Har du en konto?

  •   Tilpasset innhold
  •   Dine produkter og støtte

Trenger du en konto?

Opprett en konto

En sammenligning som viser at det ikke finnes noen

Målbasert nettverk bygd på Cisco DNA.

 

Sammenlign Cisco digital nettverksarkitektur

Cisco

HPE

Huawei

Arista

Expand all

Innovasjoner

Spor brukerplassering via BLE eller Wi-FiCisco CMX sammen med Virtual BLE Beacon og Hyperlocation, støtter sporing av BLE- og Wi-Fi-enheter med posisjonsnøyaktighet på inntil 1–2 meter.BegrensetHPE har begrenset støtte med Bluetooth i tilgangspunktene, men har ikke presis Wi-Fi-basert posisjon.
Cisco CMX sammen med Virtual BLE Beacon og Hyperlocation, støtter sporing av BLE- og Wi-Fi-enheter med posisjonsnøyaktighet på inntil 1–2 meter.HPE har begrenset støtte med Bluetooth i tilgangspunktene, men har ikke presis Wi-Fi-basert posisjon.
Samhandle med kundene på stedetCisco CMX-løsningen gir bedrifter en bedre forståelse av kunders adferd slik at de kan ta bedre avgjørelser. HPE gir BLE-posisjon i sine aksesspunkter, tagger og meridiananvendelser for veifinning og kundeengasjement.
Cisco CMX-løsningen gir bedrifter en bedre forståelse av kunders adferd slik at de kan ta bedre avgjørelser. HPE gir BLE-posisjon i sine aksesspunkter, tagger og meridiananvendelser for veifinning og kundeengasjement.
Overvåking etter sluttpunktstypeCisco kan bruke analytics til å overvåke oppførsel med Stealthwatch og Netflow, samt klassifisere trafikk på kanten og inni nettverket med TrustSec.HPE gir BLE-posisjon i sine aksesspunkter, tagger og meridiananvendelser for veifinning og kundeengasjement.BegrensetiPCA tilbys som et alternativ, men gir begrenset plattformstøtte og synlighet.
Cisco kan bruke analytics til å overvåke oppførsel med Stealthwatch og Netflow, samt klassifisere trafikk på kanten og inni nettverket med TrustSec.HPE gir BLE-posisjon i sine aksesspunkter, tagger og meridiananvendelser for veifinning og kundeengasjement.iPCA tilbys som et alternativ, men gir begrenset plattformstøtte og synlighet.
Støtte for nye egenskaper uten store oppgraderingerGjennom integreringen av tilpassede ASIC-er, UADP og aksesspunktmodularitet tilbyr Cisco støtte for nye innovasjoner.BegrensetIngen støtte for modulære aksesspunkter. Svitsjeplattformer bruker en tilpasset ASIC med begrenset utvidbarhet.Ingen nåværende støtte for modulære tilgangspunkter eller svitsjer.Ingen trådløs-plattformer, og svitsjeplattformer er basert på allerede lett tilgjengelige chipkomponenter.
Gjennom integreringen av tilpassede ASIC-er, UADP og aksesspunktmodularitet tilbyr Cisco støtte for nye innovasjoner.Ingen støtte for modulære aksesspunkter. Svitsjeplattformer bruker en tilpasset ASIC med begrenset utvidbarhet.Ingen nåværende støtte for modulære tilgangspunkter eller svitsjer.Ingen trådløs-plattformer, og svitsjeplattformer er basert på allerede lett tilgjengelige chipkomponenter.

Fleksibilitet for nettverk og infrastruktur

Distribusjon av enhetlig policyPå tvers av Ethernet, Wi-Fi og WAN.HPE har et annet grensesnitt for administrering.Begrenset
På tvers av Ethernet, Wi-Fi og WAN.HPE har et annet grensesnitt for administrering.
Håndterbare dataPå tvers av Ethernet, Wi-Fi og WAN.BegrensetBegrenset
På tvers av Ethernet, Wi-Fi og WAN.
Maskinlæring
Bedre opplevelse for Apple-brukereCisco og Apple har gått sammen for å gi en bedre brukeropplevelse for Apple-enhetsbrukere som er koblet til et Cisco-nettverk.BegrensetFunksjonalitet støttes kun gjennom manuell tjenestekvalitet-prioritering og Wi-Fi-standarder. BegrensetFunksjonalitet kan kun støttes gjennom manuell tjenestekvalitetsprioritering.
Cisco og Apple har gått sammen for å gi en bedre brukeropplevelse for Apple-enhetsbrukere som er koblet til et Cisco-nettverk.Funksjonalitet støttes kun gjennom manuell tjenestekvalitet-prioritering og Wi-Fi-standarder. Funksjonalitet kan kun støttes gjennom manuell tjenestekvalitetsprioritering.
Optimaliser trådløs under toppbrukFlexible Radio Assignment optimaliserer automatisk nettverk, og forbedrer dermed brukeropplevelser når uforutsett høy tetthet oppstår.BegrensetHuawei støtter programvarebasert radiokonfigurasjon i sin AP8030, men støtter ikke doble 5-GHz-radioer i sine aksesspunkter.
Flexible Radio Assignment optimaliserer automatisk nettverk, og forbedrer dermed brukeropplevelser når uforutsett høy tetthet oppstår. Huawei støtter programvarebasert radiokonfigurasjon i sin AP8030, men støtter ikke doble 5-GHz-radioer i sine aksesspunkter.
Konsekvent app-ytelse på tvers av nettverketEasyQoS-applikasjonen gir en forenklet måte for å levere tjenester med sluttpunkt-til-sluttpunkt-kvalitet.
EasyQoS-applikasjonen gir en forenklet måte for å levere tjenester med sluttpunkt-til-sluttpunkt-kvalitet.
Finn og legg funksjoner til ny enhetCisco Auto Smartports oppdager enheter dynamisk og konfigurerer porter basert på enhetstype.BegrensetHPE kan oppdage og angi egenskaper på et aksesspunkt som kobles til en HPE-svitsj, men ikke oppdage andre enhetstyper.
Cisco Auto Smartports oppdager enheter dynamisk og konfigurerer porter basert på enhetstype.HPE kan oppdage og angi egenskaper på et aksesspunkt som kobles til en HPE-svitsj, men ikke oppdage andre enhetstyper.
Strømrobusthet for infrastrukturCisco tilbyr Vedvarende PoE, Fast PoE og Universal PoE og gir flere nivåer redundans gjennom Stackwise.HPE tilbyr grunnleggende Poe/PoE+ (30 W)-støtte. Et begrenset antall svitsjer støtter to strømforsyninger for 1:1-strømredundans.Huawei støtter PoE og PoE+ Power over HDMI (PoH; 95 W) på én enkelt S5700-plattform. Strømredundans er 1:1 PoH (95 W) på én enkelt S5700-plattform.Arista-plattformer tilbyr ikke noen PoE-support.
Cisco tilbyr Vedvarende PoE, Fast PoE og Universal PoE og gir flere nivåer redundans gjennom Stackwise.HPE tilbyr grunnleggende Poe/PoE+ (30 W)-støtte. Et begrenset antall svitsjer støtter to strømforsyninger for 1:1-strømredundans.Huawei støtter PoE og PoE+ Power over HDMI (PoH; 95 W) på én enkelt S5700-plattform. Strømredundans er 1:1 PoH (95 W) på én enkelt S5700-plattform.Arista-plattformer tilbyr ikke noen PoE-support.
Automatisering på tvers av WAN, WLAN, EthernetPrime Infrastructure støtter Ethernet og Wi-Fi og kan sentralt levere WAN-banevalg med IWAN. Få sikkerhet, kryptering, appsynlighet og kontroll med APIC-EM og TrustSec.BegrensetHPE bruker SDN-kontrollere og AirWave for automatisert distribusjon av svitsjer og aksesspunkter. Imidlertid mangler muligheten til å administrere WAN-enheter i AirWave.
Prime Infrastructure støtter Ethernet og Wi-Fi og kan sentralt levere WAN-banevalg med IWAN. Få sikkerhet, kryptering, appsynlighet og kontroll med APIC-EM og TrustSec.HPE bruker SDN-kontrollere og AirWave for automatisert distribusjon av svitsjer og aksesspunkter. Imidlertid mangler muligheten til å administrere WAN-enheter i AirWave.
Fungerer med EthernetBegrensetHPE har noen UPOE-støttende svitsjer, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser. BegrensetHuawei har noen svitsjer som støtter UPOE, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser. BegrensetArista har noen svitsjer med UPOE-støtte, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser.
HPE har noen UPOE-støttende svitsjer, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser. Huawei har noen svitsjer som støtter UPOE, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser. Arista har noen svitsjer med UPOE-støtte, men støtter ikke avanserte PoE-muligheter samtidig. UPOE, Perpetual PoE og Fast PoE må administreres i separate instanser.
Policy-definert segmentering
Enhetsprofilering for granulær policy
Programvarebasert patching
mGig på 48 porter
Lyd/video-bridging

Sikkerhet

Gruppebrukere og enheter for overholdelse av retningslinjeneProgramvaredefinert tilgang gir logiske/virtuelle grupper som gjør at sikkerhetspolicy kan bevege seg med brukeren.VLAN-basert.
Programvaredefinert tilgang gir logiske/virtuelle grupper som gjør at sikkerhetspolicy kan bevege seg med brukeren.VLAN-basert.
Bruker- og applikasjonssegmenteringProgramvaredefinert tilgang bruker programvarebasert segmentering for å holde ulike trafikktyper adskilt.Unntaksbasert.
Programvaredefinert tilgang bruker programvarebasert segmentering for å holde ulike trafikktyper adskilt.Unntaksbasert.
Trusseldetektering av kryptert trafikkMed Cisco-infrastruktur og Stealthwatch kan organisasjoner analysere metadata og bruke AI for å gi sikkerhetsinnsikter i sanntid for kryptert trafikk med 99,993 % nøyaktighet.
Med Cisco-infrastruktur og Stealthwatch kan organisasjoner analysere metadata og bruke AI for å gi sikkerhetsinnsikter i sanntid for kryptert trafikk med 99,993 % nøyaktighet.
Trusseldetektering av kryptert trafikk og malwareCisco sikkerhetsløsninger – inkludert Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine og Rapid Threat Containment – eliminerer trusler på tvers av nettverket.BegrensetHPE trenger nettverksavlastning.
Cisco sikkerhetsløsninger – inkludert Stealthwatch, TrustSec, Identity Services Engine og Rapid Threat Containment – eliminerer trusler på tvers av nettverket.HPE trenger nettverksavlastning.
Identifiser trådløs forstyrring eller truslerCisco Aironet-aksesspunkter bruker CleanAir, Hyperlocation Module og Flexible Radio Assignment til å finne og eliminere sikkerhetstrusler og RF-interferens.HPEs programvarebaserte løsning mangler effektivitet og tilbyr ikke kontinuerlig skanning på alle kanaler.
Cisco Aironet-aksesspunkter bruker CleanAir, Hyperlocation Module og Flexible Radio Assignment til å finne og eliminere sikkerhetstrusler og RF-interferens.HPEs programvarebaserte løsning mangler effektivitet og tilbyr ikke kontinuerlig skanning på alle kanaler.
Sikkerhetsaktiv læringTalos-innsiktfeeder styrker forsvar mot kjente og nye trusler.Gjennom oppkjøp og påfølgende integrering av Niara i ClearPass, kan HPE levere maskinlæring i sikkerhetssammenheng.
Talos-innsiktfeeder styrker forsvar mot kjente og nye trusler.Gjennom oppkjøp og påfølgende integrering av Niara i ClearPass, kan HPE levere maskinlæring i sikkerhetssammenheng.
Pålitelige systemerSikker utviklingssyklus er publisert og verifiserbar. Produkter har tillitsankre, sikker oppstart og kjøretidsforhindring. Programvaren er digitalt signert. Begrenset
Sikker utviklingssyklus er publisert og verifiserbar. Produkter har tillitsankre, sikker oppstart og kjøretidsforhindring. Programvaren er digitalt signert.
Distribuert detektering av sikkerhetsavvik
Optimalisering av arbeidsflyt etter hendelse-respons-prinsippet

Programmerbarhet

On-box analytics
ASIC-er støtter programmerbar pipelineBegrensetHuaweis ENP2 er i begrensede deler av dets portfolio og er ikke vist å aktivere funksjoner i fremtiden.
Huaweis ENP2 er i begrensede deler av dets portfolio og er ikke vist å aktivere funksjoner i fremtiden.
Modelbaserte programmeringsegenskaperBegrenset

Oppdatert 11. oktober 2017 basert på offentlig informasjon.

Sammenlikne andre nettverksteknologier

Chatte live med en Cisco-representant

Cisco:

  • Velkommen til Cisco!
  • Kan jeg hjelpe deg med å finne det produktet som passer best til dine behov