Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Steven De Ruyver is de nieuwe Security Lead bij Cisco Belux

Diegem, 22 mei 2019

Cisco Belux heeft Steven De Ruyver aangesteld als Security Lead. Hij krijgt de opdracht om de groei van de securityafdeling van Cisco in België en Luxemburg verder te versnellen. Cisco heeft de voorbije jaren sterk geïnvesteerd in cybersecurity en is klaar om daar de vruchten van te plukken. De Ruyver rapporteert strategisch aan de Duitser Lothar Renner, Managing Director Cybersecurity EMEAR, en op commercieel vlak aan Arnaud Spirlet, Managing Director van Cisco Belux.

In eerste instantie wil Steven De Ruyver het securitygamma van Cisco beter bekend maken bij de bestaande klanten en ook nieuwe resellers contracteren voor het middensegment. Hij ziet almaar meer aandacht voor cyberveiligheid: “Als data niet veilig zijn, zijn ze niet betrouwbaar en dus waardeloos. Cisco heeft de voorbije vijf jaar dan ook enorm geïnvesteerd in cybersecurity. We zitten met het netwerk ook in een bevoorrechte positie. Security vraagt om een gecentraliseerde aanpak en wij beheren zowel de toegang als het gegevensverkeer van organisaties. Bovendien heeft Cisco goed gezien dat we in security moeten samenwerken.”

Dat blijkt ook uit de vijfde Chief Information Security Officer Benchmark Study van Cisco. Ruim zestig procent van 3.200 securityverantwoordelijken zegt met minder dan tien leveranciers te werken, een ruime stijging.

“In dat geval moeten fabrikanten ofwel hun aanbod verruimen of meer beveiligingsinformatie uitwisselen. Cisco doet beide”, zegt Arnaud Spirlet. “We kunnen met onze securityproducten op 99,9% van de securityvragen een sluitend antwoord bieden. Daarnaast laten we met onze open platformaanpak ruim vijftig securityvendors met elkaar praten.”

Steven De Ruyver neemt tonnen ervaring mee naar Cisco. Hij startte zijn carrière bij Ricoh en deed nadien een jarenlange verkoopervaring op bij Hewlett-Packard. In 2006 stapte hij bij Symantec de wereld van security binnen, om een jaar later Brocade Belgium op te starten. Hij zou er tien jaar blijven als Country Manager. Het voorbije jaar was hij Business Unit Manager bij Fortinet. Steven De Ruyver studeerde communicatiewetenschappen aan de Universiteit Gent.

Een foto van Steven De Ruyver kunt u hier downloaden.

Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Cisco is wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de manier verandert waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com. Vaak gestelde vragen over Cisco cloud vind je hier.

Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
M : +32 476 68 94 92
E : rafael@checktwice.eu