Little Girl
Cisco Expo 2008

Green point za reciklažu ICT opreme


CISCO I BIS IT reciklažni centar organizuju jedinstvenu akciju "GREEN POINT" u okviru konferencije Cisco Expo, 11-12. novembra 2008.
Posetioci konferencije će biti u mogućnosti da se detaljnije informišu o potrebama reciklaže IT opreme u Srbiji i u isto vreme da na GREEN POINT punktu ostave nešto od stare e-opreme na reciklažu (mobilne i fiksne telefone, računarska kućišta i monitore, štampače, skenere, kablove, punjače, fax mašine...).

Činjenica da je IT otpad najbrže rastući otpad na svetu i da svi do nekle učestvujemo u njegovom generisanju, primorava nas da u najmanju ruku razmislimo o načinima zaštite i očuvanja sredine u kojoj živimo.

Ovo je jedinstvena akcija na kojoj će CISCO u saradnji sa BIS IT reciklažnim centrom, pionirom reciklaže IT opreme u Srbiji, skrenuti pažnju na neophodnost zaštite životne sredine u modernom dobu, pre svega zbog intenzivnog tehnološkog napretka.

"GREEN POINT" je prilika za Vaš prvi korak ka unapredjenju kvaliteta poslovanja i kulture življenja.

bis
Partneri

Srebrni partneri

powered

Bronzani partneri

powered

Tehnološki partneri

Sponzor konferencije

Green partner

Medijski partneri

© 1992-2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Terms and Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.