UCS Mini: maximale flexibiliteit in uw Data Center
 

UCS Mini is een compleet serversysteem van Cisco waarvan zowel blade-servers als rackmount-servers onderdeel kunnen uitmaken. Dit serversysteem is onderdeel van Cisco’s Unified Computing productfamilie en heeft dus dezelfde voordelen: centraal management, eenvoudig te programmeren (bijvoorbeeld met MS Systems Center), unified fabric support (FCoE) en de beste netwerkontsluiting in de industrie.

De basiseenheid bestaat uit een chassis met redundante controller (fabric interconnect) en netwerkaansluitingen (1/10/40GE en 2/4/8G FC). In het chassis kunnen tot 8 blade-servers worden geplaatst. Aan deze basiseenheid kunnen maximaal 7 rackmount-servers worden toegevoegd, waarbij alle servers (rackmount- en blade-servers) vanuit één punt en vanuit één API volledig beheerd kunnen worden.

Neem voor meer informatie contact op met uw Distributeur of Cisco Account Manager. U kunt ook een mail sturen naar ucsmini-nl@cisco.com

Case Study

IDC: Op maat voor middelgrote bedrijven

Het automerk Mini – tegenwoordig geschreven als MINI – is onderdeel van BMW en maakt sinds 2001 compacte auto’s gebaseerd op de klassieke Mini. U ziet ze vaak, in allerlei kleuren, met vlaggen of strepen op het dak, en tegenwoordig in allerlei edities, met 3 of 5 deuren, diesel, benzine, en misschien binnenkort ook elektrisch? De MINI is allang geen mini meer. Het rijgedrag wordt in allerlei testen als zeer goed beoordeeld, de portfolio en de keuzemogelijkheden zijn enorm uitgebreid. En zo is het ook met de naamgenoot die Cisco als onderdeel van haar serverfamilie in de markt zet: de UCS Mini. In het begin was de UCS Mini vooral een verkleinde versie van Cisco Unified Computing, maar tegenwoordig kunt u er alle kanten mee op. En het fijne van de UCS Mini is, net zoals bij de MINI, dat het besturen ervan een genot is. De UCS Mini heeft een prachtig HTML 5 dashboard, waarmee u de UCS Mini compleet kunt inrichten zoals u zelf wilt, zonder dat u daarvoor doorgeleerd hoeft te hebben. De UCS Mini maakt daarvoor gebruik van profielen die het beheer eenvoudig en overzichtelijk maken. Dingen die u dagelijks moet doen kunt u simpel vastleggen en automatiseren. Daardoor kun u uw ogen op de weg houden en als IT-er focus houden op de ondersteuning van de bedrijfsdoelstelling. De UCS Mini is net zo flexibel inzetbaar als de MINI. Bijvoorbeeld in een Microsoft omgeving met HyperV, waarbij u de virtuele workloads op snelle blade-servers met veel geheugen laat draaien en waarbij u voor de storagebehoefte gebruikmaakt van Windows Server 2012 Storage Spaces in combinatie met een UCS rackmount-server, als onderdeel van de UCS Mini. En dat alles bestuurbaar en beheerbaar vanuit één Systems Center-dashboard, dat dankzij de open programmeerinterface (API) van de UCS Mini naadloos is geïntegreerd. Of misschien wilt u de UCS Mini inzetten in uw SAP omgeving met SAP HANA. Een middelgrote SAP-omgeving (200.000 SAPS) past er met gemak op. En dan hebt u nog ruimte over voor een SAP HANA-omgeving (tot een database van 768GB) en al uw andere applicaties. 

Ja, de UCS Mini is net zoals de MINI geen mini meer. Het is een flexibel platform, uitstekend te besturen en met maximale prestaties. Wanneer komt u langs voor een proefrit?