Guest

Onafhankelijke test adviseert antimalwaresoftware van Cisco

Diegem, 10 april 2014 Het Amerikaanse onderzoeksbureau NSS Labs heeft een vergelijkende test gedaan van de belangrijkste toepassingen voor malwaredetectie op de markt. De Security Value Map (SVM) van NSS Labs brengt de snelheid en de daadkracht van antimalwaretoepassingen in kaart en weegt beide ook af tegen de investeringskost. Cisco’s Advanced Malware Protection (AMP) komt als beste uit de test en wordt door NSS ook effectief aangeraden.

Tijdens de testfase detecteerde Cisco’s AMP 99% van alle malware die binnenkwam via een webbrowser en 98% van de malware die via e-mail binnensluipt. AMP spoorde malware ook sneller op dan concurrerende beveiligingssoftware.

Snelle en accurate opsporing van bedreigingen

AMP verzekert een continue monitoring en doet ook retrospectieve beveiliging. De software zorgt ervoor dat geavanceerde malware die initieel niet werd ontdekt toch opgespoord en uitgeschakeld wordt.

“Volgens Cisco’s laatste Annual Security Report was 95% van de grote organisaties in 2013 het doelwit van een cyberaanval. Zij hebben dan ook nood aan een beveiligingsmechanisme dat hen voor, tijdens en na een aanval helpt. Deze test van NSS Labs bevestigt dat onze beveiligingsaanpak van de cloud en het netwerk tot aan het toestel van de eindgebruiker, de goede is en de beveiliging van onze klanten versterkt tijdens en na een aanval”, zegt Frank De Reymaeker, Head of Enterprise Networking and Security bij Cisco België en Luxemburg.

Meer informatie over Advanced Malware Protection van Cisco vind je hier.


Over Cisco – NASDAQ: CSCO

Cisco is wereldwijd marktleider in netwerktechnologie die de manier verandert waarop mensen met elkaar verbonden zijn, communiceren en samenwerken. Meer informatie over Cisco is beschikbaar via www.cisco.com en www.cisco.be. Nieuws, achtergrondinformatie en foto’s vindt u in de Cisco Newsroom: http://newsroom.cisco.com.

Contact voor journalisten:

Check Twice
Rafaël Tirmarche
Marie Popelinkaai 3 bus 1, B-9050 Gand
T: +32 9 210 53 59
M: +32 476 68 94 92
E: rafael@checktwice.eu

Laat ons u helpen

  • Vind een Cisco-partner