Razstavni prostori

Laboratorij za telekomunikacije, Fakulteta za Elektrotehniko Univerze v Ljubljani

Cisco omrežna akademija pod okriljem matičnega podjetja Cisco predstavlja alternativni pristop k osvajanju znanj iz omrežnih tehnologij. Zasnovana je na akademskemu načinu usposabljanja, kar pomeni, da tečaji trajajo daljše obdobje in so manj zgoščeni (npr. CCNA enkrat tedensko po 4 ure, 2 šolska semestra). Akademija je tako najbolj primerna za integracijo v šolski sistem ali pa dodatno usposabljanje ob študiju ali delu. LTFE v različnih vlogah povezuje več kot 10 po celotni Sloveniji razpršenih lokalnih akademij ter skrbi za izobraževanje novih inštruktorjev. Le te samostojno ponujajo izobraževanja na različnih nivojih (IT Essentials, Linux, CCNA, CCNA Security in CCNP). Posebnost akademije so odlično e-izobraževalno okolje (vsebine, izpiti, organizacija razreda), delo na pravi opremi in virtualni simulator omrežja Packet Tracer. V LTFE ekipo inštruktorjev redno vključujemo najboljše študente, ki jim skozi mentorirano delo omogočimo dragocene predavateljske izkušnje. Ti se po končanem študiju v veliki večini zaposlijo pri Cisco izobraževalnih partnerjih, kar dodatno potrjuje uspešnost celotnega projekta Cisco omrežne akademije.

Na razstavnem prostoru bo prisoten:
dr. Tine Stegel, vodja LTFE Cisco akademije (ATC, ITC, CA)

 

IBM / Sfera IT

Integrirana rešitev VersaStack, ki sta jo skupno razvila IBM in CISCO, je zgrajena tako, da omogoča zelo hitro implementacijo standardnih komponent, kot so diskovna polja IBM, strežniki UCS, mrežna oprema CISCO, ter skupni nadzor z enega mesta. Nakup prave konfiguracije, sama implementacija in upravljanje z njo je za IT oddelke neizmerno enostavnejša v primerjavi s konvencionalnim načinom. Poudarki predstavitve bodo sledeči:

Sporočilo: VersaStack pomaga pri pospešenem uvajanju infrastrukturnih sprememb v podatkovnih centrih in s tem omogoča večjo učinkovitost pri upravljanju z informacijami in viri v vrvežu nepredvidljivih poslovnih sprememb

Na razstavnem prostoru bodo prisotni: