Helppokäyttöinen ja turvallinen verkko - Cisco

 

Helppokäyttöinen ja turvallinen verkko.

Oikeat työkalut helpottavat verkon hallintaa ja lisäävät sen turvallisuutta samalla, kun ne tehostavat verkon käyttöä ja pienentävät käyttökustannuksia. Näissä ilmaismateriaaleissa kerrotaan, miten se onnistuu.

Kaksi askelta kohti helpompaa verkkoa.

Verkot muuttuvat koko ajan monimutkaisemmiksi ja suurin osa IT-osaston työajasta saattaa mennä verkon ylläpitotoimiin. Verkkojen yhdistäminen ja automatisointi helpottaa hallintaa ja vapauttaa aikaa innovointia varten. Tutustu nyt näihin ratkaisuihin.Esikatselu

Eliminoi monimutkaiset ja ikävät IT-
askareet.

Kattava verkkonäkyvyys ja automatisoidut käytännöt ovat avainasemassa, jos haluat pysyä mukana uusien palvelujen kehityksessä ilman merkittäviä lisäkustannuksia. Tässä yleiskatsauksessa esitellään moduuli, joka yksinkertaistaa ja yhtenäistää verkkotoimintoja sekä parantaa niiden näkyvyyttä avoimilla ja ohjelmoitavissa olevilla menetelmillä.

Esikatselu

Vahvista suojausta.

Tietoturva-uhat lisääntyvät ja ovat muuttumassa niin hienovaraisiksi, että ne havaitaan entistä myöhemmin. Tämä hidastaa myös suojauspäivitysten kehittämistä. Tässä videossa kerrotaan, miten voit ottaa käyttöön tietomurrot reaaliaikaisesti havaitsevan ja niiltä automaattisesti puolustautuvan verkkoratkaisun.

Ilmoittaudu

Tutustu ilmaisresursseihin.