Inzichten verkrijgen uit het Internet of Things

Inzichten verkrijgen uit het Internet of Things

Organisaties moeten tegenwoordig sneller innoveren dan ooit tevoren. De meerwaarde zit echter niet alleen in het verbinden van zoveel mogelijk apparaten met het netwerk. Het gaat erom de integratie, automatisering en analyse te verbeteren. Lees de whitepaper voor meer informatie.


IDC-rapport nu ophalen

Cisco-datacenter: Optimaal profiteren van de waarde van uw gegevens

Optimaal profiteren van de waarde van uw gegevens

Verbeter de bedrijfsresultaten in uw kernactiviteiten aan de edge of in de cloud, door uw datacenter van een kostencentrum te transformeren tot een innovatiecentrum. Ontdek de oplossing voor
analyses in real-time, schaalbaarheid voor big data,
cloudcomputing en toonaangevende
prestaties.

Zie hoe
Cisco-datacenter: Big data benutten voor maximale impact

Big data benutten voor maximale impact

Big data verandert de manier van zakendoen van reactief tot voorspellend. Met gegevensanalyses is het mogelijk om de bedrijfsvoering van vrijwel elke afdeling in uw organisatie te transformeren. Profiteert u wel optimaal van de mogelijkheden? Hier zijn onze vijf toptips om meer inzicht te verkrijgen.


Meer informatie

Uw datacenter is overal

Het vormt de basis voor uw zakelijke activiteiten, innovatie en alles om u heen. Het is dus essentieel dat u uw datacenter optimaal benut.

Ontdek hoe wij u kunnen helpen betere bedrijfsresultaten te behalen door uw datacenter het centrum van alles te maken met Cisco UCS® with Intel® Xeon® Processors

'Intel', het 'Intel Inside'-logo, 'Xeon' en 'Xeon Inside' zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.