Har du en konto?

 •   Tilpasset indhold
 •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Connect er udskudt

Vi har besluttet at udskyde Cisco Connect til den 8. oktober 2020. Dette gør vi baseret på den nuværende situation omkring virus udbruddet af COVID-19 (Coronavirus). Vi vender tilbage med mere information senere i marts og åbner for mulighed for tilmelding.

 • Dato:1. april 2020
 • Location:Øksnehallen, København
 • Deltagelse: By invitation only
 • Pris: 2.795 DKK

Velkommen til Cisco Connect 2020

Vi glæder os til at se dig til årets Cisco Connect, som vi afholder den 1. april 2020 kl. 8.30 – 16.15 i Øksnehallen.

På Cisco Connect kan du blive inspireret, opdatere din viden og udvide dit netværk, kort sagt møde andre på samme digitaliseringsrejse som dig selv. Her møder du alle eksperterne fra Cisco og vores partnere, som står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Med andre ord, en mulighed du ikke vil gå glip af.

I år kan vi under temaet ”You Make Possible” byde på en dag hvor du, blandt andet, får mulighed for at lytte til tre spændende keynotes: Jakob Flohr Kristiansen, CIO fra Sydbank, Jim Grubb, Chief Technology Evangelist fra Cisco og sidst men ikke mindst David Guldager, tv-vært og digitaliserings- og gadgetnørd.

Det sidste år har vi i Danmark set flere offentligt kendte hackerangreb end tidligere, udrulningen af cloud-løsninger har virkelig taget fart og samtidig har vi fået en ny generation på arbejdsmarkedet, som ønsker at bruge virksomhedernes kommunikationsplatforme, som de bruger deres sociale platforme. Det skal være let, hurtigt og overalt. Der er kommet nye muligheder og med det også flere opgaver til it-folket.

Vi har i år valgt at bygge vores sessioner anderledes op - vi går fra arkitekturer til emner. Vi kommer til at have fokus på 3 emner: Cloud, Automation og Workplace Transformation. Derudover har vi naturligvis vores spændende partnersessioner, hvor du kan få viden om hvordan vores partnere kan hjælpe dig med at løse dine it-projekter. Så tag et kig på mulighederne og tilmeld dig allerede nu. Du kan altid ændre dit valg af sessioner - det er muligt at ændre det via linket i din bekræftelse.

Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration. 

Vi glæder os til at se dig.

Med venlig hilsen

Carsten Videcrantz,
Administrerende direktør,
Cisco Danmark

Målgruppe

Cisco Connect henvender sig til it-beslutningstagere inden for både salg og teknik i private virksomheder, offentlige instanser, serviceudbydere og forsyningsselskaber. Eventet er målrettet CxO’er, direktører, IT-Managers, Medie og Marketingmanagers, Business Development Managers, System Managers, Network Managers, Server & Storage Managers, Projektledere, Operations Managers, Konsulenter og andre ansvarlige for strategiimplementering i organisationen.

Agenda

Tid Session Taler
08.30 – 09.00 Registrering og morgenkaffe  
09.00 - 09.20 Velkommen til Cisco Connect

Carsten Videcrantz,

Adm. Direktør,

Cisco Danmark

09.20 - 10.00

Secure Digital Transformation
New technologies helping our organizations to build new transformational digital models are surfacing constantly. What are these technologies and how can Cisco help leading organizations putting them to work?

 

Customers need to re-imagine their applications, securing their infrastructure whilst transforming it and importantly empower their teams to get business done. In this keynote use cases across multiple industries will be used to illustrate the opportunities some companies have already taken on their digital, secure transformation.(indlæg foregår på engelsk)

Jim Grubb,

Chief Technology Evangelist,

Cisco

10.00 - 10.30 Sydbank - bare bank.
Det skal være let at være kunde og medarbejder i Sydbank, fokus skal ligge på kerneforretningen –banken. Om nogen er bankerne og finanssektoren blevet ”disrupted” det seneste årti. Fra bankforretning lokalt til digitalt på mobilen eller via desktoppen, hvor nye digitale forretningsmodeller bliver mulige. Med øget selfservice og brugeren i centrum, som ønsker at ordne sine bankforretninger når det passer 24-7-365, stilles der store krav til datahåndtering, og CRM bliver en vigtig brik i kundefastholdelsen. Bankerne har været first-movers på mange områder, men samme ”disruption” rammer/har ramt andre brancher. Hvilken rolle skal IT spille i omstillingen, hvordan finder man de nye digitale forretningsmodeller? Glæd dig til at Jacob Flohr Kristiansen indtager scenen på Cisco Connect og løfter sløret for sine erfaringer på dette område.

Jakob Flohr Kristiansen,

CIO,

Sydbank

10.30 – 11.00 Kaffepause og tid til at besøge udstillingsområdet  
11.00 – 11.30

Cisco Break-out session 1

Sponsor Break-out session 1

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

11.30 – 12.00

Cisco Break-out session 2

Sponsor Break-out session 2

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

12.00 – 12.30

Cisco Break-out session 3

Sponsor Break-out session 3

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

12.30 – 13.30 Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet  
13.30 – 14.00

Cisco Break-out session 4

Sponsor Break-out session 4

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

14.00 – 14.30

Cisco Break-out session 5

Sponsor Break-out session 5

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

14.30 – 15.00

Cisco Break-out session 6

Sponsor Break-out session 6

Spor A: Workplace Transformation

Spor B: Cloud

Spor C: Automation

Spor D: Partner

15.00 – 15.30 Eftermiddagspause – tid til at besøge udstillingsområdet  
15.30 – 16.10 Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends
 • Få et fornyende og morsomt indblik i de store digitale trends
 • Bliv inspireret af hverdagens sjove og underlige produkter
 • Lær mere om dig selv ud fra danskernes digitale vaner og bliv klogere på hvad det næste store bliver

David Guldager,

TV-vært og digitaliserings og gadget nørd

16.15 Tak for idag  

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Spor A: Workplace Transformation

11.00 – 11.30

Mobil platform med Ciscos Zero-Trust

Zero-Trust er én af grundpillerne i en sikker mobil platform. Ciscos Zero-Trust gør op med den traditionelle brugervalidering og giver en højere grad at visibilitet og kontrol. Hør hvordan Zero-Trust bør være en aktiv del af den mobile platform i dag.

Mikael Grotrian,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

 

Jonas Anemiche,

Sales lead,

Cisco Northern Europe

11.30 – 12.00

Security Internet Gateway – sikkerhed for dine mobile brugere

Den mobile bruger skal være underlagt samme security policies, som når man er på corporate network.

Fra et security perspektiv bør man derfor have en “Security Internet Gateway” som en aktiv del af sin security arkitektur.

Nicholas Norsker,

Cisco Umbrella Sales lead,

Cisco Northern Europe

12.00 – 12.30

Hvordan skabes det optimale mødeunivers?

Analytikere spår, at fremtidens medarbejdere vil foretrække ”work-from-everywhere” muligheder. Dette sætter større krav til at virksomhedens møderum understøtter kvalitets videokonference.

Hør hvordan du med Cisco Webex får mulighed for at designe et kreativt arbejdsmiljø - fysisk såvel som virtuelt - for dine medarbejdere, og hvordan samspillet mellem vores Webex Meetings univers og vores fysiske Webex endpoints sikrer brugerne enkel adgang til virtuelle møder.

Niklas Bennetsen,

Product Sales Specialist,

Cisco Danmark

12.30 – 13.30 Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet  
13.30 – 14.00

Building bridges – not islands

Virtuelle møder bliver mere og mere udbredt og er en stor hjælp til at samarbejde mere effektivt, men det kan være en udfordring for brugeren at få løsningerne til at fungere – især hvis der er tale om forskellige typer af løsninger.

 

Hør hvordan Cisco og Microsofts samarbejde på tværs af platformene Webex og Teams har mindsket disse udfordringer og gjort det lettere for medarbejdere at holde virtuelle møder.

Niklas Bennetsen,

Product Sales Specialist,

Cisco Danmark

14.00 – 14.30

Cisco Webex – din samarbejdsplatform i skyen

Cisco Webex universet består at Meetings, Calling og Contact Center. I denne session får du en opdatering på Calling og Contact Center.

Så overvejer du at flytte dine Calling og Contact Center workloads i Clouden, så et det her lige sessionen for dig. Vi giver indblik i den nyeste udvikling, vores nyeste opkøb samt hvordan migration skal foregå.

Christian Raahave,

Collaboration Lead,

Cisco Danmark

14.30 – 15.00

Customer Experience Management

Forstå kundeoplevelsen gennem en kontinuerlig opsamling af data på tværs af kundens rejse. Tag gætværket ud af din virksomheds kundeoplevelse med forudsigelig analyse og find ud af, hvad der virkelig betyder noget for dine kunder og dermed din virksomheds bundlinje.

Med Ciscos opkøb af Cloudcherry har vi nu mulighed for at give din virksomhed forståelse for dine kunders oplevelse ved kontakten med din virksomhed ved at kombinere operationelle, transaktionsorienterede og oplevelsesmæssige data.

Christian Raahave,

Collaboration Lead,

Cisco Danmark

 

Michael Ahrensburg,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Spor B: Cloud

11.00 – 11.30

SD-WAN – forstå dit trafikflow

Med SD-WAN kobles lokationer sammen, så brugere kan tilgå applikationer og services. Når applikationer migreres til Public Cloud er der behov for at forstå samspillet mellem DC, Cloud IaaS og Cloud PaaS tjenester. Hvordan er trafik flow mellem disse og hvordan kan politikker håndhæves.

Lars Granberg,

Systems Engineer,

Cisco Danmark

11.30 – 12.00

Sikkerhed på tværs af infrastruktur-platform- og software as a Service.

Når man flytter eller laver nye servere og services i skyen, hvordan får man indblik i, om de er miskonfigurede, under angreb, kompromiterede eller om data man har til at ligge der, overholder politikker man har for data i skyen?

Mikael Grotrian,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

12.00 – 12.30

ACI-Anywhere

ACI-teknologien strækker sig også til Public Cloud, med ACI-Anywhere kan ACI-politikker oversættes til cloud native sikkerhedsmekanismer i Azure og AWS.

Brian Kvisgaard,

Systems Engineer,

Cisco Danmark

12.30 – 13.30 Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet  
13.30 – 14.00

Container Orchestration - Cisco Container Platform

Moderne applikationer anvender containerteknologi og funktionstjenester. Hvorledes ser dette ud for infrastrukturen og hvorfor er det interessant? Den helt store spiller omkring Container Orchestration er Kubernetes. Med Cisco Container Platform kan clustre provisioneres i datacenter og i public cloud.

Michael Petersen,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

 

Hans Donnerborg,

Consulting Systems Engineer,

Cisco Danmark

14.00 – 14.30

DevOps

I DevOps teams er hastighed et nøgleord. Hvordan kan der bruges mest tid på applikationen og mindst mulig tid på infrastrukturen? Vi ser på hvorledes en build pipeline ser ud for udviklingsteams, og hvorledes denne kan integrere infrastrukturkomponenter med Cisco teknologi.

Michael Petersen,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

14.30 – 15.00

Cisco Tetration – tag kontrollen over sikkerheden i jeres apps tilbage

En virkelighed, hvor vores applikationer eksisterer på tværs af multiple infrastrukturer bringer nye udfordringer med sig, særligt omkring cybersikkerhed. Det en udfordring ikke alene at leve op til de krav, der sættes omkring cybersikkerheden, men også som CISO at vide hvad der teknologisk er muligt.

Med Cisco Tetration bringes kontrollen over de her vidt spredte distribuerede applikationer tilbage i hænderne på CISO'en, med genkendelige policy konstruktioner og byggeklodser, der understøtter virksomhedens moderne infrastruktur.

Jesper Rathsach,

Technical Solutions Specialist,

Cisco Danmark

     

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Spor C: Automation

11.00 – 11.30

Teknologi adoption

Hvorledes tager markedet teknologierne i brug og hvad er nyt? Vi ser her på fremtidens løsninger, såsom DNA Cloud, Multi Domain Architecture samt de kendte teknologier SDA og Meraki, herunder hvorledes sikkerheden integreres nu og i fremtiden.

Henrik Stær,

Director Systems Engineer,

Cisco Denmark

 

Panel:

Søren Andreasen

Peter H. Andersen

Rene Andersen

Tue F. Nørgaard

11.30 – 12.00

Demo af løsningerne

Vi vil her praktisk demonstrere use cases inden for:

 • Multi Domain med fokus på ACI / SDA
 • SDA & SDWAN – Programmering SXP-løsning
 • Kundecase

Vi vil fokusere på ny funktionalitet i hver løsning og fordelene ved disse.

Per Jensen,

Consulting Systems Engineer,

Cisco Danmark

 

Panel:

Christina Skoglund

Brian Kvisgaard

Lars Granberg

Gæstetaler: Kamstrup

12.00 – 12.30

Demo af løsningerne

Vi vil her praktisk demonstrere use cases inden for:

 • SDA & ISE / ACA løsning
 • DNA Center Cloud løsning
 • Meraki & SDA – Integration on Prem. & Cloud

Vi vil fokusere på ny funktionalitet i hver løsning og fordelene ved disse.

Per Jensen,

Consulting Systems Engineer,

Cisco Danmark

 

Panel:

Tue F. Nørgaard

Per Jensen

Rene Andersen

Peter H. Andersen

12.30 – 13.30 Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet  
13.30 – 14.00

Design af løsningerne

Hvordan designes Wi Fi 6, LAN og Multi Site løsning? Både med hensyn til Analytics og Insights, men også med optimal fokus på automatisering og segmentering, Alt sammen styret fra central controller i en Software Defined Access løsning. Incl. eWLC.

Ib Hansen,

Consulting Systems Engineer,

Cisco Danmark

 

Rene Andersen,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

Gæstetaler: SKAT

 

14.00 – 14.30

Design af løsningerne

Hvordan designes den helt rigtige løsning, når kravene er sikker internettilgang, adgang til cloud services og adgang til egne apps i eget datacenter? Hør hvordan en kunde har implementeret dette i konkret design. Incl Demo af Security Internet Gateway.

Lars Granberg,

Systems Engineer,

Cisco Danmark

 

Søren Andreasen,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

Gæstetaler: FLSmidth

14.30 – 15.00

Integration til Next Gen Firewall

Hvordan designes den helt rigtige sikkerhedsløsning med hensyn til segmentering og integration til Next Generation Firewall? Vi vil her give en update på Firepower løsninger i kritiske miljøer og beskrive hvordan denne integreres i infrastruktur med optimal sikkerhed.

Per Jensen,

Consulting Systems Engineer,

Cisco Danmark

 

Kristian von Staffeldt,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

 

Tue F. Nørgaard,

Technical Solutions Architect,

Cisco Danmark

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Spor D: Sponsor

11.00 – 11.30

Customer Experience –derfor skal din it-afdeling gå forrest!

Customer Experience (CX) har været den største udfordring for Cisco siden starten i 1984. Men det er ikke kun Cisco, der løbende skal ændre sin måde at sælge, levere og servicere it-løsninger på. Cisco-partnere skal også bygge nye organisationer, definere nye roller samt implementere nye leverance-og service metoder. Ikke mindst skal alle aktører tage meget større ansvar for kundeoplevelsen og indfrielse af forventninger og KPI'er. Det er her, slaget om fremtidens kunder kommer til at stå de kommende mange år.

Fokus på CX har dog mindst lige så stor indflydelse på it-afdelingerne i virksomhederne, der bl.a. skal forstå, at deres rolle står foran markante forandringer. Fra at være en driftsenhed skal it-afdelingen nu til at være en strategisk sparringspartner, hvor gevinstrealisering og opfyldelse af klare og målbare KPI'er er en del af hverdagen.

Få også indblik i hvordan CX virker i praksis. Holstebro Kommune var blandt de første i Europa til at få leveret Acceleratores/workshops på Cisco DNA center baseret på Cisco/Atea lifecycle, og vil give os en kort introduktion til hvor og hvordan CX giver mening.

Lars Barenkopf,

Customer Success Manager,

Atea

 

Jesper Bunch Christensen,

IT -driftsleder,

Holstebro Kommune

11.30 – 12.00

Sikkerhed på tværs af domæner

Overvejer du segmentering i dine campus- og datacenter-netværk? I dette indlæg får du et eksempel på, hvordan Wingmen hos en kunde har implementeret sikkerhed på tværs af de to domæner ved integration af SGT'er i et SDA-baseret campus-netværk og EPG'er i et ACI-baseret datacenter-netværk.

Få også idéer til, hvordan du med Python-scripting og REST-API'er kan lave en integration via en Firepower-baseret next-generation firewall.

Asbjørn Højmark,

CTO,

Wingmen

12.00 – 12.30

Sådan bygger du en effektiv Multi Cloud-løsning

– i en verden af on-premise infrastruktur, private og multiple public clouds.

Henrik Møll,

CTO,

Conscia

12.30 – 13.30 Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet  
13.30 – 14.00

Byg din it-infrastruktur, sikkert, agilt – med organisationen i fokus.

Netteam
14.00 – 14.30 Digital transformation 2.0. Sådan skaber du værdi for forretningen med dine UC-løsninger. Carsten Overgaard Øhlenschlæger,
Senior Business Consultant,
NetDesign
14.30 – 15.00 Præsentation annonceres snarest Platinum sponsor

Sorry, no results matched your search criteria(s). Please try again.

Sponsorer

Platinum

Atea

 

I Atea bygger vi Danmark med it i tæt samarbejde med vores kunder og samarbejdspartnere. Det er med stolthed, at vi kan kalde os for Cisco Gold Partner, og hver dag arbejder vi målrettet med at levere de mest innovative og banebrydende Cisco-løsninger inden for netværk, collaboration, datacenter og sikkerhed til både offentlige og private kunder. Derudover har Atea en unik Cisco-kompetence inden for CX/Adoption som de første i Norden. Cisco anerkendte vores ihærdige indsats med tre priser på årets Cisco Partner Summit i Las Vegas, hvor vi modtog prisen for årets Meraki Partner, årets Enterprise Networking Partner og årets Public Partner. Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur leverer vi skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi er passioneret omkring it, og vi tror på, at det bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark

Atea

 

Mød Conscia, Partner of the Year, på Cisco Connect 2020. For os er deling af viden om teknologi og forretning meget vigtig, og vores dygtige konsulenter vil opdatere dig om de allernyeste teknologer, samtidig med at du kan høre mere om nogle af de virksomheder og organisationer, Conscia hjælper med sikker infrastruktur.

Conscia arbejder målrettet sammen med vores kunder på at få størst mulig gavn af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt. Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift.

Conscia er et Network of Knowledge, der udover Danmark er repræsenteret i Holland, Norge, Slovenien, Sverige og Tyskland.

Læs mere på www.conscia.dk eller find os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

Alucaiter

 

Få Peace of Mind med NetDesign

NetDesign er en stærk End-to-End samarbejdspartner for en række af Danmarks største virksomheder og offentlige organisationer. Vi designer unikke Ciscoløsninger inden for Digital Infrastructure, Cyber Security, Collaboration og Customer Engagement. Derudover beskæftiger vi os med at skabe værdi for vores kunder gennem Business Consulting. Kig forbi til en snak om, hvor langt din virksomhed er kommet med den digitale transformation, hvordan den gavner forretningen, og hør vores eksperter fortælle om vores Managed Service løsninger. NetDesign er Cisco Gold Partner med flere specialiseringer på Masterniveau. I 2019 blev vi igen kåret som Collaboration Partner of the Year i Danmark. Se mere på www.netdesign.dk eller LinkedIn.

Atea

 

Netteam er et veletableret it-konsulent- og implementeringshus Netteam er specialiseret i Cisco-teknologier med spidskompetencer i løsninger inden for netværk, IT-sikkerhed, datacenter og collaboration. I 2019 blev Netteam en del af GlobalConnect.

Organisationen består af mere end 40 medarbejdere, hvoraf 20 er specialiserede netværkskonsulenter, heraf fem med den højeste Cisco-certificering (CCIE). Netteam er blandt Cisco’s foretrukne leverandører til SMB-markedet i Danmark og blev udnævnt som Cisco Commercial Partner of the Year i 2015, 2016, 2017 og 2018. Derudover er Netteam på den nye SKI 50.07-aftale som leverandør til det offentlige på netværksprodukter og IT-sikkerhedsløsninger. Siden 2015 har Netteam været certificeret Cisco Goldpartner og 1-tier.

GlobalConnect er et førende teknologi- og telekommunikationsselskab i Nordeuropa. Koncernen leverer helhedsløsninger fra jord til sky baseret på egen infrastruktur, der består af 42.000 km fibernetværk og 18.000 kvadratmeter datacenter. GlobalConnect har 24.000 erhvervskunder og dækker alle brancher fra små- og mellemstore virksomheder til den offentlige sektor og multinationale selskaber. Med ejer EQT Infrastructure i ryggen har GlobalConnect igangsat en ambitiøs vækststrategi, hvor der investeres i ny infrastruktur, datacenter og outsourcing, intelligent automatisering og sikkerhedsløsninger. GlobalConnect har flere end 900 ansatte, en omsætning på DKK 2,5 milliarder i 2018 og hovedkontor i Taastrup og Fornebu, Norge.

Atea

 

Wingmen er branchens seriøse Cisco partner, der på bare 2,5 år er vokset til 42 medarbejdere.

Med et kompromisløst fokus på kompetence og kundeservice leverer Wingmen infrastrukturløsninger indenfor netværk, sikkerhed og datacenter inkl. 24/7 services.

Et uhøjtideligt arbejdsmiljø kombineret med højt fagligt niveau, fokus på uddannelse, samt det at være hinandens og kundernes ”wingman”, skaber rammerne for at kunne tiltrække og fastholde absolut spidskompetence.

Wingmen er en 100 % dedikeret og specialiseret Cisco Partner og har blandt andet fokus på og stor erfaring med de nye og softwareorienterede løsninger som eksempelvis Software-Defined Access (SD-Access), ACI, SD-WAN og Hyperflex. Sikkerhed tænkes som en naturlig del ind i alle elementer af løsningerne.

Kom og mød vores dygtige og kompetente medarbejdere til en snak om hvilke muligheder den nyeste teknologi giver for jeres forretning.

Wingmen har kontorer i Søborg og Lystrup og opnåede Cisco Guldpartnerskab i februar 2019.

 

Gold

Alucaiter

 

The leading provider of business-driven security management solutions, AlgoSec helps the world’s largest organizations align security with their business processes. With AlgoSec users can discover, map and migrate business application connectivity, proactively analyze risk from the business perspective, tie cyber-attacks to business processes and intelligently automate network security changes with zero touch - across their cloud, SDN and on-premise networks. Over 1,800 leading organizations, including 20 of the Fortune 50, have utilized AlgoSec’s solutions to make their organizations more agile, more secure and more compliant - all the time. Since its inception, AlgoSec has provided the industry’s only money-back guarantee.

Alucaiter

 

Kig forbi vores stand – her står vi klar til at præsentere Cisco Cloud platforme samt demostande på følgende produkter: AMP, Umbrella, Duo og WebEx.

Lytzen IT er en veletableret og landsdækkende netværks- og infrastruktur-virksomhed med afdelinger i Hjørring, Aalborg, Herning og København.

Vores certificeret specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Netværk, IT-sikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Datacenter, Rådgivning samt Disaster Recovery. Vi har ekspertisen, referencerammen og teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Læs mere på www.lytzenit.dk, find os via de sociale medier eller kontakt os på 88328788.

Alucaiter

 

NetApp is the leader in cloud data services, empowering global organizations to change their world with data. Together with our partners, we are the onlyones who can help you build your unique data fabric. Simplify hybrid multicloud and securely deliver the right data, services and applications to the right people at the right time. Learn more at www.netapp.com

Alucaiter

 

Veeam® is the leader in Backup solutions that deliver Cloud Data Management™. Veeam provides a single platform for modernizing backup, accelerating hybrid cloud and securing your data. With 365,000+ customers worldwide, including 81% of the Fortune 500, Veeam customer-satisfaction scores are the highest in the industry at 3.5x the average. Veeam’s global ecosystem includes 70,000+ partners, including Cisco as exclusive reseller. Cisco and Veeam deliver solutions to secure, back up and recover your data wherever it resides. By combining Cisco Data Center products and Veeam solutions, customers eliminate data loss and slow data recovery, helping to minimize risk, decrease downtime and easily adapt to business changes to meet the most stringent recovery objectives. To learn more, visit www.veeam.com or follow Veeam on LinkedIN orTwitter @veeam.

 

Silver

Alucaiter

 

Alucaiter tilbyder højt kvalificeret rådgivning, implementering og drift af Cisco´s løsninger.

Vi fokuserer på at give vore kunder værdi i deres forretning med Cisco´s portefølje af produkter og teknologier.

Mød vores eksperter på Cisco Connect og hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed. Vi har bl.a. erfaring med de nyeste Cisco Software

Defined Netværksløsninger samt de nyeste Cisco sikkerhedsløsninger.

Som kunde hos Alucaiter bliver du en stor kunde hos en mindre partner.

Alucaiter

 

Global Knowledge er verdens største og Danmarks førende Cisco Learning Specialized Partner, der giver dig den bedste undervisning på markedet.

Du får undervisning af højeste kvalitet fra branchens bedste instruktører, der har stor erfaring med Cisco-teknologierne.

Vi tilbyder alle officielle Cisco-kurser samt skræddersyede kursusforløb med masser af hands-on øvelser, så du bliver klædt på til virkelighedens problemstillinger.

Alucaiter

 

Opengear delivers secure, resilient access and automation to critical IT infrastructure, even when the network is down. Provisioning, orchestration and remote management of network devices, through innovative software and appliances, enable technical staff to manage their data centers and remote network locations reliably and efficiently. Opengear’s business continuity solutions are trusted by global organizations across financial, digital communications, retail and manufacturing industries. The company is headquartered in New Jersey, with R&D centers in Silicon Valley and Brisbane Australia. For more information please visit www.opengear.com

Alucaiter

 

Boost customer & agent experience with 2Ring for #CiscoCC #CRMconnectors #Workflows #Automation #AgentFeedback #CX #AX #LiveReporting #UIoptimisation

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller har brug for at komme i kontakt med os, så tag fat i os på cisco-connect-dk@cisco.com.

Du er måske også interesseret i

Cisco Danmark

Vil du vide mere om Cisco Danmark?

The Bridge to Possible

Læs mere om hvordan vi skaber muligheder med sikker digitalisering.

Cisco Expert talks

Få opdateret din viden via et af vores mange webinarer.

Cisco Collaboration

Arbejd smartere og mere effektivt. 

Cisco DNA

Netværk er kernen i din infrastruktur. Kløften mellem forretning og IT bliver mindre.

Sikkerhed har aldrig været vigtigere

Du ønsker ikke at have et patchwork af løsninger til at beskytte dig.