Izboljšajte zadovoljstvo strank

Zagotovite strankam izjemne storitve s Ciscovimi rešitvami za središča za stik in poskrbite, da jih bo še več zadovoljnih.

Oglejte si, kaj stranke želijo

Kontaktni centri naslednje generacije

Predstavljajte si rešitev kontaktnega centra, ki vljučuje glasovno komunikacijo, klepet pošiljanje in prejemanje sporočil, komuniciranje preko družabnih omrežij in video komunikacijo, s katero zagotavljamo strankam brezhibno izkušnjo. Naše poročilo o kontaktnih centrih v prihodnosti kaže, kaj je mogoče. Če želite več podrobnosti, si oglejte predogled poročila. Če želite celotno poročilo, izpolnite spodnji obrazec in nam ga pošljite.

Predogled

5 načinov preoblikovanja storitev za stranke

Osebni pogovor v trenutku, ko pričakujete stroj, posodobitve vašega telefona, ki shranijo zadnji pogovor, začnejo klepet in neprekinjeno preidejo na telefon, ponujajo veliko priložnosti, da presenetite in razveselite stranke. Odkrijte 5 načinov, na katere Ciscove rešitve za kontaktni center preoblikujejo storitve za stranke.Oglejte si zdaj

Storitve za stranke po meri – praktični vodnik

Od namiznih videorešitev, katere je preprosto uporabljati, do sistemov TelePresence za sodelovalne sobe: vzpostavite osebni stik s svojimi strankami in jim zagotovite informacije, ko jih potrebujejo. Ciscova tehnologija za sodelovalne znižuje stroške potovanja, izboljšuje zadovoljstvo strank in zvišuje storilnost. Ta praktični vodnik vam bo pokazal, kako lahko preoblikujete storitve za stranke.

Oglejte si, kako

Zagotovite si poročilo