Cisco Mobility-oplossingen: beveiligde toegang voor mobiele apparaten en BYOD | Nederland - Cisco

Ondersteuning bieden voor alle apparaten: ontwikkel een strategie voor beveiligde mobiele en draadloze BYOD

Bied ondersteuning voor alle apparaten

Of het nu persoonlijke of bedrijfsapparatuur betreft, mobiele apparaten zijn overal. Door werknemers in staat te stellen om mobiele apparaten te gebruiken voor werktaken verbetert u de productiviteit en responsiviteit. Bovendien hoeft dit geen risico te vormen voor de organisatie of de veiligheid. Ontdek vandaag nog hoe u hoogbeveiligde toegang voor mobiele apparatuur kunt leveren op uw netwerk.

IDC: Op maat voor middelgrote bedrijven

IDC: Op maat voor middelgrote bedrijven

Ontdek hoe u met uw netwerkinfrastructuur optimaal en op een effectieve en veilige manier kan profiteren van de cloud- en mobiliteitsmegatrends om met succes te concurreren. Bied uw medewerkers altijd en overal, en vanaf elk apparaat, toegang tot de relevante bedrijfstoepassingen.

Nu downloaden
Video: Het verhaal van een 802.11ac-netwerk

Video: Het verhaal van een 802.11ac-netwerk

Met de 802.11ac-standaard beschikt uw organisatie over verbeterde brandbreedte, grotere klantdichtheid en verbeterde levensduur van de batterij. Bekijk deze video en ontdek hoe een IT-manager erachter kwam dat niet alle 802.11-oplossingen hetzelfde zijn.

Video bekijken
At-a-Glance: Campus Wireless-ontwerp

At-a-Glance: Campus Wireless-ontwerp

Bied BYOD-toegang aan uw mobiele medewerkers. Geef contractanten en bezoekers Wi-Fi-toegang. En u kunt het allemaal realiseren op een hoogbeveiligde manier. Ontdek met behulp van dit overzicht hoe u een draadloze LAN voor de campus kunt ontwerpen.

Nu downloaden

Meld u aan en download de aanbiedingen