Én kraftig enhetlig plattform | Cisco datasenterløsninger - Cisco

 
Cisco datasenter: Optimaliser ditt datasenter

Optimaliser ditt datasenter

Når IT-personalet bruker mindre tid på å vedlikeholde eksisterende systemer, frigir det ressurser slik at du kan fokusere på innovasjon. Uansett hvilke programvare- og lagringsleverandører du jobber med, kan du strømlinjeforme kjerneoperasjonen din. I denne veiledningen ser du hvordan. Ta en titt på forhåndsvisningen for å komme i gang. For å motta den fullstendige e-boken, trenger du bare å gi oss noen opplysninger i skjemaet nedenfor.


Forhåndsvisning

Få e-bok nå

Cisco datasenter: Kontroller potensialet for rask IT

Kontroller potensialet for rask IT

Dra nytte av fremvoksende teknologier, som skyen og stordata, og lanser og skaler applikasjoner raskere samtidig som risikoen og totale eierkostnader reduseres. Denne hurtigveiledningen ser på fem måter du kan få rask IT på, og se hvordan det er mulig når du har en integrert infrastruktur.Les mer
Cisco datasenter: Administrer IT enkelt i en hvilken som helst skala

Administrer IT enkelt i en hvilken som helst skala

Hvis du er en mellomstor organisasjon med en liten IT-stab, eller du trenger å lansere et datasenter i ytterkanten av driften, finnes det et enkelt, kraftig og kostnadseffektivt svar: Cisco UCS Mini er en lettdrevet, skalerbar, alt-i-ett-løsning for IT som også gir mulighet for felles drift med nøkkelleverandører av lagring. Les vår hurtigveiledning for å lære mer.

Vis nå

Forvandle datasenteret

For effektiv drift og lansering av nye applikasjoner i en hvilken som helst skala, trenger du å forenkle og automatisere driften av IT-strukturen din.

Se hvordan vi kan hjelpe deg med å samle det hele sammen med Cisco UCS med Intel Xeon Processors

Intel, Intel Inside-logoen, Xeon og Xeon Inside er varemerker for Intel Corporation i USA og/eller andre land.