Guest

Cisco Belux promoveert Hugues Beyerman tot Head of Partner Organization BeLux

Diegem, 15 maart 2017

Cisco heeft Hugues Beyerman aangesteld als Head of Partner Organization Belux. In die hoedanigheid wordt Beyerman in België en Luxemburg verantwoordelijk voor de verkoop via partners. Hij rapporteert rechtstreeks aan algemeen directeur Arnaud Spirlet. Hugues Beyerman vervangt Hugo Detremmerie, die verantwoordelijk wordt voor de distributiemarkt in Noord-Europa.

De kanaalverantwoordelijke heeft bij Cisco een strategische functie, omdat vrijwel de volledige verkoop via het indirecte model verloopt. Tegelijk staat de Head of Partner Organization  voor een belangrijke transitie. Cisco commercialiseert immers almaar meer cloudsoftware , zoals voor beveiliging (Advanced Malware Protection), communicatie en samenwerking (Spark) en netwerktechnologie (Meraki).

“Het software-as-a-service model leent zich echter prima voor onze Belgische middelgrote ondernemingen”, vindt Hugues Beyerman. “Het biedt de flexibiliteit en wendbaarheid waar onze klanten om vragen. Naast de promotie van onze traditionele productsegmenten wordt het mijn taak om onze partners te begeleiden in die verkoop van software, met een bijzondere aandacht voor de kleinere wederverkopers met een veeleer regionale inslag.”

Hugues Beyerman (49) was sinds 2011 verantwoordelijk voor de verkoop van aanvullende diensten bij Cisco. Hij slaagde er de voorbije twee jaar in om de omzet van zijn divisie met ruim veertig procent te doen groeien. Daarvoor werkte hij vijftien jaar bij Alcatel-Lucent in verschillende verkooprollen. Hugues Beyerman studeerde aan de ULB af als handelsingenieur. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en slaat een partijtje golf niet af.

Een foto  van Hugues Beyerman kunt u hier downloaden.

Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Cisco is wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de manier verandert waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.


Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
T :
+32 9 210 53 59
M :
+32 476 68 94 92
E : rafael@checktwice.eu

Cisco
Leslie Ann Delatte, digital marketing manager België en Luxemburg
E: ledelatt@cisco.com


Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner