Guest

Isabelle Geerts nieuwe marketingmanager

Diegem, 21 augustus 2014 Cisco heeft Isabelle Geerts aangeworven als Country Marketing Manager Belux. Haar opdracht bestaat erin het marketing en communicatiebeleid uit te stippelen dat vooral rond digitale marketing, evenementen en geintegreerde marketingcampagnes is opgebouwd. Ze rapporteert rechtstreeks aan Gerd De Bruycker, Marketing Lead voor Cisco Noord-Europa.

In de marketingmix heeft Geerts veel aandacht voor het Internet of Everything: “Die markt is in volle ontwikkeling en dat biedt heel wat interessante perspectieven op marketingvlak. Samen met onze partners zullen we het merk en de marktpositie van Cisco in België en Luxemburg duurzaam ontwikkelen. Het plan is om het klantenbestand steeds verder aan te vullen met nieuwe namen.”

Isabelle Geerts studeerde Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en neemt heel wat ervaring mee naar Cisco. Tot de zomer van 2014 was ze marketing manager EMEA bij TomTom GIS (Geographic Information Systems). Eerder was Isabelle aan de slag bij grote IT-bedrijven zoals HP Software, NextiraOne en TechTeam Global.

Een foto van Isabelle Geerts kan je hier downloaden.


Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Cisco is wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de manier verandert waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gand
T: +32 9 210 53 59
M: +32 476 68 94 92
E: rafael@checktwice.eu

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner