Little Girl
Cisco Expo 2008

Demonstracija rešenjaSIEMENS

Na Siemensovom štandu biće predstavljen WAAS (Bandwidth Optimization) funkcionalnost u mreži sa jednom centralnom i jednom udaljenom lokacijom. Vezu između ove dve lokacije konfigurisaćemo tako da propusni opseg između njih bude relativno mali, kako bi pokazali uticaj WAAS uređaja na funkcionalnost sistema. Cilj prezentacije jeste da se pokaže na koji način instalacija WAAS sistema omogućava korisnicima na udaljenim lokacijama da imaju gotovo iste performanse, kao i korisnici na centralnoj lokaciji.

MDS

Na štadu će biti izložen Cisco Nexus 5020 uređaj i demonstirana Fibre Channel over Ethernet funkcionalnost. Cisco Nexus 5000 je serija line-rate, low-latency 10 Gigabit Ethernet, Cisco Data Center Ethernet i Fibre Channel over Ethernet (FCoE) switcheva za data centar aplikacije. U implementaciji mrežne infrastrukture data centra Cisco Nexus 5000 se koristi kao pristupni switch kolociran u komunikacionom ormanu zajedno sa serverima ili kao tzv. middle-of-row switch. Cisco Nexus 5000 je platforma za I/O konsolidaciju u data centrima, koja prosleđuje Ethernet saobraćaj od servera prema agregacionom nivou data centra i FCoE saobraćaj prema Fibre Channel SAN. Više informacija o Cisco Nexus 5000 seriji switcheva se može naći na http://www.cisco.com/en/US/products/ps9710/index.html.
Na Cisco Nexus 5020 uređaj, koji će biti izložen na štandu, će biti povezani serveri korišćenjem FCoE adaptera, Ethernet LAN mreža i Storage sistem. Preko FCoE adaptera serveri će ostvariti međusobnu komunikaciju, kao i komunikaciju sa LAN mrežom i Storage sistemom. U nastavku je prikazana šema povezivanja opreme.

Pexim

U prva dva scenarija prikazuje se korišćenje IVR servisa integrisanog sa bazom podataka, gde korisnik proverava stanje na računu ili obavlja transver novca bez uvođenja operatera u poziv. Ipak, da bi usluga bila potpuna korisnik u svakom trenutku može odabrati opciju da razgovara sa agentom. Ovde se demonstrira mogućnost IVR sistema da procesira web sadržaj i saopšti podatak korisniku preko telefona. Osim opcije da poziva kontakt centar korisnik može preko web-a inicirati da bude pozvan od strane operatera, tako što na web stranici kompanije unosi svoje podatke i broj telefona na koji želi da primi poziv. Poslednji scenario prikazuje mogućnost da se privilegovani korisnici tretiraju na poseban način tako što im se daje prioritet kada se nađu u redu za čekanje, ubrzavajući tako process opsluživanja. Osim navedenih simulacija prisutnima će se predstaviti desktop aplikacije namenjene agentima i supervizorima i njihova osnovna karakteristika jednostavnost korišćenja, kao i alat koji administrator koristi za prilagođavanje sistema specifičnim potrebama kompanije. Agent u kontakt centru pri radu ne mora obavezno da koristi računar, može se prijaviti/odjaviti na sistem preko IP telefona. Na kraju će biti prikazan alat za pregled izveštaja koji nam omogućava da na osnovu statistike optimizujemo rad kontakt centra i uskladimo ga sa potrebama i navikama korisnika i sa poslovnom politikom kompanije.

PS Telefonija

Na štandu će biti predstavljen Cisco Security Demobox Version 3.0. Naši prezenteri će pomoću Cisco Security Demobox-a posetiocima ovog štanda prezentovati Cisco end-to-end security rešenje, uz poseban osvrt na Cisco Security Agent (CSA) i Cisco Security Monitoring Analysis and Response System (MARS). Cisco Security Agent je prvo endpoint security rešenje koje objedinjuje zaštitu od zero-update napada, zaštitu od gubitaka podataka, i antivirus program. Ovaj jedinstveni spoj mogućnosti s jedne strane, pruža zaštitu servera i desktop računara od sofisticiranih day-zero napada, dok s druge strane uređaje primorava da se pridržavaju svih zaštitnih polisa unutar jednostavne upravljačke infrastrukture. Cisco Security MARS omogućava nadgledanje mrežnih uređaja kao i aplikacija koje su podignute na host-ovima, a sve u cilju uspešne zaštite mreže, pri čemu je omogućeno nadgledanje kako Cisco mrežnih uređaja, tako i uređaja drugih vendora. Nadgledanje mreže uz pomoć MARS-a omogućava nam da imamo kompletnu end-to-end sliku mreže, čime je olakšano identifikovanje pretnji i brži odgovor na njih u smislu izolovanja ili njihovog kompletnog uklanjanja iz mreže.

PSTech

Na PSTech štandu biće predstavljena integracija Cisco Unified Communications proizvoda sa SugarCRM-om. Rešenja koja su uključena u ovu integraciju su: Cisco Unified Contact Centar Express 7.0, Cisco Unified CM 6.1, Cisco Unified Meeting Place Express 2.0.3 i SugarCRM Enterprise 5.1. Posetioci štanda će moći da se lično uvere u to kako potpuna integracija Cisco Unified Communications proizvoda sa SugarCRM-om doprinosi efikasnosti individualnih rešenja ali i produktivnosti celog tima sa posebnim osvrtom na rad marketinga, prodaje i korisničkog servisa. U razgovoru sa PSTech inzenjerima posetioci će biti u prilici da saznaju više tehničkih detalja o samoj integraciji kao i samim tehnologijama koje omogućavaju povezivanje ovih različitih rešenja.

SAGA

Imaćete priliku da vidite demonstraciju Cisco Video Surveillance rešenja koje se sastoji iz Operation Manager-a, Virtual Matrix-a i Media Server-a.
Potpuni integrisano, skalabilno i fleksibilno rešenje, jednostavno za upravljanje koje se može primeniti na veoma lak način u postojećim IP mrežama kao i integrisati sa već postojećim sistemima za video nadzor. Omogućava prikaz i kontrolu video stream-a sa IP i Analognih kamera na način na koji to vi želite. Dođite i pogledajte veliki broj funkcija, lakoću korićenja i mogućnosti implementacije Cisco Video Surveillance rešenja.

Partneri

Srebrni partneri

powered

Bronzani partneri

powered

Tehnološki partneri

Sponzor konferencije

Green partner

Medijski partneri

© 1992-2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Terms and Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.