Gratis proefperiode: Email Security en Web Security

Maak tijdens een gratis proefperiode van 45 dagen in een virtuele omgeving gebruik van Cisco Email Security, Web Security en Cloud Web Security en ontdek zelf hoe toonaangevende oplossingen kunnen bijdragen aan de bescherming van uw bedrijf.

Vraag een gratis proefperiode aan en maak gebruik van uw resourcekit

Ontdek hoe u zich wapent tegen geavanceerde e-mailbedreigingen

Ontdek welke nieuwe methoden worden gebruikt door hackers en hoe organisaties in deze veranderende wereld organisaties de e-mailbeveiliging anders moeten aanpakken om zich te beschermen tegen bedreigingen, zowel voor, tijdens als na een aanval.

Voorbeeld

Vijf vereisten voor uw e-mailbeveiliging

E-mailaanvallen worden steeds gerichter en persoonlijker waardoor de traditionele beveiligingsmethoden niet meer voldoende zijn. Ontdek welke functies van groot belang zijn bij het kiezen van een e-mailbeveiligingsoplossing.

Voorbeeld

Handleiding bij het kopen van e-mailbeveiliging

De organisaties van tegenwoordig hebben behoefte aan een e-mailbeveiligingsoplossing die gelaagde beveiliging biedt met meerdere walls en wapens die uw netwerk beschermen tegen geavanceerde bedreigingen. Lees deze handleiding om te ontdekken over welke functies uw e-mailbeveiligingsoplossing gegarandeerd moet beschikken, waaronder geavanceerde bescherming tegen malware.

Voorbeeld

Demo van Cisco Email Security en Web Security

Zie de toonaangevende e-mail- en webbeveiligingsoplossingen van Cisco in actie.

Demo bekijken