Zorg dat uw netwerk klaar is voor snelheid - Cisco

 

Zorg dat uw netwerk klaar is voor snelheid.

Gebruik deze gratis resources en ontdek hoe multigigabittechnologie een brug kan vormen tussen uw draadloze en bekabelde netwerken. Zonder enorme investeringen.

Plan uw pad naar 802.11ac Wi-Fi.

Bereid u voor op draadloze snelheden van wel 6,8 Gbps. ZK Research bespreekt de voordelen van deze nieuwe technologie en wat de invloed is op uw bekabelde netwerk. Bekijk aanbevelingen over het implementeren van multigigabittechnologie waarmee u kunt voldoen aan nieuwe vereisten en dure kabelupgrades kunt voorkomen.

Voorbeeld

Mobiliseer voor de toekomst.

Wi-Fi-snelheden en workspaces van de volgende generatie hoeven niet in strijd te zijn met uw netwerk. In deze whitepaper wordt uitgelegd hoe u onze multigigabittechnologie kunt inzetten voor een flexibel, schaalbaar en snel netwerk zonder dat dit ten koste gaat van uw investeringen in infrastructuur.

Voorbeeld

Integreer bekabelde en draadloze functionaliteit.

U wilt één beleid, één beheerplatform en één netwerk voor bekabelde en draadloze netwerken? Bekijk deze video voor meer informatie over convergentie naar snelle, eenvoudige en bestendige mobiliteit en beheer van uw netwerk.

Registreren

Gratis resources ophalen