzij AI-innovaties:
  Nieuwe spraakintelligentie op basis van AI voor Webex-vergaderingen zet woorden om in acties en zal Webex-vergaderingen veranderen. Bovendien blijft Cisco zich inzetten voor gegevensbeveiliging en privacy door klanten te laten kiezen of ze hun Webex Teams-gegevens willen opslaan in Europa of de Verenigde Staten. Het bedrijf kondigt ook de nieuwe Cisco Webex Room USB aan, een instapvideotoestel dat kleine organisaties eenvoudig laat samenwerken.

###

Over Cisco – NASDAQ: CSCO
Cisco is wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de manier verandert waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Vaak gestelde vragen over Cisco cloud vind je hier.

Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
M:
 +32 476 68 94 92
E: rafael@checktwice.eu