Hebt u een account?

  •   Gepersonaliseerde content
  •   Uw producten en ondersteuning

Hebt u een account nodig?

Account maken

Cisco biedt klanten en partners $ 2,5 miljard aan financieringsregelingen

Meer informatie

Geef uw werkplek opnieuw vorm

Verbeter de veerkracht van uw bedrijf: verbind uw mensen, beveilig uw bedrijf en automatiseer processen in het continue evoluerende werkmodel.

Waarom Cisco voor zakelijke veerkracht?

Uw bedrijf wordt opnieuw gedefinieerd door de veranderingen van vandaag en de onzekerheden van morgen. Deze factoren hebben digitale transformatietrends versneld die al in beweging waren. In andere gevallen hebben ze nieuwe op de voorgrond gebracht.

81%

81% van de organisaties concentreert zich op het veranderen van veiligheidsmaatregelen en -vereisten bij de overgang naar de werkplek.

Bron: PwC US CFO Pulse Survey

54%

54% van alle CFO's zegt dat hun bedrijf van werken op afstand een permanente optie zal maken voor functies die dit mogelijk maken.

Bron: PwC US CFO Pulse Survey

56%

56% zegt dat de technologie-investeringen die ze in deze periode doen, hen op de lange termijn beter zullen positioneren.

Bron: PwC US CFO Pulse Survey

Werken vanuit huis

Ontdek de betrouwbare oplossingen voor werken op afstand om uw bedrijf draaiende te houden en uw team veilig samen te laten werken vanaf elke locatie met elk apparaat, ongeacht de branche waarin u actief bent.

Maak bedrijfscontinuïteit mogelijk met uw netwerk

Van thuiswerken met beveiligde netwerktoegang op kantoor tot terug naar kantoor. Uw netwerk kan u helpen uw bedrijf veilig verbonden te houden.

Beveilig externe werkers

Stel uw medewerkers in staat om overal te werken en veilig verbinding te maken met hun netwerk. Terwijl u uw bedrijf laat groeien, helpt het geven van mogelijkheden voor veilig werken op afstand om uw succes te versnellen en tegelijkertijd de toekomst van uw bedrijf te beschermen.

Flexibele financiering

Investeer in de Cisco-technologie die uw bedrijf nu nodig heeft en spreid de kosten over 3 tot 5 jaar tegen een rentetarief van slechts 0%.

Financier de volledige Cisco-oplossing op één eenvoudig te beheren contract, inclusief besparingen door Cisco gecertificeerde gereviseerde apparatuur.

Investeer in de benodigde technologie met een betalingstermijn tot 90 dagen, om cashflow- en liquiditeitsproblemen op korte termijn aan te pakken.

Technologie voor bedrijfscontinuïteit van Cisco

Bekijk het volledige overzicht van Cisco’s aanbod voor bedrijfscontinuïteit.

Geef een nieuwe kijk op uw personeel en werkplek

Cisco Customer Experience kan u helpen een gedistribueerd werkmodel voor de toekomst te creëren. Profiteer van onze expertise, best practices en Ask-the-Expert-webinars om zakelijke veerkracht te versnellen.

Succesverhalen van klanten

Ontdek hoe Cisco-oplossingen community’s helpen en positieve resultaten voor onze klanten versnellen.

Hoe de Universiteit van Portsmouth de ervaringen van studenten verbetert met Webex

De Universiteit van Portsmouth is de thuisbasis van studenten van over de hele wereld die alles bestuderen, van wetenschap tot bedrijfskunde. Studenten en docenten hadden een veiligere en slimmere manier nodig om samen te werken, of ze nu een video-interview van de andere kant van de wereld nodig hadden of om groepspresentaties te oefenen

Cisco Designed

Werk vol vertrouwen vanaf elke plek. Krijg de middelen op uw MKB-bedrijf te ondersteunen.

Een veilige externe werkervaring

Bescherm uw MKB-bedrijf tegen hackers en cyberbedreigingen wanneer uw team op afstand werkt. Ontdek welke stappen u vandaag kunt zetten.

Blijf verbonden met uw team

Als u op afstand werkt, hoeft u zich niet geïsoleerd te voelen of het contact met uw teamleden te missen, waar zij zich ook bevinden. Cisco biedt veilige oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn en eenvoudig te beheren, zodat u verbonden kunt blijven. Probeer onze tools gratis.

Herstel van het MKB mogelijk maken

Het MKB vormt de ruggengraat van onze gemeenschap. Als deze bedrijven sterk zijn, zijn we allemaal sterker. Cisco kan het midden-en klein bedrijf helpen om te herstellen van de economische impact van COVID-19.

Voor partners

Meld u aan om toegang te krijgen tot bronnen waarmee u uw klanten kunt helpen overal vandaan te werken en verbonden te blijven om hun bedrijfsactiviteiten op een goede manier voort te kunnen zetten.