Little Girl
Cisco Expo 2008

Dragi korisnici, partneri i prijatelji naše kompanije,


goran Zadovoljstvo mi je što mogu da vas pozovem da i ove godine budete deo Cisco Expo konferencije, koja će se održati 11. i 12. novembra 2008.godine u prostorijama hotela Hyatt Regency u Beogradu.

U skladu sa ovogodišnjem temom "Innovate. Experience. Network", obećavamo puno mogućnosti za razmenu iskustava i ideja, kako sa učesnicima konferencije, tako i sa nama iz kompanije Cisco.

Tempo globalizacije zahteva sve više inovacija na području digitalnih tehnologija. Brz razvoj tehnologije donosi veću dinamiku promena. U svetu punom informacija vizualizacija predstavlja ključno oruđe pomoću kojeg ih primamo i obrađujemo. Sprega između informacije i njene vizuelne prezentacije je bitna za uspešno poslovanje i saradnju zaposlenih sa korisnicima, partnerima i drugim zaposlenima. Količina video sadržaja na Internetu povećava se eksponencijalnom brzinom. U 2007. godini se gledanost video materijala na Internetu povećala za 60 odsto u odnosu na 2006. Zbog svega toga, ove godine na konferenciji Cisco Expo ćemo se baviti videom kao ključnim elementom savremene komunikacije i kao bitnom odrednicom Cisco strategije.

Konferencija Cisco Expo će osmi put zaredom okupiti poslovne ljude i donosioce odluka iz oblasti informacionih tehnologija. Sa nama će biti predstavnici Vlade i javnih institucija, naši korisnici i partneri, mediji, predstavnici domaćih i inostranih kompanija.

Kao i svake godine ćemo nastojati da predstavimo što više novih rešenja koja podstiču vašu inovativnost i rešavaju izazove savremenog poslovanja. Korišćenjem Cisco tehnologije i naših ideja želimo da doprinesemo vašem uspehu.

Pridruzite nam se!

Goran Obradović
Generalni direktor
Cisco Srbija

 

Partneri

Srebrni partneri

powered

Bronzani partneri

powered

Tehnološki partneri

Sponzor konferencije

Green partner

Medijski partneri

© 1992-2007 Cisco Systems, Inc. All rights reserved. Terms and Conditions | Privacy Statement | Cookie Policy | Trademarks of Cisco Systems, Inc.