Vereenvoudigen en beveiligen.

Met de juiste tools kunt u uw netwerk vereenvoudigen en de beveiliging versterken zodat u efficiënter en goedkoper kunt werken. Vraag deze gratis resources aan om te bekijken hoe dit werkt.

Vereenvoudig uw netwerk in twee stappen.

Naarmate netwerken complexer worden, is uw IT-team steeds meer tijd kwijt aan de dagelijkse behoeften. Ontdek hoe convergentie en automatisering het beheer kunnen vereenvoudigen en tijd kunnen vrijmaken voor grootschalige innovatie.
Voorbeeld

Blijf niet hangen in complexe en vervelende IT-taken

Om zonder enorme investeringen te kunnen inspelen op nieuwe services, hebt u volledige zichtbaarheid van het netwerk en de geautomatiseerde beleidsinstelling nodig. In dit overzicht wordt een nieuwe module geïntroduceerd die voorziet in een open en programmeerbare aanpak waarmee u bewerkingen voor het netwerk eenvoudiger, consistenter en beter zichtbaar maakt.

Voorbeeld

Implementeer beveiligingsversterkingen.

Naarmate beveiligingsbedreigingen toenemen in aantal en finesse, duurt het langer om problemen te detecteren en updates uit te rollen. Bekijk deze video en ontdek hoe u uw netwerk kunt activeren om inbreuken in real-time te ontdekken, uw netwerk te verdedigen en de schade te beperken.Registreren

Gratis resources ophalen.