Sovita verkkosi nopeus tulevaisuutta varten.

Näissä ilmaisissa materiaaleissa kerrotaan, miten Cisco Multigigabit Technology voi toimia siltana kiinteiden ja langattomien verkkojesi välillä - ilman, että joudut maksamaan omaisuuksia.

Suunnittele siirtymä 802.11ac Wi-Fi -verkkoihin.

Valmistaudu jopa 6,8 Gb/s:n langattomien verkkojen aikakauteen. ZK Research kertoo tämän uuden teknologian eduista ja siitä, miten se vaikuttaa kiinteisiin verkkoihisi. Artikkelissa suositellaan ottamaan käyttöön uudet vaatimukset täyttävä Multigigabit-teknologia, koska se eliminoi kalliiden kaapelointiuudistusten tarpeen.

Esikatselu

Päivitys mobiiliin tulevaisuuteen.

Wi-Fi-verkkojen nopeus ja uuden sukupolven työtilat eivät välttämättä ole haasteita verkollesi. Tässä white paper -artikkelissa esitellään, miten Multigigabit-teknologiamme voi tehdä verkostasi joustavan, skaalautuvan ja nopean ilman, että joudut luopumaan jo tehdyistä infrastruktuuripanostuksista.


Esikatselu

Yhdistä kiinteä ja langaton verkko

Eikö olisi kätevää, jos sekä kiinteä että langaton verkkosi käyttäisivät samoja käytäntöjä ja samaa hallintaratkaisua ja toimisivat samassa verkossa? Katso tämä video, jossa kerrotaan, miten saat luotua nopean, helposti hallittavan ja varmatoimisen yhdistetyn verkon.


Ilmoittaudu

Tutustu ilmaisresursseihin