Forbes Insights: 8 tapaa parantaa
innovointia

Kasvotusten kommunikointi on työpöytäpuheluiden ja TelePresence-viestintäratkaisujen ansiosta helppoa paikasta riippumatta. Nyt on korkea aika rakentaa pohja uudenlaiselle, liiketoiminnan tuottavuutta parantavalle viestinnälle. Voit tutustua aiheeseen tarkemmin alla olevasta katsauksesta.


Katsaus

Lataa Forbesin raportti

5 keinoa tehokkaaseen
videoviestintään

Uudet sukupolvet käyttävät videokuvaa jo paljon ennen ensimmäisen puhelinsoiton soittamista. Onkin erittäin tärkeää ymmärtää, millaisia työvälineitä työntekijät kaipaavat, ja löytää paras yhdistelmä ääneen, videoon ja verkkotapaamisiin perustuvista työtavoista. Tässä oppaassa kerrotaan 5 tapaa käyttää videota tehokkaasti.

Tutustu nyt

Ciscon virtuaaliset tapaamiset:
opas

Miten työntekijöiden kyvyt voi tehokkaimmin valjastaa? Ciscon videoviestintäratkaisut on helppo ottaa käyttöön yhtä lailla työpisteissä kuin johtokunnan huoneessa. Ratkaisut voi rakentaa turvallisesti ja häiritsemättä työntekijöiden työtä joko paikan päällä tai toteuttaa pilvipalveluna. Lisätietoja on oppaassamme.

Tutustu nyt

Löydä tehokkaat videoratkaisut

Paranna organisaatiosi tuottavuutta Ciscon ratkaisuilla. Kehitä työntekijöiden ja asiakkaiden kokemusta tiiviimmällä yhteistyöllä.