Har du en konto?

  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Connect 2019

4. april 2019 - Øksnehallen

Se præsentationer
  • Dato:4. april 2019
  • Sted:København
  • Tidsrum:08.30 - 16.30
  • Deltagelse:Invitation only
  • Pris:2.695 DKK

Velkommen til Cisco Connect 2019

Vi glæder os til at se dig til årets Cisco Connect som løber af stablen, den 4. april 2019 kl.  8.30 –16.30 i Øksnehallen.

På Cisco Connect kan du opdatere din viden og udvide dit netværk, kort sagt møde andre på samme teknologirejse som dig selv. Her møder du alle eksperterne fra Cisco og vores partnere, som står klar til at hjælpe dig med alle de spørgsmål, du måtte have. Med andre ord, en mulighed du ikke vil misse.

Siden sidst er GDPR blevet en realitet, digitaliseringstoget fortsætter i fuld fart og cloud er ikke længere noget, vi kan undgå at forholde os til. Sammenholdt med et sikkerhedsbillede, der stadig er præget af trusler af forskellig karakter, så skal alt bindes sammen til en effektiv service, du kan levere til din virksomhed. Men hvordan? På Cisco Connect vil vi inspirere dig og du kan lytte til forskellige emner afhængig af din interesse.

Vi byder på 5 break-out spor, så der er masser af muligheder for at sammensætte netop det program, som interesserer dig. Så tag et kig på mulighederne og tilmeld dig allerede nu. Du kan altid ændre dit valg af session - det er muligt at ændre det via linket i din bekræftelse. Når du er tilmeldt, er du sikret en plads til den session, du har tilmeldt dig.

Traditionen tro stiller vores mange partnere op med spændende løsninger i det store udstillingsområde, og der vil være god tid til at besøge udstillerne og finde ny inspiration.

Vi glæder os til at se dig den 4. april til Cisco Connect 2019.

Med venlig hilsen

Carsten Videcrantz,
Konstitueret adm. direktør,
Cisco Danmark

Agenda

Plenum

Tid

Session

Taler

08.30 – 09.00

Registrering og morgenkaffe

 

09.00 –09.10

Velkommen til Cisco Connect 2019

09.10 – 09.50

Future IT and strategies for talent growth

IT has become a strategic partner that must secure the digital business while identifying opportunities to innovate. Learn the skills necessary to navigate your organization and grow your talent through this transformation. Get the insights of Cisco’s digital transformation journey and lessons learned.
(Indlægget er på engelsk)

Colin Seward,
EMEAR CIO,
Cisco IT

09.50 –10.30

From Overwhelmed to Empowered
Today’s risk reality is that we connect what can be connected and that creates continuous risks. But how do we confront these risks? How do you build a security architecture with an effective threat response? And how do you automate and secure? The global average cost of a data breach is $3.62 million, according to 2017 report by Ponemon Institute. Gartner predicts that by 2021, more than 1M IoT devices will come online every hour of every day. Attack surfaces are increasing giving attackers more space to operate. The use of collaboration and rich media applications along with the transition to cloud services also introduces new points of vulnerability. Meanwhile, the global cyber security workforce will have more than 1.8 million unfilled positions by 2022 according Frost & Sullivan. How can we address that?
(Indlægget er på engelsk)

Lothar Renner,
Head of EMEAR Security,
Cisco

10.30 – 11.00

Kaffepause og tid til at besøge udstillingsområdet

 

11.00 – 11.45

Cisco Break-outs – Session 1

Sponsor Break-out – Session 1

Spor A: Netværk

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

Spor D: Sikkerhed

Spor E: Partner

11.45 – 12.30

Cisco Break-outs – Session 2

Sponsor Break-out – Session 2

Spor A: Netværk

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

Spor D: Sikkerhed

Spor E: Partner

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

 

Cisco Break-outs – Session 3

Sponsor Break-outs – Session 3

Spor A: Netværk

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

Spor D: Sikkerhed

Spor E: Partner

14.15 – 15.00

Cisco Break-outs – Session 4

Sponsor Break-outs – Session 4

Spor A: Netværk

Spor B: Cloud og datacenter

Spor C: Collaboration

Spor D: Sikkerhed

Spor E: Partner

15.00 – 15.30

Eftermiddags pause – tid til at besøge udstillingsområdet

 

15.30 – 16.10

Institut for Fremtidsforskning
Mange gange i historien mente mennesket at stå midt i en brydningstid. De forandringer vi er vidne til lige nu, er måske ikke unikke, men noget tyder på at der er strukturelle udfordringer på vej. Grundpillerne i det moderne samfund er under pres og det der tidligere har været stabile pejlemærker for det moderne vestlige samfund, nemlig tillid til vores institutioner, rammerne i det liberale demokrati og vores teknologiske førertrøje, kan ikke længere tages for givet. Men mens det 20. århundredes stabilitet udfordres, hvad bringer det 21. århundrede med sig i stedet?

Daria Krivonos,
CEO,
Institut for Fremtidsforskning

16.15

The END

 

Spor A: Netværk

Tid

Session

Taler

11.00 – 11.45

Hvad betyder automatisering for dit netværk?

Digitaliseringen medfører, at der er behov for automatisering, segmentering og fælles policy. Vi vil gennemgå hvordan DNA-Center (og ISE) kan hjælpe med dette. Sessionen vil fokusere på Cisco DNA-Center og automatisering i forhold til såvel SDA som non-SDA netværk.

Per Jensen,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

Jakob Lilholt,
Architect,
Novo Nordisk

11.45 – 12.30

Er dit WAN klar til din cloudstrategi?

Mange virksomheder benytter multiple cloud services. Men mange trækker stadigvæk alt deres trafik hjem til hovedkontoret for derefter at sende det til skyen. Det kan betyde en dårlig brugeroplevelse og ringere performance. Med en Cisco SD-WAN løsning er det nu muligt at få bragt sit WAN netværk ind i en cloud verden, hvor WAN'et sørger for at bringe brugeren sikkert, hurtigt og nemt frem til de services, som brugeren anvender. Derudover kan vi med de seneste softwareinnovationer også sikre, at den lokale afdeling er sikret mod angreb udefra. Vi afdækker på denne session hvordan alt dette er muligt.

Lars Granberg,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

Campbell Taylor,
IT Theater Leader,
Cisco Northern Europe

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

Wireless - bliv klar til ny kapacitet

Wireless er den primære tilgang til netværket for brugere. Vi vil gennemgå 802.11ax samt den nyeste platformsinnovation på controller i skyen og nyeste Access Points. Vi kigger på Cisco DNA Assurance ved analytics og indsigt samt Cisco DNA Spaces med location services.

Ib Hansen,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

Brian Møller
IT-sikkerhed og netværk,
Odense Kommune

14.15 – 15.00

Cloud Meraki Full Stack

Netværksløsning leveret fra cloud – Cisco Meraki løsningen gør det nemt at få det optimale ud af netværket. Vi vil beskrive de seneste funktioner i platformen, herunder analytics og indsigt i brugeroplevelsen og sikkerhed.

Vi gennemgår den seneste udvikling på Meraki platformen, herunder intelligent anvendelse af videokameraer samt integration til sikkerhedsplatforme såsom Cisco Umbrella.

Peter Henry Andersen,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

Christina Skoglund,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

Spor B: Cloud og datacenter

Tid

Session

Taler

11.00 – 11.45

Cloudy networking

Vejen til Public Cloud kan være en stor mundfuld for mange. En stor del ligger i overvejelserne omkring, hvordan vi skaber en sikker og stabil forbindelse til multiple clouds.

På denne session vil vi kigge på hvordan vi, ved hjælp af klassiske teknologier, som CSR1000v og ASAv, kan forbinde det lokale datacenter med en public cloud, og hvordan vi kan mappe vores velkendte netværkstermer med dem fra public cloud.

Michael Petersen,
Technical Solution Architect,
Cisco Danmark

11.45 – 12.30

Segmentering i cloud og datacenter

Der er et bredt ønske om, at segmentering skal implementeres, men den praktiske håndtering kan være problematisk. Med Tetration Analytics kan dette sættes i system og håndteres på samme måde i både public cloud og alle eksisterende typer private netværk.

Hans Donnerborg,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

Hyperflex og Cisco Container Platform

Vi gennemgår seneste nyt i HyperFlex herunder version 4.0, herunder bl.a. nye muligheder for skalering med HX, udvidet online opgradering og management, samt overvågning og integration med Cisco Intersight. Vi vil gennemgå arkitektur med teori og online demo. Kom og hør hvordan Hyperflex arbejder i AI og ML miljøer, og se hvordan Hyperflex i dag er den bedste platform for multi hypervisor miljøer. Vi slutter af med at gennemgå integration til Google Kubernetes containerplatform samt roadmap for HyperFlex.

Bjarne Madsen,
Hyperflex Expert,
Cisco Northern Europe

14.15 – 15.00

ACI – ét datacenternetværk til alle

Det er nemt at komme i gang med ACI - også for kunder med små og mellemstore datacentre. ACI er nemt at implementere og integrere med det virtuelle servermiljø. Opstart, drift, udvidelse og integration med andre miljøer er lettere end nogensinde, og tidligere tiders kompleksitet i driften af et datacenter er afløst af overblik, hurtig reaktion og kort vej fra beslutning til drift.

Brian Kvisgaard,
Systems Engineer,
Cisco Danmark

Spor C: Collaboration

Tid

Session

Taler

11.00 – 11.45

Cisco Webex – Platformen i skyen der optimerer din virksomheds teamwork

Webex er med dig hele vejen. Fra online-møder til editering af MS Office-dokumenter med hele dit team. Teamwork effektiviseres med Webex, hvilket er grunden til, at Webex dagligt benyttes af medarbejdere i titusindvis af virksomheder. Webex er værktøjet, der ubesværet binder virksomheder sammen.

Cisco Webex Meetings gør online møder simple – planlæg og deltag fra enhver enhed med High Quality Audio og High Definition video.

Cisco Webex Teams forbedrer dit teamwork før, under og efter møder og er en sikker applikation til din daglige kommunikation med samarbejdspartnere - både til videoopkald, videokonference, Team Messaging, fildeling og whiteboarding.

Med Cisco Webex får du mulighed for at designe et kreativt arbejdsmiljø for dine medarbejdere samt en god og enkel brugeroplevelse i jeres møderum.

Kom og få inspiration til din virksomheds kommende samarbejdsplatform.

Niklas Bennetsen,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark

11.45 – 12.30

Cisco Webex Calling – Hvis du overvejer at flytte dit telefonsystem til skyen

Webex Calling er et telefonsystem i skyen, der er optimeret til store og mellemstore virksomheder og har alle de væsentlige forretningsmæssige telefonifunktioner, du har brug for, inklusiv en stærk mobilintegration. Du skal ikke længere bekymre dig om omkostninger, kompleksitet, management og sikkerhedsmæssige udfordringer ved at styre telefonsystemets infrastruktur i din virksomhed. Cisco tager hånd om telefonien i Webex- skyen, så du kan fokusere på det, der betyder mest for din virksomhed.

Kom og få indblik i hvordan du migrerer dit telefonsystem til skyen.
(Indlægget er på engelsk)

Julian Prieto,
Technical Solutions Architect,
Cisco

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

Customer Journey Platform – Flyt dit kontaktcenter til Ciscos sky

Cisco Customer Journey Platform er designet og bygget fra bunden som en skyløsning. Platformen tilbyder din forretning den nyskabelse, fleksibilitet og agilitet, som man forventer i skyen, kombineret med den sikkerhed og skalerbarhed, som du forventer af Cisco.

Alle dine kundeinteraktioner i form af tale, e-mail og chat, er samlet på en platform med henblik på at skabe den optimale oplevelse for kunder og kontaktcentermedarbejdere. Medarbejderne kan ved en kundeinteraktion se kundens historik på tværs af alle kontaktkanaler og dermed levere optimal kundeservice i en sammenhængende kontekst.

360° kundeanalyse skaber værdifuld indsigt i kundeoplevelsen på hvert trin af kundens rejse. Med denne viden kan du optimere kontaktcenterets indsats for at bevare eksisterende kunder og hverve nye kunder samt forøge kundetilfredsheden.

Kom og få indblik i, hvordan du kan migrere dit kontaktcenter til skyen og få en overbevisende demo.

Christian Raahave,
Collaboration Lead,
Cisco Danmark


Michael Ahrensburg,
Consulting Systems Engineer,
Cisco Danmark

14.15 – 15.00

Huddle Spaces - Skab et kreativt arbejdsmiljø

Huddle Space er et nyt “buzz word”, men hvad er et Huddle Space?

Dine medarbejdere samarbejder på en helt anden måde, end de gjorde for 10-20 år siden. Derfor har de brug for nye værktøjer og optimerede mødelokaler til at få deres kreative arbejde gjort hurtigere, enklere og mere fleksibelt.

Cisco har skabt nogle nye løsninger, der tager intelligensen fra vores store Webex-enheder med ind i dine små møderum (Huddle Spaces). Vi ønsker at skabe en ensartet, brugervenlig oplevelse for såvel huddle spaces som øvrige møderum, således at medarbejderoplevelsen bliver ens på tværs af alle møderum. Nemmere bliver det ikke! Få en introduktion og en demo af Webex Room Kit Mini og Webex Share og få inspiration til, hvordan du skaber møderum, som medarbejderne elsker at bruge. Samtidig sikres du nem opsætning, nem ibrugtagning, nem management, nem rapportering og øget produktivitet pr. kvadratmeter i virksomheden.

Niklas Bennetsen,
Product Sales Specialist,
Cisco Danmark


Christian Raahave,
Collaboration Lead,
Cisco Danmark

Spor D: Sikkerhed

Tid

Session

Taler

11.00 – 11.45

DUO – zero trust arkitektur

Hackernes nye guld er brugernavne og passwords, og digitaliseringsbølgen har spredt vores dagligdagsapplikationer på tværs af cloud, datacenter og software as-a-service løsninger. DUO hjælper dig med at verificere brugernes tilgang til applikationer og data hvor end de måtte være ved hjælp af kontekstberiget multifaktorautentificering.
(Indlægget er på engelsk)

Jonas Anemiche,
Sales lead,
Cisco Northern Europe


Josh Turner
Lead solutions engineer,
Cisco Northern Europe

11.45 – 12.30

Stealthwatch – visibilitet og politikker i den hybride sky med Stealthwatch 7.0

Det klassiske perimeter er forsvundet i takt med at digitaliseringen har flyttet data og applikationer ud i dagens hybride multicloudmiljøer. Stealthwatch hjælper os med at holde øje med vores dataflows og advarer os, hvis noget bliver tilgået eller sendt på en uhensigtsmæssig måde på tværs af vores eget netværk og vores hybrid multiclouddatacenter.

TK Keanini,
Former CTO of Lancope and now
Distinguished Engineer for Cisco
Analytics
(the man behind Cisco ETA),
Cisco Stealthwatch

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

Umbrella & AMP – Udfordringen med at sikre en mobil arbejdsstyrke

En moderne arbejdsstyrke forventer en fleksibel arbejdsplads, der giver mulighed for at udføre dit arbejde når som helst og hvor som helst. Dagene hvor arbejdet primært foregår fra 8 til 16 foran en skærm på kontoret er talte. Hvordan sikrer virksomheden fremover den mobile arbejdsstyrkes tilgang til internettet og den medfølgende eksponering til malware uanset tid, sted og enhed?

Nicholas Norsker
Cisco Umbrella Sales lead,
Cisco Northern Europe


Senad Aruc
Technical Lead,
AMP for Endpoints,
Cisco Northern Europe

14.15 – 15.00

Datafokuseret sikkerhed
Hybrid cloud, public cloud, SaaS, PaaS, IaaS. Moderne IT-infrastruktur i digitaliseringens tidsalder har ændret sig markant fra den klassiske perimeterbaserede IT-arkitektur. Hertil kommer øget regulering og krav til privacy, regulering og andre compliance-krav. Arbejdet med datahåndtering og dataklassifikation er kritisk for at kunne træffe de rette beslutninger om, hvilke sikkerhedskontroller og processer en given applikation og dens data har behov for. I denne session vil vi prøve at belyse, hvordan man kan hjælpe sig selv ved at tage udgangspunkt i dataklassifikation og proces arbejdet omkring applikationer og disses data. Herunder både som dataejer, men også som databehandler.
(Indlægget er på engelsk)

Jelena Kljujic
Technical Leader, Services
Cisco EMEAR

Spor E: Sponsor track

Tid

Session

Taler

11.00 – 11.45

Sådan sikrer du din virksomhed i skyen uden at gå på kompromis med krav og compliance

Hør hvordan du:

  • Opretholder høj it-sikkerhed med cloud
  • Bibeholder kontrollen med data, selvom du går i skyen
  • Tilpasser dine cloudløsninger til ISO, NIS og SANS

Indblik i cloud offerings - Email, Umbrella, AMP og SW Cloud.

Claus Jensen-Fangel,
Security Evangelist & Specialist
Atea


Kenneth Thorsted,
Concept Manager Security,
Atea

11.45 – 12.30

Vi bygger broen mellem dine data og skyen

I den fagre, nye verden kan vi ikke undgå at være en del af en cloud – enten vores egen cloud eller en udbyders cloud. Men samtidig har det aldrig været nemmere for hackere at bygge malware og vira og skabe trusler. Derudover har vi har aldrig haft flere enheder end nu, og som medarbejdere har vi for længst vænnet os til at kunne arbejde virtuelt og fleksibelt via cloud’en. Men det kræver, at vi bliver langt bedre til at gøre IT-infrastrukturen både sikker og elastisk. Få vores bud på, hvordan du med Konica Minoltas eget datacenter – KMsky, får en sikker og elastisk IT-infrastruktur. Du får et indblik i, hvordan du med KMsky og Ciscos Security Cloud services i kombination kan opbygge din IT-infrastruktur – helt oppe fra din bruger i netværket og helt ned til din backup i datacenteret.

Vores egne IT-specialister hjælper dig med at bygge broen mellem din IT-infrastruktur og cloud’en, og vi giver dig en live-demo af KMsky, Cisco Intersight, Cisco Meraki og Umbrella. Konica Minolta er Cisco Premier partner samt Express Security partner, og som en del af en global strategi har vi eget datacenter i Danmark, hvorfra vi tilbyder en lang række cloudservices.

Frank Stott,
Business Development
Manager,
IT Services, Konica Minolta

12.30 – 13.30

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

 

13.30 – 14.15

Brug netværket til reelt at sætte kunden i centrum
Forestil dig en verden, hvor du kender dine kunder og kan modtage dem professionelt allerede når de træder i din butik. Allerede nu producerer dit netværk rigtige mange brugbare data. Omsæt din viden om dine kunder til konkrete, relevant og intelligente services, der skaber værdi for både dig og dine kunder, giver jer en tættere dialog og en bedre forventningsafstemning.
På Cisco Connect viser vi med Connected Coffee, hvordan du som kunde kan opleve dette. På vores stand kan du se konkret, hvor lang tid det tager at brygge netop din kop kaffe, og hvad ventetiden er. Teknikken bag ved alt dette er klart, og det gælder bare om at omsætte dine idéer og data til handling gennem relevante services for netop dine kunder eller brugere.
Arbejder du for eksempel i en stor virksomhed, vil du gerne undgå frokostkøen, projektoren må også godt være klar i dit mødelokale til mødet. Til gengæld behøver lyset kun at være tændt, hvor du er – hvis du er den sidste på kontoret. På samme måde kan andre ressourcer - eksempelvis IT-ressourcer - også gøres tilgængelige efter konkret behov baseret på faktiske data – og ikke efter en mavefornemmelse. Uanset om vi taler om CMX, SDA, SDN, ACI, BLE, ISE, IPS, AMP, NGFW, API - så handler det om at gøre din hverdag nemmere, så du bedre kan udføre dit arbejde.
Kom og hør Thomas Lehmann, Mark Holm og Brian Sprogø fortælle, hvordan Conecto kan hjælpe din forretning, dine brugere og i sidste ende dine kunder. Vi ses!

Thomas Lehmann,
Concept Manager, Partner
Conecto

Mark Holm,
Solution Architect,
Conecto

Brian Sprogø,
Senior System Consultant,
Conecto

14.15 – 15.00

Få inspiration til netværksautomatisering – hør, hvad du kan gøre med kodning af API’er
Alle ved det og taler om det: Netværk skal automatiseres og være programmérbare. Conscia er gået i gang med et projekt omkring automatisering af infrastruktur, og det betyder, at vi bygger et Software-team, der imødekommer virksomheders behov for at udvikle og kode softwareløsninger. På dette indlæg vil du få indsigt i eksempler på tekniske udfordringer, som kan løses med lidt kodning.

Peter Arberg,
CTO,
Conscia

Kelvin René Dam,
CCIE & Systems Engineer,
Conscia

Sponsorer

Vil du være sponsor til Cisco Connect? Kontakt Nana Masiero på nmasiero@cisco.com

Platinum

Atea

Atea

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi Danmark med it! Atea leverer skræddersyede Cisco netværks-og kommunikationsløsninger i form af hardware, software, rådgivning og support til både offentlige og private kunder. Siden 2000, har vi tilbudt danske virksomheder stærke løsninger og kompetencer inden for netværks-, sikkerheds-, kommunikations- og datacenterløsninger. Cisco anerkendte denne ihærdige indsats med 3 priser på Cisco Partner Summit i Las Vegas: årets Meraki Partner, årets Datacenter Partner og årets Public Partner. Med Atea som leverandør får du løsninger, der leverer og inspirerer! Som Nordens største leverandør af it-infrastruktur leverer vi skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi er passioneret omkring it, og vi tror på at det bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores 1600 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark.

 

Conecto A/S

Conecto A/S

Conecto A/S er et dansk IT-specialisthus, som fokuserer på at bibringe vores kunder den størst mulige værdi ved at optimere den digitale arbejdsplads og gøre arbejdsstyrken mobil ved at levere løsninger inden for Virtualisering, Mobility og IT-infrastruktur. Conecto har eksisteret siden 1997 og har højtuddannede specialister og mange års erfaring med at rådgive og levere løsninger på specifikke områder som Cisco, Citrix, Imprivata, Endtrust Datacard (SMS Passcode) og Microsoft.

 

Conscia Netsafe

Conscia

Mød Conscia på Cisco Connect 2019. Deling af viden vigtig, og du bliver opdateret af vores dygtige konsulenter om de allernyeste teknologer, samtidig med at du kan høre mere om nogle af de virksomheder og organisationer, vi hjælper med sikker infrastruktur.

Conscia arbejder målrettet sammen med vores kunder om at få størst muligt udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.

Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift.

Læs mere på eller find os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

 

Konica Minolta

Konica Minolta

Konica Minolta – Giving shape to ideas

Konica Minolta er en global IT-virksomhed, som forandrer og revolutionerer fremtidens måde at arbejde på. Vi bygger bro mellem papir og digitalisering ved at levere innovative kvalitetsløsninger inden for print og IT infrastruktur, og vi udvikler konstant vores forretningsområder. Vi sætter os altid 100% ind i kundens behov og forventninger og leverer altid det, vi har aftalt – plus lidt ekstra. På verdensplan beskæftiger Konica Minolta ca. 43.300 medarbejdere og omsætter for ca. 7,7 milliarder EUR. I Danmark har vi en lokal tilstedeværelse med afdelinger i Ballerup, Aarhus og Aalborg med 220 ansatte og en omsætning på 450 mio. DKK.

På vores stand kan du bl.a. opleve Cloud Services, Enterprise Network, Data Center, Security og vores egen data center user group.

Gold

CenturyLink

CenturyLink

CenturyLink (NYSE: CTL) is the second largest U.S. communications provider to global enterprise customers. With customers in more than 60 countries and an intense focus on the customer experience, CenturyLink strives to be the world’s best networking company by solving customers’ increased demand for reliable and secure connections. The company also serves as its customers’ trusted partner, helping them manage increased network and IT complexity and providing managed network and cyber security solutions that help protect their business.

 

CenturyLink

Cohesity

Cohesity empowers organisations to protect, store and manage secondary data starting with backups, extending to disaster recovery, testing and development, and analytics from a single environment that spans data centersand clouds.Cohesity eliminates infrastructure silos and mass data fragmentation and generates data insights that fuel competitive advantage. Cohesity runs on Cisco UCS and together with Cisco HyperFlex it consolidates all data via integrated, hyperconverged platforms for greater visibility, management, protection, and access in any cloud at any scale. No other combined solution offers the simplicity, visibility, agility, and access across clouds.

 

Eltel Networks

Eltel Networks

Eltel sikrer livslinjerne i det moderne samfund
Eltel Networks en dynamisk og løsningsorienteret virksomhed, der med sit Cisco Guldpartnerskab har spidskompetencer indenfor Netværk Sikkerhed, Unified Communication, Video og ikke mindst Managed services. Vi overvåger og driver nogle af de mest samfundskritiske kunder,og med deres infrastrukturer er vi derfor med til at holde Danmark i gang lige fra den daglige togdrift til den lokale retssal på Bornholm.

"Kan det gi’ en alarm, kan vi overvåge det!"
I Eltel er vi på forkant med den teknologiske udvikling. Vi kombinerer IT, UC, mobil, fiber og elektricitet i et effektivt samspil på nye innovative og intelligente måder. Fundamentet for vores kerneforretning - og ikke mindst for vores kunder - er sikker og stabil drift, og med Danmarks bedste tekniske NOC overvåger vi jeres IT infrastrukturen 24/7/365, så I kan fokusere 100% på jeres kerneforretning. Kom og få en snak om, hvad Danmarks bedste tekniske NOC kan gøre for netop din virksomhed.

 

Global Connect

Global Connect

GlobalConnect er Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og it-outsourcing til erhvervslivet. Vores fibernet dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 16.000 km langt netværk af optisk fiber og 16.000 m2 datacentre

 

Lytzen IT

Lytzen IT

Kig forbi vores stand – her står vi klar til at præsentere demostande på følgende produkter: Hyperflex, Umbrella og Cisco Collaboration.

Lytzen IT er en veletableret og landsdækkende netværks- og infrastruktur-virksomhed med afdelinger i Hjørring, Aalborg, Herning og København.

Vores certificeret specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Netværk, IT-sikkerhed, Collaboration, Video, Virtualisering, Datacenter, Rådgivning samt Disaster Recovery.

Vi har ekspertisen, referencerammen og teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektiviserer og forbedrer arbejdsgangen samt giver en konkurrencemæssig fordel.

Læs mere på, find os via de sociale medier eller kontakt os på 88328788

 

NetDesign

NetDesign

Stadig de stærkeste kompetencer – stadig de sikreste NetDesign har eksisteret i hele 30 år. Vi består af 335 topprofessionelle medarbejdere, der er eksperter i at hjælpe virksomhederne med deres forretningskritiske IT-systemer. Det er løsninger indenfor områder som Digital Infrastructure, Cyber Security, Collaboration og Customer Engagement.

deres forretningskritiske IT-systemer. Det er løsninger indenfor områder som Digital Infrastructure, Cyber Security, Collaboration og Customer Engagement.

Kom forbi vores stand og hør om det unikke Cisco servicekoncept NetDesign Service Ignite samt Managed Services som: Firewall as a Service, Managed Security Services, NetDesign Teams og Customer
Engagement Advisory Services. Services, som kan skabe værdi og vækst i din virksomheds indtjening.

NetDesign er Cisco Gold Partner med flere specialiseringer på Masterniveau, som stiller ekstra store krav til kommercielle, tekniske og ITIL v3 kompetencer. NetDesign har i 2018/2019 vundet prisen som Cisco Collaboration Partner of the Year og Cisco Service Partner of the Year.

Læs mere på og

 

Netteam

Netteam

Netteam er et veletableret it-konsulent- og implementeringshus med speciale i Cisco-teknologier. Vi har spidskompetencer inden for security, network, collaboration og datacenter – og stort fokus på fremtidens netværk.

Organisationen består af mere end 40 medarbejdere hvor af 20 er specialiserede netværkskonsulenter, heraf fem med den højeste Cisco-certificering (CCIE).

Netteam er blandt de seks guldpartnere i Danmark og er udnævnt som Cisco Commercial Partner of the year i årene 2015, 2016, 2017 og 2018.

Vi leverer løsninger til bl.a. Toyota, Rema1000, Nomeco, Køge Kommune, JP Politiken, Nationalmuseet og Eniig.

 

Pure Storage

Pure Storage

Pure Storage(NYSE: PSTG)helps innovators build a better world with data. Pure'sdata solutions enable SaaS companies, cloud service providers, and enterprise and public sector customers to deliver real-time, secure data to power their mission-critical production, DevOps, and modern analytics environments in a multi-cloud environment.One of the fastest growing enterprise IT companies in history, Pure Storage enables customers to quickly adopt next-generation technologies, including artificial intelligence and machine learning, to help maximize the value of their data for competitive advantage. And with a certified NPS customer satisfaction score in the top one percent of B2B companies, Pure's ever-expanding list of customers are among the happiest in the world.

 

Netteam

Veeam

Veeam® is the global leader in Intelligent Data Management™. Veeam Hyper-Availability Platform™ is the most complete solution to help customers on the journey to automating data management and ensuring the Hyper-Availability of data.

By combining Cisco Data Center products and Veeam solutions, customers eliminate data loss and slow data recovery, helping to minimize risk, decrease downtime and easily adapt to business changes to meet the most stringent recovery time and point objectives (RTPO™). Cisco and Veeam® assist your journey to Hyper-Availability by delivering solutions to secure, back up and recover your data wherever it resides.
Veeam pairs with Cisco UCS storage servers and Cisco HyperFlex LFF to offer the ultimate Veeam Hyper-Availability platform™ and is also a perfect companion to Cisco HyperFlex hyper-converged infrastructure to deliver on the promise of modern, agile, multi-cloud data centers.

Visit or follow Veeam on Twitter @veeam.

 

Wingmen

Wingmen

Wingmen er branchens nye seriøse Cisco partner, der på bare halvandet år er vokset til 30 medarbejdere.

Med et kompromisløst fokus på kompetence og kundeservice leverer Wingmen infrastrukturløsninger indenfor netværk, sikkerhed og datacenter inkl. 24/7 services.

Et uhøjtideligt arbejdsmiljø kombineret med højt fagligt niveau, fokus på uddannelse, samt det at være hinandens og kundernes ”wingmen”, skaber rammerne for at kunne tiltrække og fastholde absolut spidskompetence.

Wingmen er en 100 % dedikeret og specialiseret Cisco Partner og har blandt andet fokus på de nye og softwareorienterede løsninger som eksempelvis Software-Defined Access (SD-Access), der er designet ud fra principperne i Ciscos DNA-arkitektur.

Kom og mød vores dygtige og kompetente medarbejdere til en snak om hvilke muligheder den nyeste teknologi giver for jeres forretning.

Wingmen har kontorer i Søborg og Lystrup og forventer inden udgangen af 1. kvartal 2019 at opnå Cisco Guldpartnerskab.

Silver

Alucaiter

Alucaiter A/S

Rådgivning, implementering og drift af Ciscos løsninger.

Alucaiter tilbyder Cisco´s brede portefølje af produkter og strategier indenfor sikkerhed, netværk og datacenter. Mød vores eksperter på Cisco Connect og hør hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed med at implementere dem.
Alucaiter har en pragmatisk tilgang og fokuserer på at give kunden værdi.
Vi har hjulpet mere end 100 virksomheder med implementering og vedligeholdelse af deres netværk og sikkerhed.
Som kunde hos Alucaiter kan I altså fokusere på det der giver værdi for jeres forretning og lade Alucaiter tager sig af driften.

 

Appstract

Appstract

Appstract er et udviklingshus med base i København. Vi er udviklere, løsningsarkitekter, dataanalytikere, projektledere og kreative tænkere, som brænder for at rykke vores kunder og skabe forretningsudviklende koncepter og løsninger.

Omdrejningspunktet i de løsninger vi skaber med vores kunder er data bragt til handling, som bl.a. drejer sig om at præsentere alt det data som opsamles i organisationens systemer på en målrettet, let og fordøjelig måde for beslutningstagere, i de kontekster hvor det giver mening ud fra forretningens ambitioner, mål og potentialer. At bringe netværket i spil i de løsninger vi skaber, ser vi som en ny og unik mulighed.

 

Alucaiter

Avi Networks

Avi Networks delivers Multi-Cloud Application Services including a Software Load Balancer, Intelligent Web Application Firewall (iWAF) and Universal Service Mesh. Customers deploy Avi across bare metal servers, VMs and containers in on-premises data centers, private clouds such as OpenStack or VMware, public clouds such as AWS, Microsoft Azure or Google Cloud Platform, and microservices environments orchestrated by OpenShift / Kubernetes / Istio. The Avi Vantage Platform accelerates to multi-cloud while delivering applications consistently to ensure a fast, scalable and secure application experience. Customers enjoy 90% faster provisioning and 50% lower TCO. That’s why Adobe, Cisco, and many Fortune 500 companies trust Avi.

 

Dustin

Dustin

Dustin er en af Nordens førende forhandlere af IT-produkter med tilhørende tjenester. Vi løser virksomheders IT-udfordringer og gør IT nemt.

 

Global Knowledge

Global Knowledge

Global Knowledge er verdens største Cisco Learning Specialized Partner, der giver dig den bedste undervisning på markedet.

Du får undervisning af højeste kvalitet fra branchens bedste instruktører, der har stor erfaring med Cisco-teknologierne.

Vi tilbyder alle officielle Cisco-kurser samt skræddersyede kursusforløb med masser af hands-on øvelser, så du bliver klædt på til virkelighedens problemstillinger.

 

Global Knowledge

Insoft Services

Insoft Services er en højt avanceret Cisco Learning Partner og global Cisco Business Learning Partner.

Kvalitet frem for kvantitet er vejen frem for Insoft Services, der tilbyder Cisco partnere og kunder uddannelse omkring de nyeste og mest innovative Cisco løsninger. Ud fra fleksibilitet og tilpassede løsninger tilbyder Insoft et miljø, hvor kunders behov og krav kommer i første række.

 

NovelVox

NovelVox

NovelVox is a leader and pioneer in providing industry-specific contact center solutions across various businesses which includes healthcare, banking & Finance, governments etc. Accredited as a Preferred Solution Provider by Cisco, NovelVox has a worldwide customer base with offices at five countries. We specialize and are market leaders in providing customized agent desktops and wallboards. Our integrated agent desktops unify information and provide seamless integration with 40+ applications. iVision Wallboards provides NextGen monitoring with gamification tools that motivate and empowers employees. The dynamic Agent Scripting Tool that we offer will save up to 50% of level 1 escalations and improve FCR by 45%.

 

Opengear

Opengear

Opengear delivers secure, resilient access and automation to critical IT infrastructure, even when the network is down. Provisioning, orchestration and remote management of network devices, through innovative software and appliances, enable technical staff to manage their data centers and remote network locations reliably and efficiently. Opengear’s business continuity solutions are trusted by global organizations across financial, digital communications, retail and manufacturing industries. The company is headquartered in New Jersey, with R&D centers in Silicon Valley and Brisbane Australia. For more information please visit

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser Business Solutions As corporations become more connected and reliant on communications technology, demand is rising for high quality audio solutions that let professionals communicate with clarity wherever they are.Sennheiser Business Solutions offers a complete portfolio which extends from personal communication devices such as headsets, to meeting and conferencing solutions, to audio systems for large-scale presentation.

Opengear

ZOOM International

ZOOM helps customers align the contact center with strategic organization goals of increased revenue and decreased customer attrition. Our software captures the true sentiment of customer experiences, providing a true north to guide contact centers in the analysis of people, processes, technologies and assets. To date ZOOM has helped over 2200 customers and partners worldwide, ranging from sub-100 agent contact centers to brands like Amerigas, IBM, Homecredit, Finansbank, Tata Sky, Generali, Allianz, and Vodafone spanning 90 Countries. ZOOM has an 87 NPS Score for the trailing 365 days (as of 1 May 2018)!

Global Knowledge

2RING

2Ring - Empowering Cisco Contact Centers

2Ring is a Cisco Preferred Solution Developer partner mostly known for

1) an essential power-pack of GADGETS for Cisco Finesse,

2) a flexible and supervisor friendly real-time reporting solution 2Ring DASHBOARDS & WALLBOARDS, and

3) innovating customer feedback and agent recognition with 2Ring Staffino

Schedule a live demo visit on www.2Ring.com where some product pages offer immediate access to product demos.

 

Kontakt os

Adresse: Øksnehallen
Halmtorvet 11
Copenhagen
Denmark

Har du spørgsmål?

Hivs du har nogle spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail