Cisco-datacenter: uw datacenter optimaliseren

Uw datacenter optimaliseren

Als uw IT-personeel minder tijd hoeft te besteden aan het onderhoud van uw bestaande systemen, zijn uw resources meer beschikbaar en kunt u zich richten op innovatie. U kunt uw core-activiteiten stroomlijnen, ongeacht uw software- en opslagleveranciers. Lees in deze handleiding hoe u dat kunt doen. Bekijk het voorbeeld om aan de slag te gaan.

E-book nu ophalen

Cisco-datacenter: het potentieel van snelle IT gebruiken

Het potentieel van Fast IT benutten

Profiteer van opkomende technologieën zoals de cloud en big data, en implementeer en schaal toepassingen sneller terwijl risico's en TCO worden verminderd. Deze handleiding bespreekt vijf manieren waarop u Fast IT kunt realiseren en laat zien hoe alles mogelijk wordt als u beschikt over een geïntegreerde infrastructuur.


Meer informatie
Cisco-datacenter: IT eenvoudig beheren op elke schaal

IT eenvoudig beheren op elke schaal

Als u een middelgroot bedrijf hebt met weinig IT-personeel, of een datacenter aan de edge van uw netwerkactiviteiten moet implementeren, hebben wij een eenvoudige, krachtige en kostenbesparende oplossing: de Cisco UCS mini. Dit is een eenvoudig te beheren, schaalbare, alles-in-één IT-oplossing die bovendien compatibiliteit met grote opslagleveranciers biedt. Lees onze beknopte handleiding voor meer informatie.

Nu bekijken

Uw datacenter transformeren

Voor operationele efficiëntie en implementatie van nieuwe toepassingen op elke schaal moet u het beheer van uw IT-infrastructuur vereenvoudigen en automatiseren.

Ontdek hoe wij hier u met Cisco UCS® with Intel® Xeon® Processors mee kunnen helpen.

Intel Xeon Logo

'Intel', het 'Intel Inside'-logo, 'Xeon' en 'Xeon Inside' zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.