Har du ett konto?
  •   Anpassat innehåll
  •   Dina produkter och support

Behöver du ett konto?

Skapa ett konto

Cisco Connect

13 september 2018 - Stockholm

  • Date:13 september 2018
  • Location:Stockholm, Sweden
  • Duration:08:00 - 17:00
  • Attendance: by invitation only

Om Cisco Connect

Den digitaliseringsresa vi ser hos många organisationer är spännande med många möjligheter, men också utmanande. Digitaliseringen förändrar spelreglerna för näringslivet och den offentliga sektorn fundamentalt och det finns inget slutdatum. Aldrig förr har organisationer varit mer sårbara och det är oerhört viktigt att digitalisera med säkerhet i fokus. På Cisco Connect visar vi hur du kan utveckla din verksamhet långsiktigt med inspiration, trender och affärsmodeller.

Temat för årets Cisco Connect är Säker Digitalisering

Vi bjuder in till en dag på Kungl. Musikhögskolan i Stockholm med keynotes av högsta internationella kvalité, strategiska och tekniska sessioner, utställare som både är experter på Ciscos produkter och tjänster men som likaså skapat egna lösningar. Du kan dessutom ta del av demos utförda av Ciscos ingenjörer, tävlingar där du kan vinna fina priser, nätverkande med kollegor i branschen och musikunderhållning i världsklass.

Cisco Connect 2018 vänder sig först och främst till verksamhetschefer och beslutsfattare.

Agenda

08.30

Dörrarna öppnas

09.00 - 09.10

Välkommen till Cisco Connect 2018 - dagen inleds i Kungasalen

09.10 – 09.25

Säker Digitalisering hela vägen (svenska)
Talare: Per Samuelsson, VD Cisco Sverige 

09.25 - 09.40 Cisco Connects Guldsponsorer presenterar sig 
09.40 – 10.30

Segmentera eller dö! (svenska)
Talare: Peter Jerhamre, systemingenjör Cisco

10.30 - 11.10 Förmiddagsfika och besök i utställningen 
11.10 – 11.50 Cyber Security: Cisco on Cisco
11.50 - 13.30 Lunch och besök i utställningen 
13.30 – 15.00

Hasselblad & Vänner (svenska)
Talkshow med spännande gäster och intressanta samtal 

15.00 – 15.45 Eftermiddagsfika och besök i utställningen 
15.45 - 16.15 Kundfall
16.15 – 17.00

Människan och Digitaliseringen (svenska)
Talare: Jonas Hammarberg, Digitalevangelist

Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu? Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten? Hur gör vi en framgångsrik  digital transformation? Hur får vi organisationen att vilja vara med och hur hanterar vi motståndet? Detta och mycket mer berör Jonas Hammarberg i sin föreläsning.

17.00 – 18.00 Connect-mingel där du får njuta av förstklassig musik framfört av elever från Kungliga Musikhögskolan, skåla i bubbel och mumsa på canapéer i trevligt sällskap

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Power Sessions

Varmt välkommen att lyssna på våra kortare sessioner på scenen i utställningen. Sessionerna kommer att varieras mellan lösningsbaserat, områdesfokuserat och tekniskt och levereras av experter från utvalda partners och Cisco.

Mer information kommer inom kort! 

Sponsorer

Guld

Atea

Atea

Vi bygger Sverige med it.

Vi har ett heltäckande utbud av produkter och tjänster, och hjälper dig med hela kedjan – från design, utveckling och produktförsörjning till funktion och underhåll. Genom att skapa en it-infrastruktur i världsklass är Atea med och lägger grunden till ett smartare och mer innovativt Sverige.

 

Conscia Netsafe

Conscia Netsafe

När kunskap betyder allt.

Systemintegratören Conscia Netsafe är den Cisco Gold Partner som har högst andel certifierade konsulter i Norden och är vald till Årets Cisco Kompetenspartner. Vi erbjuder validerade lösningar inom nät, säkerhet, datacenter och operatörsnät, samt vårt unika och prisbelönta servicekoncept CNS.

 

Cygate

Cygate

Hybrid IT, hyperkonvergens, AI, SDx, IaaS, PaaS, automatisering och ekosystem – hur omvandlar vi de begrepp vi använder dagligen till konkret nytta utan att göra avkall på säkerheten?

Kom förbi oss så pratar vi gärna mer och bjuder dessutom på födelsedagstårta för att vi firar 40 år!

 

Dustin

Dustin

IT-tjänster och lösningar som utvecklar din verksamhet.

Dustin är en av Nordens ledande återförsäljare av IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag och offentlig sektor. Med kärnan i e-handel är Dustin en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och våra kunders behov där våra medarbetare hjälper kunderna hitta rätt produkt, tjänst eller lösning för sin verksamhet.

 

Tele2

Tele2

Tele2 erbjuder fast och mobil telefoni, datanät- och internettjänster och vi vänder oss till företag och privatpersoner som värdesätter flexibla kommunikationslösningar. Vi levererar heltäckande kommunikationslösningar inom alla branscher och sektorer för såväl svenska som multinationella kunder och genom olika partnerskap erbjuder vi även svenska organisationer operatörstjänster på andra marknader än deras egna. Vår produktportfölj innehåller högkvalitativa fullservicelösningar inklusive funktioner och tjänster inom telefoni, bredband, it-tjänster och nätverk, till företag inom näringsliv och offentlig sektor.

Brons

Century Link

Century Link

With customers in more than 60 countries, an extensive portfolio and a wholly owned fibre network of over 720.000 km globally, CenturyLink solves customers' increased demand for reliable and secure connections.

 

Opengear

Opengear

Opengear delivers secure, resilient access and automation to critical IT infrastructure, even when the network is down. Provisioning, orchestration and remote management of network devices, through innovative software and appliances.

 

Tufin

Tufin

Tufin®, the leader in Network Security Policy Orchestration, allows enterprises to streamline the management of security policies across complex, heterogeneous environments.

 

Veeam

Veeam

Veeam® and Cisco UCS enable Availability for the Always-On Enterprise™ with cutting-edge technology for today's modern data centers to allow users to meet the most stringent RTPO™ required for tier-1 applications; less than 15 minutes for most workloads.

Talare

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg

Jonas Hammarberg är certifierad coach, digital rådgivare, föreläsare och författare till den bästsäljande boken Get Digital or die trying, där han tillsammans med Arash Gilan beskriver vägen till en framgångsrik digital transformation. Jonas har en unik förmåga att väva samman organisation, kultur och ledarskap i en digital kontext och hjälper idag många av börsbolag, globala koncerner liksom ägarledda bolag inom retail, telekom, bank & finans, tillverkning och tjänsteindustrin.

 

Per Samuelsson

Per Samuelsson

Per Samuelsson är Sverigechef på Cisco. Han har en civilingenjörsutbildning i industriell ekonomi från Linköping. Per jobbade tidigare som managementkonsult innan han för snart 12 år sedan började på Cisco. Han har haft flera olika roller inom Ciscos globala team Cisco Internet Business Solutions Group (IBSG) som jobbade med att öka Ciscos relevans hos de största kunderna. Därefter ansvarade han för Cisco Consulting i norra Europa. I februari 2015 tog Per rollen som säljdirektör för offentlig sektor i Sverige och två år senare, i februari 2017, blev han Sverigechef på Cisco. Per brinner för gränssnittet mellan affär och teknik och alla nya möjligheter digitaliseringen innebär.

 

Peter Jerhamre

Peter Jerhamre

Peter Jerhamre har jobbat som systemingenjör inom nätverk på Cisco sedan april 2005 och har 25 års erfaranhet av branschen. Peter är en erkänd talare från Cisco Live och är även med i Ciscos Technical Advisory Group som tillsammans med ett team i USA utvecklar Ciscos nätverk.

Kungl. Musikhögskolan

Kungl. Musikhögskolan i Stockholm (KMH) är Sveriges enda fristående statliga högskola för högre musikutbildning. KMH utbildar cirka 900 studenter om året inom bl. a. folkmusik, jazz, klassisk musik, dirigering, komposition, musik- och medieproduktion samt olika lärarutbildningar med inriktning musik. Musikhögskolan har särskilt uppdrag att ge utbildningar i orkester- och kördirigering, elektroakustisk komposition och pianostämning.

KMH bedriver även konstnärlig och vetenskaplig forskning och forskarutbildning, utbildar i bl. a. musikterapi, och deltar i omfattande konstnärliga och pedagogiska forsknings- och utvecklingsprojekt i Sverige och internationellt.

Med 250-300 egna konserter och andra evenemang varje år, många av dem på KMH:s internationellt uppmärksammade nya campus, är KMH en av Stockholms större konsertarrangörer.

Registrering