ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

  • Ημερομηνία:Τρίτη, 23 Απριλίου 2013
  • Διάρκεια:1 Ημέρα
  • Χώρος:Ξενοδοχείο Athenaeum
    InterContinental
▲ Back to Top

Γενικά

Η Cisco πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία το Cisco Connect Greece 2013, την εξέλιξη της επιτυχημένης ετήσιας εκδήλωσης Cisco Expo που πιθανότατα έχετε παρακολουθήσει στο παρελθόν.

Καθώς οι ανάγκες πληροφορικής και επικοινωνίας των επιχειρήσεων και οργανισμών εξελίσσονται ταχύτατα, μαζί τους αυξάνουν η πολυπλοκότητα αλλά και οι ευκαιρίες. Η Cisco θέλοντας να μοιραστεί το όραμά της για το μέλλον και τις δυνατότητες καινοτομίας που δημιουργεί, οδηγήθηκε στο Cisco Connect. Σχεδιασμένο να αναδείξει καινοτομίες στην Τεχνολογία ΙΤ και τις Επιχειρηματικές Πρακτικές, το συνέδριο προσέφερε ένα συνδυασμό τεχνικών γνώσεων και επιχειρηματικών λύσεων από τη Cisco και τους Συνεργάτες της, προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τη δυναμική της Ελληνικής αγοράς.

Στο Cisco Connect, οι συμμετέχοντες γνώρισαν το "Internet of Everything" το οποίο ενοποιεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές, δημιουργώντας το "Internet του Mέλλοντος". Έτσι αναδύονται νέες ευκαιρίες για εξελιγμένη επικοινωνία, επιχειρηματικότητα και καινοτόμες υπηρεσίες.

Στο συνέδριο απαντήθηκαν ερωτήματα σχετικά με το πως η αυξανόμενη διασύνδεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών και εμπειριών και τη δημιουργία νέων δυνατοτήτων. Στο Cisco Connect είδαμε πως το "Internet of Everything" μεταμορφώνει τον τρόπο που ζούμε, εργαζόμαστε, διασκεδάζουμε και μαθαίνουμε.

Στο Cisco Connect, οι σύνεδροι είδαν από κοντά όλα αυτά που μπορούν να συμβούν, όταν άνθρωποι, αντικείμενα, διαδικασίες και συσκευές συνδέονται και επικοινωνούν με τρόπο που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί, μέσω των τεχνολογιών Cloud Data Center & Virtualization, Collaboration & Video, Mobility & Unified Access, BYOD & Security.

Ήταν χαρά μας να σας καλωσορίσουμε στο Cisco Connect Greece 2013.

Με εκτίμηση,

Cisco Hellas

▲ Back to Top

Πρόγραμμα

▲ Back to Top

Ομιλητές

▲ Back to Top

Χορηγοί

▲ Back to Top

Χορηγοί Επικοινωνίας

▲ Back to Top

Παρουσιάσεις

▲ Back to Top

Επαφές

CSR
▲ Back to Top

CSR

Share

Πρόσθετες Πληροφορίες

Σε ποιους απευθύνεται:

CIOs, CTOs, COOs, CFOs
IT & Telco Executives
Business Decision Makers
Technical Decision Makers
Εκπρόσωποι Δημόσιου Τομέα
Δημοσιογράφοι Πολιτικών, Οικονομικών, επιχειρηματικών και ΤΠΕ μέσων

Αξιολόγηση Εκδήλωσης:

rating