Har du ett konto?

  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Cisco Connect

13 september 2018 - Stockholm

  • Date:13 september 2018
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Duration:08:00 - 17:00
  • Attendance: by invitation only

Cisco Connect Stockholm är över för i år. Vi vill rikta ett stort tack till årets deltagare, talare och sponsorer som bidrog till årets succé!

 

Om Cisco Connect Stockholm 2018

Den digitaliseringsresa vi ser hos många organisationer är spännande med många möjligheter, men också utmanande. Digitaliseringen förändrar spelreglerna för näringslivet och den offentliga sektorn fundamentalt och det finns inget slutdatum. Aldrig förr har organisationer varit mer sårbara och det är oerhört viktigt att digitalisera med säkerhet i fokus. På Cisco Connect visar vi hur du kan utveckla din verksamhet långsiktigt med inspiration, trender och affärsmodeller.

Temat för årets Cisco Connect är Säker Digitalisering

Vi bjuder in till en dag på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm med keynotes av högsta internationella kvalité, strategiska och tekniska sessioner, utställare som både är experter på Ciscos produkter och tjänster men som likaså skapat egna lösningar. Du kan dessutom ta del av demos utförda av Ciscos ingenjörer, tävlingar där du kan vinna fina priser, nätverkande med kollegor i branschen och musikunderhållning i världsklass.

Cisco Connect 2018 vänder sig först och främst till verksamhetschefer och beslutsfattare.

Agenda

08.30

Dörrarna öppnas till utställningen

08.45 – 09.00

KMHs studenter inleder dagen med popmedley!

09.00 – 09.15

Välkommen till Cisco Connect 2018
Talare: Felix Gärdelöv & Sara Wielburski
Gäster: Staffan Scheja & Nicolina Stefansson

09.15 – 09.30 Säker Digitalisering – plattformen för att lyckas!
Talare: Per Samuelsson, VD Cisco Sverige
09.30 – 10.10

Segmentera eller dö!
-Det har aldrig varit mer spännande att jobba med nätverk än vad det är nu. För drygt ett år sedan lanserade Cisco det Intuitiva Nätverket, en av de största lanseringarna i Cisco’s historia.
Med i lanseringen ingår förutom en helt ny familj av routingswitchar, nytt verktyg för automation, provisionering, analys och insikt, samt helt nytt sätt att bygga nätverk som adresserar dagens och framtidens krav för säker digitalisering.

Varför behövs det ett nytt sätt att bygga nät? Kan vi inte bara fortsätta att bygga nät som vi alltid gjort?
Detta och mycket mer kommer jag att prata om under mitt seminariepass på Cisco Connect.
Jag kommer även berätta var vi står idag ett år efter lanseringen, marknadens mottagande samt vad som händer härnäst.
-Det var väl ingen som trodde att vi innoverat klart i och med lanseringen av det Intuitiva Nätverket!
Talare: Peter Jerhamre, systemingenjör Cisco

10.10 – 10.30 Cisco Connects Guldsponsorer presenterar sig
Moderator: Johan Stenstrand med representanter från
Atea, Conscia Netsafe, Cygate, Dustin & Tele2
10.30 – 11.10 Förmiddagsfika och besök i utställningen där du också kan lyssna på Power Sessions (agendan finner du längre ner på sidan)
11.10 – 11.50 Keynote: Every Bad Guy Has Their Weakness (engelska)
Destructive cyber-attacks are not inevitable nor random events. Behind every attack is an individual trying to achieve an objective. In order for the attack to be successful the attacker must complete a number of steps. Each of these steps presents opportunities for the defender to detect and block the attack and stop the attacker in their tracks.
Martin will present the “kill chain” of steps necessary to complete an attack, and how Cisco Talos detects and blocks attacks at each step of the kill chain in order to protect customers from compromise.
Speaker: Martin Lee, Manager Talos Outreach EMEA
11.50 – 13.30 Lunch och besök i utställningen där du också kan lyssna på Power Sessions (agendan finner du längre ner på sidan)
13.30 – 14.15

Hasselblad & Vänner – tema AI
Talkshow med robotutvecklaren Fredrik Löfgren och roboten Elsa som kommer berätta om AI utvecklingen och hur vi redan använder bla robotar framgångsrikt i vården och hur AI används i utvecklingen av fordon med mera
Värd: Stefan Hasselblad
Gäster: Fredrik Löfgren & Elsa

14.15 – 14.45

How will software make your life simple? (engelska)
Our VP Vinay presents how Cisco's new software-based business model will help reduce complexity, as well as enable savings, create flexibility and predictability, and above all "ease of mind"
Speaker: Vinay Nichani, VP Worldwide Software Sales

14.45 – 15.00 Kundfall i team-samverkan på IBM
Talare: Anna-Lena Beckman, fastighetschef IBM Norge & Sverige
15.00 – 15.40 Eftermiddagsfika och besök i utställningen där du också kan lyssna på Power Sessions (agendan finner du längre ner på sidan)
15.40 – 16.00 Kundfall:  Västra Götalandsregionen- Hitta på VGR med MazeMap
Talare: Vidar Holthe, Magnus Johansson, VGR & Steinar Morland, Mazemap
16.00 – 16.25

Kundfall i datacenter
Talare: Greger Jerlehagen, Datacenterchef Cisco Sverige

16.25 – 17.20

Människan och Digitaliseringen
Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu? Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet? Detta och mycket mer berör Jonas Hammarberg i sin föreläsning.
Talare: Jonas Hammarberg, Digitalevangelist

17.20 – 17.30 Sammanfattning av dagen och prisutdelning!
Talare: Per Samuelsson, Sara Wielburski & Felix Gärdelöv
17.30 – 18.30

Connect-mingel där du får njuta av förstklassig musik framfört av elever från Kungliga Musikhögskolan, skåla i bubbel och mumsa på canapéer i trevligt sällskap

22.00 – 01.00

Cisco Disco på Club Rose, Hamngatan 2 (exklusivt abonnerat för Cisco Connects gäster)

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Power Sessions

Powered by Sennheiser

Varmt välkommen att lyssna på våra kortare sessioner på scenen i utställningen. Sessionerna kommer att varieras mellan lösningsbaserat, områdesfokuserat och tekniskt och levereras av experter från utvalda partners och Cisco.

10.40 - 10.50

Conscia Netsafe: Mjukvarubaserade lastbalanserare med Cisco– Conscia Netsafe & AVI Networks
Med marknadens första mjukvarubaserade lastbalanserare får du full visibilitet i dina applikationer i realtid oavsett plattform. AVI Networks lösning är skalbar och integreras i både on-prem och cloudmiljöer med en SDN-arkitektur med en central multi-cloud controller. Plattformen ger full möjlighet till automation med öppna API:er, har en fin integration med Cisco ACI och levereras till marknadens lägsta TCO.

10.50 - 11.00 Cygate - Ensam på planen med säkerhetsarbetet?
Ökade säkerhetskrav kräver samarbeten, både internt och externt för att ge resultat. Vi behöver lämna egosystemet och istället samarbeta i ekosystem. Kom till Cygates Power Session där vi ger praktiska tips och lyssna på hur Cygate Security Operations center ger dig tillgång till ett starkt försvar - så du inte står ensam på planen….
12.10 – 12.20 Netgraph: Netgraph Connect - Connectivity made easy
Börjar det bli för många enheter att administrera och hantera på våra nätverk idag?
Kommuner, landsting och företag utmanas av behovet att erbjuda nätverk till både externa och interna användare samt IoT-enheter.
Kom och lyssna när vi presenterar Netgraph Connect, en moln-baserad "connectivity platform" med innovativa inloggningsmetoder.
12.20 – 12.30

Veeam: Cisco & Veeam – unik teknik i samklang skapar mervärde
Kom och lyssna hur Veeam och Cisco kombinerar sina teknologier för att hjälpa företagen öka tillgängligheten i sina datacenter, Vi berättar kort hur vi tillsammans skapar nästa generation lösningar för effektivare hantering av data och hur vi ser företag gå från klassisk backup till intelligent och autonom hantering av data. Vi kommer att prata om hur Veeam och Cisco är bättre tillsammans och vad det betyder konkret för dig som är kund eller partner.

12.30 – 12.40 Flowscape – The modern office Flowmakers
Den moderna arbetsplatsen ger oss friheten att påverka hur vi jobbar, samtidigt som nya utmaningar uppstår som bidrar till ökad friktion i kontorsmiljön.
Kom och lyssna på Flowscape när vi berättar om vårt digitala kontorsverktyg som gör arbetsplatsen smartare och effektivare
12.40 – 12.50

AppDynamics
An introduction to AppDynamics - bridging the gap between business & IT

12.50 – 13.00

TPO

13.00 – 13.10 DNA Center Assurance
Nu kan vi på ett snabbt och tydligt sätt visa att det iallafall inte alltid är nätverkets fel. Efter Peters presentation på stora scenen pratar vi vidare om DNA Center Assurance. Lär dig bland annat de 3 korta steg som krävs för att komma igång!
13.10 – 13.25

Cisco: Vad är DevNet och hur kommer jag igång?
Det pratas mycket om DevNet och programmabilitet i nätverket men vart börjar man? Här får du en snabbkurs i hur DevNet kan hjälpa dig och se vad plattformen har att erbjuda.

15.10 – 15.20 Dustin: Skydda organisationen med identitetsbaserad access
Identitetsbaserad access kan stärka skyddet av känsliga data, men införandet innebär också en del utmaningar. Dustin Solutions bidrar med enkla och handgripliga tips för ditt projekt. Hur säkerställer du åtkomsten i det lokala nätverket? Måste alla nå allt? Vilken nivå på segmentering är vettig?
15.20 – 15.30

Hyperflex: Crash Course

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Demostationer

Varmt välkommen till Ciscos monter för demos inom följande områden:

AppDynamics

Collaboration

Connected Mobile Experiences

CX Customer Success

Datacenter

DevNet

DNA Center

Säkerhet

The Gateway

The Gateway

The Gateway

It’s time to get ahead. It’s time to step into The Gateway!
Don’t miss your chance to join our exclusive customer advocacy community, The Gateway!
The Gateway will help you:

Connect with industry peers

Have a direct ‘Gateway’ into Cisco

Raise your voice through sharing stories, ideas, and successes

Grow your personal brand, professional network, and become a thought leader in your industry

Earn rewards through fun, educational challenges and enjoy once-in-a-lifetime experiences, such as front row seats to Cisco Live or the opportunity to be a speaker at our events.

Sound exciting?

Click here to register for The Gateway  - the official game platform for Cisco Connect, and start your Cisco Connect experience.  Hurry- complete the fun challenges, earn points and you could be in with the chance of winning a mystery prize!

Want to find out more? Come along and visit us at The Gateway booth at Cisco Connect 2018. 

 

Sponsorer

Guld

Atea

Atea

Vi bygger Sverige med it.

Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

 

Conscia Netsafe

Conscia Netsafe

När kunskap betyder allt.

Systemintegratören Conscia Netsafe är den Cisco Gold Partner som har högst andel certifierade konsulter i Norden och är vald till Årets Cisco Kompetenspartner. Vi erbjuder validerade lösningar inom nät, säkerhet, datacenter och operatörsnät, samt vårt unika och prisbelönta servicekoncept CNS.

 

Cygate

Cygate

Hybrid IT, hyperkonvergens, AI, SDx, IaaS, PaaS, automatisering och ekosystem – hur omvandlar vi de begrepp vi använder dagligen till konkret nytta utan att göra avkall på säkerheten?

Kom förbi oss så pratar vi gärna mer och bjuder dessutom på födelsedagstårta för att vi firar 40 år!

 

Dustin

Dustin

IT-tjänster och lösningar som utvecklar din verksamhet.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag och offentlig sektor. Med kärnan i e-handel är Dustin en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och våra kunders behov där våra medarbetare hjälper kunderna hitta rätt produkt, tjänst eller lösning för sin verksamhet.

 

Tele2

Tele2

Tele2 erbjuder fast och mobil telefoni, datanät- och internettjänster och vi vänder oss till företag och privatpersoner som värdesätter flexibla kommunikationslösningar. Vi levererar heltäckande kommunikationslösningar inom alla branscher och sektorer för såväl svenska som multinationella kunder och genom olika partnerskap erbjuder vi även svenska organisationer operatörstjänster på andra marknader än deras egna. Vår produktportfölj innehåller högkvalitativa fullservicelösningar inklusive funktioner och tjänster inom telefoni, bredband, it-tjänster och nätverk, till företag inom näringsliv och offentlig sektor.

Brons

Advania

Advania

Vi ser våra kunder och leverantörer som partners. Advanias humankapital, erfarenhet och spetskompetens i partnerskap med kunder och leverantörer är vår viktigaste tillgång. Den vårdar vi dagligen. Det är vår passion.

 

Avi Networks

Avi Networks

Avi Networks delivers Intent-Based Application Services including a Software Load Balancer, Intelligent Web Application Firewall (iWAF) and Elastic Service Mesh. The Avi Vantage Platform automates intelligence and elasticity across any cloud to ensure a fast, scalable, and secure application experience. Customers enjoy 90% faster provisioning and 50% lower TCO.

 

Century Link

Century Link

With customers in more than 60 countries, an extensive portfolio and a wholly owned fibre network of over 720.000 km globally, CenturyLink solves customers' increased demand for reliable and secure connections.

 

Cisco Meraki

Cisco Meraki

Cisco Meraki is a leader in cloud managed networking. With wireless, switching, network security, communications, EMM, and security cameras, Meraki products provide an integrated hardware, software, and cloud solution, right out of the box. With single-pane-of-glass management, Meraki allows users to easily manage complex networks all over the world from one central location, saving time and resources.

 

Insoft Services

Insoft Services

Insoft Services har alltid handlat om överföring av kunskap. Hur denna kunskapsöverföring tar sig uttryck är under ständig utveckling. Denna process av förändring över tid och i samklang med våra kunders behov har utvecklat oss till ett renodlat, teknologifokuserat utbildningsföretag. Alla våra ansträngningar, erfarenheter och samlad expertis riktar vi nu mot ett enda mål – att leverera världsledande Ciscoutbildning.

 

Office Management

Office Management

Välkomna att kom och titta och diskutera de senaste lösningarna inom videomöten. Från hårdvara till interoperabilitet mellan världens ledande utvecklare inom distansmöten.

 

Opengear

Opengear

Opengear delivers secure, resilient access and automation to critical IT infrastructure, even when the network is down. Provisioning, orchestration and remote management of network devices, through innovative software and appliances.

 

NetApp

NetApp

NetApp är ledande inom hantering av data, säkert och med full kontroll över hybrida molnlösningar. Vi erbjuder organisationer att kunna hantera och dela sitt data oavsett var den ligger - i det egna datacentret, privat- och i offentliga moln.

 

Nethouse & Solarwinds

Vi är IT- och managementkonsulter som jobbar med affärskritiska lösningar. Vi har jobbat med Solarwinds produkter i över 15 år både för våra driftleveranser och som tjänst genom att installera, konfigurera, optimera och utbilda. Vi kan hjälpa er till en optimal övervakning.

 

Sennheiser

Sennheiser

When you expect excellence

Your business matters. To you. Your partners. Customers. Users. You name it. The time you communicate with them is precious. Don't waste it with complicated setup routines.

Just switch your device on and go on. That's what Sennheiser Business Solutions is all about: raising productivity with an unmatched ease of use and uncompromising simplicity.

 

Telenor Inpli

Telenor Inpli

Telenor Inpli bygger den digitala infrastrukturen som du behöver för att digitalisera, arbeta innovativt och skapa nya affärsmöjligheter. Som en av Skandinaviens ledande leverantörer av nätverks- och säkerhetslösningar levererar vi verksamhetskritisk IT-infrastruktur till centrala samhällsaktörer och bidrar till att utveckla viktiga samhällsfunktioner.

 

Tufin

Tufin

Tufin®, the leader in Network Security Policy Orchestration, allows enterprises to streamline the management of security policies across complex, heterogeneous environments.

 

Veeam

Veeam

Veeam® and Cisco UCS enable Availability for the Always-On Enterprise™ with cutting-edge technology for today's modern data centers to allow users to meet the most stringent RTPO™ required for tier-1 applications; less than 15 minutes for most workloads.

Solution Partners

Flowscape Mazemap Netgraph Netgraph

Network partner

TPO

Talare

Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

Kan en robot ta över rollen som statsminister i framtiden? Det hävdar robotutvecklaren Fredrik Löfgren, som menar att framtidens robotar kommer kunna möta och till och med övergå människans intelligens och kunskap.

Redan som barn hade Fredrik Löfgren en fallenhet och ett intresse för robotar. En av hans första kreationer hade det viktiga uppdraget att hämta kakor till lilla Fredrik, komplett med ett flak och beordran "lasta på kakor" när den stötte på mamma i köket.

Sedan dess har det hänt mycket och Fredrik Löfgren har hunnit vinna flera stipendier och tagit medalj vid tävlingar som VM och OS inom robotik.

 

Greger Jerlehagen

Greger Jerlehagen

Greger Jerlehagen är en veteran inom datacenter-området. Han har de senaste 25 åren jobbat med teknik, marknad och försäljning hos leverantörer som Compaq, EMC och Cisco. Sedan 2006 ansvarar Greger för Cisco:s datacenter-produkter i Sverige och är chef för Cisco:s datacenter-specialister. Under denna tid har Cisco utvecklats från att vara primärt en nätverkslevarantör till att bli en av världens ledande datacenter-leverantörer. I sin roll fungerar också Greger som Cisco Sveriges "trendspanare" inom datacenter-området och är en flitigt anlitad föredragshållare. Själv beskriver Greger helst sig som en gammal, avdankad hårdrockare från Eskilstuna som råkade hamna i IT-branschen.

 

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg är certifierad coach, digital rådgivare, föreläsare och författare till den bästsäljande boken Get Digital or die trying, där han tillsammans med Arash Gilan beskriver vägen till en framgångsrik digital transformation. Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och hjälper idag många av börsbolag, globala koncerner liksom ägarledda bolag inom retail, telekom, bank & finans, tillverkning och tjänsteindustrin.

 

Greger Jerlehagen

Martin Lee

Martin is technical lead of security research, and team lead of the Outreach EMEA group within Talos, Cisco's threat intelligence and research organization. As a researcher he seeks to improve the resilience of the Internet and awareness of current threats through researching system vulnerabilities and changes in the threat landscape.

Martin started his career researching the genetics of human viruses, but soon switched paths to follow a career in IT. With 15 years of experience within the security industry, he is CISSP certified, a Chartered Engineer, and holds degrees from the universities of Bristol, Cambridge, Paris and Oxford.

 

Per Samuelsson

Per Samuelsson

Per Samuelsson är Sverigechef på Cisco. Han har en civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi från Linköping. Per jobbade tidigare som managementkonsult innan han för snart 12 år sedan började på Cisco. Han har haft flera olika roller inom Ciscos globala team Cisco Internet Business Solutions Group (IBSG) som jobbade med att öka Ciscos relevans hos de största kunderna. Därefter ansvarade han för Cisco Consulting i norra Europa. I februari 2015 tog Per rollen som säljdirektör för offentlig sektor i Sverige och två år senare, i februari 2017, blev han Sverigechef på Cisco. Per brinner för gränssnittet mellan affär och teknik och alla nya möjligheter digitaliseringen innebär.

 

Peter Jerhamre

Peter Jerhamre

Peter Jerhamre har jobbat som systemingenjör inom nätverk på Cisco sedan april 2005 och har 25 års erfaranhet av branschen. Peter är en erkänd talare från Cisco Live och är även med i Ciscos Technical Advisory Group som tillsammans med ett team i USA utvecklar Ciscos nätverk.

 

Stefan Hasselblad

Stefan Hasselblad

Stefan Hasselblad arbetar med Service Enablement inom Cisco Services.

Han hjälper organisationer att utreda behovet av IT-stöd och ta fram rekommendationer. Därefter bidrar han till införandet av processer och lösningar för att digitalisera säkert, med anpassad support från Cisco. Arbetet innefattar metoder och verktyg för insamling av data, analys, presentation, uppföljning och styrning.

Han ger även ut egen musik och har en podd tillsammans med två vänner.

Motto: "Livet är inte ett problem som skall lösas utan en verklighet som skall upplevas."

 

Stefan Hasselblad

Vinay Nichani

Vinay Nichani is responsible for leading Cisco’s $10B software business globally including enterprise agreements, subscription offers and renewals. Vinay has more than 18 years of sales management and leadership experience focused on building new businesses in high growth markets including Data Center, Cloud, Collaboration and Security. His experience spans sales, engineering and business development across resale Channels, Commercial markets. Vinay is former CCIE, and has received his Bachelor’s degree in Engineering from UCLA, and his MBA from the University of Southern California. He is the co-founder/executive sponsor of Cisco’s Southern California “Connected Women” chapter, and actively involved with STEM education in Orange County.

Kungl. Musikhögskolan

Valhallavägen 105, 115 51 Stockholm, Sverige

Kungl. Musikhögskolan i Stockholm (KMH) är Sveriges enda fristående statliga högskola för högre musikutbildning. KMH utbildar cirka 900 studenter om året inom bl. a. folkmusik, jazz, klassisk musik, dirigering, komposition, musik- och medieproduktion samt olika lärarutbildningar med inriktning musik. Musikhögskolan har särskilt uppdrag att ge utbildningar i orkester- och kördirigering, elektroakustisk komposition och pianostämning.

KMH bedriver även konstnärlig och vetenskaplig forskning och forskarutbildning, utbildar i bl. a. musikterapi, och deltar i omfattande konstnärliga och pedagogiska forsknings- och utvecklingsprojekt i Sverige och internationellt.

Med 250-300 egna konserter och andra evenemang varje år, många av dem på KMH:s internationellt uppmärksammade nya campus, är KMH en av Stockholms större konsertarrangörer.

Registrering