IT-beveiliging voor een veranderende wereld

Nieuwe digitale zakelijke kansen en nieuwe internetbedreigingen leiden tot nieuwe IT-beveiligingsuitdagingen. Lees deze whitepapers en ontdek hoe verschillende bedrijfstakken zich beschermen.

Protecting Financial Services

De veiligheid van financiële gegevens en transacties waarborgen

Onderzoeksresultaten tonen aan dat er in de sector financiële dienstverlening ruimte is voor verbetering op het gebied van IT-beveiliging. Dit geldt met name het geval omdat deze sector een belangrijk doelwit vormt voor online criminelen. Lees deze whitepaper voor deskundig advies over de manier waarop IT-professionals bij financiële dienstverleners hun bedrijven en klanten kunnen beschermen.

Rapport ophalen

Strengthening IT Security for Government

Overheidsdiensten behoeven betere bescherming

De publieke sector heeft een bijzondere aantrekkingskracht op cyberterroristen, ‘hacktivisten’ en andere criminelen die erop uit zijn om publieke diensten te verstoren en cruciale gegevens te stelen voor politiek of financieel gewin. Lees deze whitepaper en zie hoe overheidsinstellingen hun IT-beveiliging kunnen versterken en deze bedreigingen een stap voor kunnen blijven.

Rapport ophalen

Looking After Security in Healthcare

Gezondheidszorg: patiëntgegevens beschermen

In de huidige organisaties in de gezondheidszorg is het cruciaal om de privacy van patiënten te beschermen en tegelijkertijd de toegang tot essentiële informatiesystemen te garanderen. Deze whitepaper biedt u inzicht in enkele belangrijke IT-beveiligingsrisico’s in de gezondheidszorg en helpt u om de kwaliteit van uw huidige bescherming te evalueren. U leest ook hoe u de beveiliging kunt verbeteren, terwijl belangrijke gegevens beschikbaar blijven voor medische professionals.

Rapport ophalen

Defending Telecommunications Services

De IT-beveiliging in de telecomsector verbeteren

Hoewel vele professionals in de telecomsector menen dat hun beveiligingsinfrastructuren geavanceerd en up-to-date zijn, doet deze analyse anders vermoeden. Download deze whitepaper en ontdek hoe u uw gegevens en services kunt beschermen in deze concurrerende omgeving.

Rapport ophalen

Keeping Transportation Moving

De transportsector in beweging en veilig houden

Elke ontwrichting van transportnetwerken kan een aanzienlijke impact hebben op mensen en de economie. Daarom vormen deze netwerken een belangrijk doelwit voor cybercriminelen. Verbonden technologieën, zoals slimme auto’s en snelwegen, bieden hackers zelfs nog meer mogelijkheden. Deze whitepaper laat u zien hoe u de beveiliging kunt handhaven in een complex transportecosysteem dat steeds slimmer wordt.

Rapport ophalen

Safeguarding Utilities and Energy

Energie-/nutsbedrijven beschermen tegen cyberaanvallen

73% van de IT-beveiligingsprofessionals bij energie-/nutsbedrijven geeft aan slachtoffer te zijn geweest van een openbare inbreuk op de beveiliging. Aangezien energie- en nutsbedrijven deel uitmaken van de essentiële infrastructuur van een land, vormen zij een belangrijk doelwit voor hackers. Lees deze whitepaper en zie hoe u uw organisatie kunt beschermen door u snel aan te passen aan een veranderend beveiligingslandschap.

Rapport ophalen