Cisco AMP vinnare i NSS Labs-test

Läs om varför Cisco Advanced Malware Protection (AMP) uppnår högsta säkerhetseffektivitet i 2015 NSS Labs Breach Detection System Test Report. Förhandsgranska översikten

Få tillgång till rapporten och ditt resurspaket här

Kontrollera avancerad farlig kod med ökad visibilitet

Läs om hur du kan skydda ditt företag mot hela angreppsserien. Du kan använda tekniken i Cisco Advanced Malware Protection (AMP) över hela infrastrukturen för säkerhet för att uppnå särskilda säkerhetsbehov. Läs om alla de sätt som Cisco AMP kan implementeras på, från slutpunkt till nätverk, i mobila enheter och virtuella miljöer.

Förhandsvisa

Kontinuerligt skydd av slutpunkt

I den här artikeln kan du läsa om hur kontinuerligt skydd mot avancerad farlig kod erbjuder ökad visibilitet in i angrepp än tidigare. Fånga snabbt in och åtgärda angrepp utan att slutanvändare och säkerhetspersonal upplever avbrott, och lär dig samtidigt att förhindra framtida attacker i realtid. Gör det möjligt för säkerhetsteamen att tänka som en angripare och på så sätt kunna agera före, under och efter ett angrepp.

Förhandsvisa

Håll ögonen på detta i en AMP-lösning

För att ett skydd mot skadlig programvara ska vara effektivt måste det vara lika genomträngande och avancerat som den skadliga programvara den är skapad för att bekämpa, från molnet till nätverket och vidare till slutpunkten. I Buyers Guide kan du läsa om vilka nödvändiga funktioner du bör titta efter i en AMP-lösning och om vilka frågor du bör ställa till AMP-leverantörer.

Förhandsvisa