Velkommen til The Network.Intuitive seminar

The event is full. If you would like to be added to a waiting list, pls. reach out to Nana Masiero nmasiero@cisco.com. You can also attend our October Tech Update on the same topic.

  • Dato:26-27.09.2017
  • Lokation:Århus og København
  • Længde:10.00 – 15.00
  • Attendance:On-site
  • Pris:Gratis
▲ Back to Top

Overview

Velkommen til The Network.Intuitive seminar

Dette er det nye revolutionerende netværk fra Cisco, som gør de manuelle processer til fortid ved hjælp af automatisering, sikkerhed og er selvlærende - kort sagt intuitivt. Den største nyhed på netværksfronten har set dagens lys og vil henover de kommende år byde på nye features og muligheder.

I den forbindelse vil vi gerne se vores kunder og partnere til dette seminar som foregår både i Århus (26/9) og København (27/9).

Vi har fornøjelsen af at tilbyde en session med vor europæiske Enterprise Networking ansvarlige Ivan Duggan, som får følge af de bedste danske talere fra Cisco. De vil alle afdække hvad det nye netværk byder på og hvordan du som allerede har Cisco netværk eller ønsker at høre mere om emnet, kan komme videre med denne løsning.

På dagen har vi to spor og alt efter interesse kan du dykke ned i det tekniske eller høre mere om dine forretningsfordele og se en demo af løsningen.

Vi glæder os til at se dig og vise dig The Network. Intuitive.

Med venlig hilsen

Niels Münster-Hansen
Administrende direktør
Cisco Danmark

▲ Back to Top

Agenda/presentations

Time

Plenum

Taler

Session

10.00 - 10.30

PDF-fil Velkommen til The Network. Intuitive

Niels Münster-Hansen, Adm. Direktør, Cisco Danmark

Hvordan kan vi bedst forberede os på fremtidens behov? Vi starter med at se på markedet, status på dagens netværk samt tendenser og Ciscos vision for fremtidens netværk. Hvilke krav ser og hører vi fra kunder og partnere og hvordan kan vi sammen på bedste måde imødegå disse behov og stadig stigende krav? Hvordan udvikler vi os i takt med, eller hurtigere end markedet og hvor kommer netværket ind i billedet?

10.30 - 11.45

PDF-fil The New Era of Networking

Ivan Duggan, Enterprise Networking Architecture lead, Cisco EMEAR

Cisco Europæiske ansvarlige for Enterprise Networking vil i denne session afdække hvad der er indeholdt i lanceringen af 'New Era Of Networking'. Hvilke investeringer foretager Cisco mhb. på fortsat at levere innovative løsninger til markedet? Endvidere gennemgås hvorledes software platformen leverer automatisering, sikkerhed, segmentering og fælles netværks regler på tværs af netværket. (Dette indlæg vil være på engelsk)

11.45 - 12.30

Frokost

 

14.30 - 15.00

PDF-fil Hvordan kommer du i gang?

Henrik Stær, Teknisk direktør, Cisco Danmark

Hvordan kommer du som kunde i gang med de nye platforme? På denne session afdækker vi hvordan nuværende netværk kan migréres og opnå fordelene i DNA. Der vil være en gennemgang af hvordan Cisco positionerer DNA platformene og i hvilke segmenter. Vi ser også på hvordan du kan tage dit netværk et skridt videre.

 

Business track

Intro: På business sporet ser vi på de forretningsmæssige fordele i løsningen samt en generel demo af løsningen. Vi kigger på nye support og licensieringsmodeller. Målgruppe er deltagere med kendskab til og ansvar eller indflydelse for for netværksbeslutninger, forretningen og it-arkitekter.

12.30 - 13.15

PDF-filPositionering af DNA Center, C9K og SDA App

René Andersen, Systems Engineer, Cisco Danmark

Denne session afdækker salgspositionering af komponenterne i Software Defined Access. DNA Center, Ciscos nye platform til udrulning, automatisering og løbende optimering af hele netværket præsenteres. Samtidig positioneres Catalyst 9000 serien i forhold til eksisterende switching-platforme. Fokus vil være på de fordele, som kunderne kan opnå med denne nye måde at lave netværk.

13.15 - 13.45

Ny support og licenseringsmodel, hvad betyder det for dig?

Kasper Nielsen, Account Manager, Cisco Danmark

Præsentation af den nye og forbedrede licensiering. Beskrivelse af hvordan de enkelte software-pakker passer til forskellige kunder, og hvilken betydning det har for eksisterende kunder.

13.45 - 14.15

Demo

Morten Rundager, Account Manager, Cisco Danmark

Demonstration af løsningen. Her vises, hvordan en netværksadministrator arbejder i DNA Center i daglige netværksoperationer.

14.15 - 14.30

Pause

 

Teknologi track

Intro: På teknologi sporet dykker vi ned løsningen og ser på de muligheder platformen giver i forhold til tidligere løsninger. Målgruppe er deltagere med indgående teknisk forståelse.

12.30 - 13.15

SDA Design

Søren Dulong Andreasen, Consulting Systems Engineer, Cisco Danmark

PDF-fil Denne session vil afdække hvordan Software Defined Access gør netværket intuitivt. Hvilke fordele har man af et ens netværk bliver et Fabric. En "under the hood" gennemgang af LISP ,VXLAN, SGT samt integrationen til ISE.

13.15 - 13.45

Ib Hansen, Systems Engineer, Cisco Danmark

PDF-fil Demo af hvordan DNA-Center bruges til at definere og konfigurere ens fabric, segmentere netværket og definere sikkerhedspolicies.

13.45 - 14.15

Per Jensen, Consulting Systems Engineer, Cisco Danmark

PDF-fil Den nye Network Data Platform, giver banebrydende muligheder for at give et præcist og brugbart billede af hvad der sker på netværket. Vi vil gennemgå hvordan NDP's analytics engine løser problemer inden de opstår.

14.15 - 14.30

Pause

15:00

Tak for i dag

▲ Back to Top

Lokation

Lokation

Aros,
Aros Allé 2,
8000 Århus C
http://www.aros.dk

Tivoli Congress Hotel,
Arni Magnussons Gade 2,
1577 København V
www.tivolihotel.dk