IT-säkerhet för en föränderlig värld

Nya digitala affärsmöjligheter och nya internethot innebär nya utmaningar för IT-säkerheten. Läs de här faktabladen och ta reda på hur olika branscher skyddar sig.

Skyddar finansiella tjänster

Skydda finansdata och transaktioner

En undersökning visar att det finns utrymme för förbättringar inom finansbranschen när det kommer till IT-säkerhet, en bransch som är extra utsatt för nätkriminalitet. Läs det här faktabladet och få expertråd kring hur IT-personal kan skydda sina finansiella verksamheter och kunder.

Hämta faktabladet

Förbättrar IT-säkerhet för den offentliga sektorn

Mer skydd behövs för tjänster inom offentlig sektor

Den offentliga sektorn är särskilt attraktiv för cyberterrorister, hacktivister och andra kriminella som vill förstöra de allmännyttiga tjänsterna och stjäla viktiga data för politisk eller finansiell vinning. Läs det här faktabladet för att ta reda på hur den offentliga sektorn kan förbättra sin IT-säkerhet och ligga steget före dessa hot.

Hämta faktabladet

Ser efter säkerheten inom sjukvården

Sjukvård: Skydda patientuppgifter

För dagens vårdbolag är det viktigt att skydda patienternas integritet, men samtidigt ha tillgång till nödvändiga informationssystem. Det här faktabladet hjälper dig att förstå några av de främsta IT-säkerhetsriskerna inom sjukvården, och det hjälper dig att utvärdera kvaliteten på dina nuvarande skydd. Du får även lära dig hur IT-säkerheten kan ökas samtidigt som viktiga data förblir tillgängliga för vårdspersonalen.

Hämta faktabladet

Skyddar tjänster inom telekombranschen

Förbättra IT-säkerhet för telekommunikation

Många inom telekombranschen anser sig ha en sofistikerad och uppdaterad infrastruktur för säkerhet, men den här analysen visar på något annat. Hämta det här faktabladet för att ta reda på hur du kan skydda dina data och tjänster i en konkurrenskraftig miljö.

Hämta faktabladet

Håller transporterna rullande

Skydda och upprätthåll transportbranschen

Avbrott i transportnätverken kan få stor inverkan på både allmänheten och på ekonomin. Därför är de här nätverken primära mål för nätkriminalitet. Uppkopplad teknik, som smarta bilar och motorvägar, ger hackare ännu fler möjligheter. I det här faktabladet kan du läsa om hur du upprätthåller säkerheten i ett komplext ekosystem för transportbranschen som blir allt smartare.

Hämta faktabladet

Skyddar allmännyttiga bolag och energibolag

Skydda allmännyttiga bolag från cyberangrepp

73 procent av all IT-personal på allmännyttiga bolag uppger att de utsatts för säkerhetsintrång. Eftersom allmännyttiga bolag och energibolag är en del av den avgörande infrastrukturen i ett land är de primära mål för hackare. Läs det här faktabladet för att ta reda på hur du kan skydda ditt bolag genom att snabbt anpassa er till ett föränderligt säkerhetslandskap.

Hämta faktabladet