Gratis proefperiode: Email Security en Web Security

Maak tijdens een gratis proefperiode van 45 dagen in een virtuele omgeving gebruik van Cisco Email Security, Web Security en Cloud Web Security en ontdek zelf hoe toonaangevende oplossingen kunnen bijdragen aan de bescherming van uw bedrijf.

Vraag een gratis proefperiode aan en maak gebruik van uw resourcekit

Ontdek hoe u zich wapent tegen geavanceerde webbedreigingen

Ontdek hoe u kunt zorgen voor bescherming voor, tijdens en na een webaanval met behulp van een geavanceerd afweersysteem voor bedreigingen, superieure gegevensbeveiliging en vereenvoudigd beheer.

Voorbeeld

Vijf vereisten voor uw webbeveiliging

Omdat er steeds meer webverkeer komt, is het internet een primair doel geworden voor hackers. De hedendaagse bedreigingen zijn geavanceerder dan ooit tevoren en zijn zodanig ontworpen dat ze niet makkelijk te herkennen zijn. Ontdek hoe u uw netwerk kunt beschermen tegen geavanceerde bedreigingen door deze vijf vereisten voor webbeveiliging door te nemen.

Voorbeeld

Handleiding bij het kopen van webbeveiliging

Ontdek over welke functies uw webbeveiligingsoplossing gegarandeerd moet beschikken om uw organisatie te beschermen tegen continu veranderende webbedreigingen, zowel voor, tijdens als na aanvallen, waaronder flexibele implementatieopties en geavanceerde bescherming tegen malware.

Voorbeeld

Demo van Cisco Email Security en Web Security

Zie de toonaangevende e-mail- en webbeveiligingsoplossingen van Cisco in actie.

Demo bekijken