Имате сметка?

  •   Персонализирана содржина
  •   Вашите производи и поддршка

Потребна ви е сметка?

Направете сметка

Најновиот Wi-Fi стандард

Дознајте повеќе за новата генерација Wi-Fi: 802.11ax, исто така позната како Wi-Fi 6. Се базира на јачини од 802.11ac, 802.11ax, таа додава флексибилност и скалабилност што им овозможува на новите и постоечките мрежи да ги зајакнат следните генерации на апликации.

Придобивки од WiFi 6

Сигурност

Обезбедува доследна, сигурна мрежна конекција за беспрекорно искуство.

Капацитет

Пренесува повеќе податоци до повеќе клиенти од претходните Wi-Fi стандарди, вклучувајќи IoT.

Пропусен опсег

Остварува брзина до четири пати поголема од 802.11ac за да работат повеќе апликации.

Зајакнати карактеристики

Ја подобрува ефикасноста на батеријата кај паметните телефони, таблетите и IOT уредите. Подобра покриеност со Wi-Fi и поддршка за 2,4 GHz го прават 802.11ax идеален за IoT уреди.

Сродни производи

Стандардот 802.11ax е сè уште нов. Сепак, нашето сегашно решение може да ги обезбеди вашите мобилни уреди со голем пропусен опсег во индустријата и севкупно подобро искуство. Погледнете го безжичното портфолио, вклучувајќи ги безжичните контролори и пристапните точки на Aironet и Meraki 802.11ac Wave 2.

 

802.11ax: 6-та генерација на Wi-Fi

Имате прашање, или сакате да дознаете повеќе за 802.11ax?

Вести настани

Мобилност во трансформација

Погледнете што прави Cisco за конвергирани архитектури на претпријатија и на даватели на услуги кои ја поддржуваат нашата безжична технологија.

Слчедна генерација Wi-Fi

Слушнете ги последните вести за новата генерација на Wi-Fi технологија.

Може да ви се допаѓа и.....