Cisco Connect 2016

Tilmelding

Online tilmeldingen til Cisco Connect er nu lukket. Du er velkommen til Cisco Connect, du kan registrere dig på dagen i Bella Center. Husk at medbringe din invitation.

 • Tidspunkt:14. april 2016
 • Sted:Bella Center
  Copenhagen
 • Deltagelse:Live
 • Pris:kr. 2.695 ex moms
  (gratis med personlig invitation)
▲ Back to Top

Tak for sidst

Vi håber, at sammensætningen af keynotes og breakout sessioner samt det store udstillingsområde, hvor du kunne se demoer og møde vores partnere, levede op til dine forventninger.

Præsentationerne fra dagen kan du finde under fanebladet ”Agenda”.

Du finder mere information om Ciscos løsninger og produkter på www.cisco.dk. Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbreve og øvrige seminarer.

Med venlig hilsen
Niels Münster-Hansen
Adm. Direktør, Cisco Danmark

▲ Back to Top

Agenda for Cisco Connect – April 14th 2016 – Bella Center, Copenhagen, Denmark.

Plenum

08.30 – 09.00

Registrering og morgenkaffe

09.00 – 09.20

Velkommen til Cisco Connect 2016

Niels Münster-Hansen, Adm. Direktør, Cisco Danmark

09.20 – 10.00

Keynote: Cisco-on-Cisco – how security plays a vital role across all platforms

Steve Martino, VP, information Technology, Cisco

It is with great pleasure that we welcome Steve Martino, VP & CISO of Cisco information Security, on stage. In today’s world, innovation and agility are critical components to stay ahead of the game. For security potential threats are top of the agenda for most it-professionals. With increasing cloud based solutions and apps growing faster than ever before security across all platforms is a crucial part of your business agenda. We will have a look at how we at Cisco IT handle the challenge.
(Denne keynote holdes på engelsk)

10.00 – 10.40

Teknologi panelet

Panel deltagere: Thomas Lund-Sørensen, Chef for Center for Cybersikkerhed
Cecilie Christensen, Kontorchef, Digitaliseringsstyrelsen
Jan Bau, Chef for Cisco Security Nordeuropa

Hvordan håndterer vi Digital Disruption? Hvad skal der til for at blive en vinder i en digital verden? Hvordan kommer vi fra A til B? Vi ser på disse spørgsmål og mange flere I teknologi panelet som vil består af paneldeltagere med indsigt og en holdning til it.

10.40 – 11.20

Kaffepause og tid til at besøge udstillingsområdet

11.20 – 12.00

Break-out – Session 1 (4 spor)

Spor A: Netværk
Spor B: Sikkerhed
Spor C: Collaboration
Spor D: Datacenter

12.00 – 13.00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.00 – 13.40

Break-out – Session 2 (4 spor)

Spor A: Netværk
Spor B: Sikkerhed
Spor C: Collaboration
Spor D: Datacenter

13.40 – 14.20

Break-out – Session 3 (4 spor)

Spor A: Netværk
Spor B: Sikkerhed
Spor C: Collaboration
Spor D: Datacenter

14.20 – 15.00

Eftermiddags pause – tid til at besøge udstillingsområdet

15.00 – 15.55

Closing keynote: Iværksætter til jeg dør

Martin Thorborg, It-værksætter

At være iværksætter er noget af det mest fantastiske, man kan forestille sig. Det er utroligt givende og med hårdt arbejde og entusiasme kan man få en rigtig god tilværelse ud af det. Martin fortæller om hvordan man byggede Jubii og hele opstartsfasen og om SPAMfighter, som han og hans kolleger har banket op fra nul til mere end 1 million brugere fra hele verden.

15.55

Afslutning

Niels Münster-Hansen, Adm. Direktør, Cisco Danmark

16:00

The END

Spor A: Netværk – Næste generations netværk

11.20 – 12.00

Software & Automatisering i netværk

Søren Dulong Andreasen, Technical Solution Architect, Cisco Danmark
Gæstetalere:
John Bertelsen, Chefkonsulent, Region Syddanmark
Peter Arberg, CTO, Conscia

Teknologiskift og krav fra forretningen udfordrer it-afdelingen, og kræver en ændret tilgang til drift af netværksinfrastrukturen.

Cisco’s controller baserede platform APIC-EM introducerer muligheden for at programmere og automatisere netværksinfrastrukturen, så it-afdelingen hurtigt kan reagere på nye og ændrede forretnings krav.

Vi vil demonstrere hvordan du med APIC-EM kan simplificere og automatisere installation af netværksenheder, samt ved hjælp af en policy baseret tilgang til f.eks. sikkerheds og QOS ændringer kan reagere hurtigt på nye og ændrede krav. Der vil være kundeindlæg, omkring praktisk anvendelse af APIC-EM samt eksempler på Cisco Partner udviklede apps der anvender APIC-EM’s programmerbarhed.

12.00 – 13.00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.00 – 13.40

Cloud Meraki Full Stack

Peter H. Andersen, Systems Engineer, Cisco Danmark
Gæstetaler:
Lars Juul, IT-chef, EUC Lillebælt

Netværksstyringen foretages let og elegant fra din webbrowser med adgang til et dashboard af netop dit netværk. Vi demonstrerer Meraki Full Stack fra WiFi til Switche sammenkoblet med VPN Security platformen. Vi ser på Management / MDM og CMX locations services. Der vil være en kundecase gennemgang, hvor konkret anvendelse af Cloud- baseret netværk demonstreres.

13.40 – 14.20

Sikkerhed i netværket

Per Jensen, Consulting System Engineer, Cisco Danmark

Netværksdesign skal være parat til at imødegå de stigende krav til sikkerhed. Netværket skal have indbygget sensorer til at detektere trusler udefra og indefra og samtidig skal netværket kunne enforce sikkerhed. Vi vil gennemgå metoder til segmentering af netværket ved hjælp af Cisco Trustsec samt hvilke krav dette stiller til design og platforme i netværket. Samspillet med ISE (Identity Services Engine) og CTD (Cyber Threat Defense) vil blive diskuteret men fokus er på netværksenhederne.

Spor B: Sikkerhed – Cyber trusler er hverdag nu

11.20 – 12.00

TALOS

Martin Lee, Technical Lead, Security Research, Talos Outreach EMEA

I denne session kan du høre meget mere om Security Intelligence, Analysis og Threath Defence. Cisco Talos er en gruppe af forskere/medarbejdere som udelukkende beskæftiger sig med cyber sikkerhed. De ser på kommende og nuværende trusler, analyserer kendte trusler og ud fra dette analyse arbejde skabes Ciscos sikkerhedsplatforme til advanceret cyber sikkerhed. Vi tager dig med bag kulissen, så du kan se hvordan dette arbejde udføres.
(Dette indlæg holdes på engelsk)

(Mere om Cisco Talos)

12.00 – 13.00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.00 – 13.40

Cisco Unified Threat Defense Management.

Tue Frei Nørgaard, Consulting Systems Engineer, Cisco Danmark

Vi vil i denne session vise vores nye Unified Threat Management platform til ASA og Firepower services. Vi siger ligeledes velkommen til en spændende kundecase hvor (taler annonceres senere) vil tale om hvordan Cisco ASA med FirePower services optimerer håndteringen af sikkerheds trusler.

13.40 – 14.40

OpenDNS – Advanced Treat Defense & demo

Brandon Romisher, Account Manager, OpenDNS, Cisco

I denne session kan du møde nogle af vores nye kolleger fra OpenDNS. Sessionen inkluderer live demo på netop denne platform som viser at OpenDNS er en managed first line Advanced Treat Defense operationel model. En platform der gør at alle enheder og netværk sikres indenfor samme platform uden at gå på kompromis med sikkerheden. Kort sagt alt samlet i en intelligent platform.
(Dette indlæg holdes på engelsk)

Spor C: Collaboration

11.20 – 12.00

Den optimale arbejdsplads

Christian Raahave, Product Sales Specialist, Cisco Danmark
Michael Ahrensburg, Consulting Systems Engineer, Cisco Danmark

Globalisering, distribueret arbejdsstyrke og samarbejde er centrale temaer i enhver organisation i dag.

Firmaets mødelokaler og virtuelle arbejdspladser er derfor den vigtigste katalysator for samarbejde mellem medarbejdere, virksomhedens kunder og partnere –strategiske ressourcer, der skal forvaltes effektivt.

Men de fleste organisationer står foran udfordringer i at udnytte disse mødelokaler og virtuelle arbejdspladser effektivt grundet ineffektive systemer og brugernes tilgang til disse services.

Traditionelle kalender-baserede værktøjer er utilstrækkelige, så nye brugerorienterede løsninger er i fokus. Det er her hvor Cisco Smart Spaces kan hjælpe – så kom og se en demonstration der giver stof til eftertanke.

12.00 – 13.00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.00 – 13.45

Teamwork via cloud services

Benny Schwaner, Product Sales Specialist, Cisco Danmark
Per Toft, Systems Engineer, Cisco Danmark

Mange virksomheder oplever at innovation, produktivitet og effektivitet er driveren for deres fremtidige vækst. Dette kan øges ved forbedret teamworking. Derfor introducerer vi Cisco Spark til jeres virksomhed. Cisco Spark er en brugervenlig, agil og fleksibel løsning udviklet og designet til dette specifikke formål.

Cisco Spark er en uovertruffen og unik virtuel samarbejdsplatform i skyen, hvor mødedeltagerne, både interne og eksterne, med et klik, kan mødes og samarbejde, brainstorme og udveksle innovative ideer.

Cisco Spark tilbyder Enterprise messaging,  Business-class video samt telefoni, hvor alle dine Cisco enheder bliver tilsluttet direkte i den globale Spark sky.

Kom og bliv inspireret og oplev hvordan Cisco Spark kan hjælpe din virksomhed til langt bedre teamwork.

13.40 – 14.20

Den uovertrufne Collaboration brugeroplevelse

Niklas Bennetsen, Product Sales Specialist, Cisco Danmark
Klaus Egholm, Product Sales Specialist, Cisco Danmark

Brugeroplevelsen... alle taler om den, Cisco gør noget ved den! Oplev de seneste tiltag Cisco har gjort for at optimere brugeroplevelsen, når der anvendes Cisco Collaboration. Se demonstration af hvordan man kan forbedre udnyttelsen af en Cisco Collaboration løsning, ved at lade teknologien trække i baggrunden og i stedet lade brugerne koncentrere sig om at samarbejde - fysisk eller virtuelt - det gør ikke længere nogen forskel.

Spor D: Datacenter

11.20 – 12.00

Cisco Enterprise Cloud Suite

Poul Piester, Head of Data Center, Cisco Danmark
Holger Brøns, Director, KMD
Kumar Chetan, Business Development Manager, Tech Mahindra

Til automatisering af datacentret anvender Cisco UCS Director i samarbejde med Prime Service Catalog. Tilsammen giver dette en stærk løsning til automatisering af ACI, UCS – men også sammenspillet med SAN infrastruktur, Storage samt virtualiseringsplatform. Cisco Enterprise Cloud Suite har alt der skal til for at der kan laves en automatisk cloud inklusive servicekatalog.

Vi vil tage et hurtigt overblik over komponenterne i løsningen, hvorefter Holger Brøns og Thomas Struer fra KMD vil tale om deres erfaringer med Cisco Enterprise Cloud Suite i KMD’s Cloud projekt.

12.00 – 13.00

Frokost og tid til at besøge udstillingsområdet

13.00 – 13.40

ACI Operations og sikkerhed

Michael Petersen, Systems Engineer Cisco Danmark
Mikkel Brodersen Systems Engineer Cisco Danmark

Vi har nu bygget datacentre netværk på ACI i snart to år. Hvad har vi lært? ACI leverer en “turn-key” solution, som ved hjælp af teknologier som VXLAN og en policy-based model, reducerer den tid det tager at bygge dit netværk og aktivere applikationer.
Så hvad har vi gjort os af erfaringer? Og hvordan integrerer vi med sikkerhed, som er en voksende del af vores mindset, ikke mindst i datacenteret. Vi vil kigge på erfaringer og trends og slutte af med en demonstration af hvordan vi integrerer sikkerhed i ACI-fabrikken.

13.40 – 14.20

Cisco HyperConverged Infrastructure

Bjarne Madsen, Consulting Systems Engineer, Cisco Danmark

Hyperconverged Infrastruktur er en datacenter løsning der er ved at få momentum på det danske marked. På denne session vil vi fortælle jer om markedet og den løsning som Cisco går til markedet med. Vi vil også live demonstrere det software værktøj, der er den vigtigste part af en Hyperconverged løsning. Når i går fra sessionen vil i vide hvad Hyperconverged Infrastruktur er og kende de UCS baserede løsninger som Cisco bruger.

▲ Back to Top

DevNet

Efter stor succes på Cisco Live er det lykkedes os at få DevNet til Cisco Connect i København. DevNet er en platform for udviklere, som ønsker at komme igang med Software Defined Networking og programmering. DevNet er et team hos Cisco som hjælper vores kunder med komme dybere ind programmeringsdelen på vores løsninger. De arbejder på tværs af Ciscos løsninger og du kan læse meget mere om dem her: https://learninglabs.cisco.com

På Cisco Connect vil der være to forskellige emner som gentages 2 gange. Du kan deltage én gang på hvert emne. Alle sessioner foregår på engelsk og taler er Ralph Schmieder, som er teknisk ansvarlig i vores europæiske DevNet team.

Du tilmelder dig ved at tilmelde dig Cisco Connect her. Er du allerede tilmeldt Cisco Connect kan du tilmelde dig ved at sætte flueben ud for DevNet sessionerne i din brugerprofil som du får adgang til via det link som var i den mail du modtog efter din tilmelding.

1.  All About DevNEt (kl. 12.30–13.00 og 14.00–14.30)
The Cisco DevNet developer program is the ‘go-to’ place to find the platforms, tools, information, and experiences you need to create and build on Cisco platforms and technologies.  From the latest APIs to sandboxes where developers can play and experiment, DevNet has everything you need to explore new ideas in an encouraging, convenient, and secure environment. It’s easy to use, comprehensive, and relevant to the challenges you face.
We'll take you through DevNet and the tools on offer, to give you all you need to get started with DevNet.

2. Getting Started: Coding using REST APIs (kl. 13.15-13.45 og 14.45-15.15)
The session is perfect for people who are completely new to working with APIs. We will discuss the possibilities that APIs offer, common types of APIs, and why APIs are important to both developers and infrastructure engineers. We will also show you how to use POSTMAN to start experimenting with REST APIs, specifically the REST API of APIC-EM.  We will cover coding basics and create some simple examples that retrieve, parse and display JSON data using the Cisco APIC-EM REST APIs with various tools like cURL, Postman and Python.

▲ Back to Top

Master

Intel

Intel

Intel (NASDAQ: INTC) expands the boundaries of technology to make the most amazing experiences possible. Information about Intel and the work of its more than 100,000 employees can be found at www.newsroom.intel.com and www.intel.com.

Intel and the Intel logo are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

 

Diamond

Axcess A/S

Axcess A/S

Vi er et it-kompetencehus med ca. 270 medarbejdere på kontorer i Ballerup og Aarhus. Over 150 af vores medarbejdere er konsulenter. De står klar til at hjælpe din organisation, hvad enten det handler om Network, Security, Datacenter, Collaboration eller Services & Operations. Vi er Danmarks største Cisco-partner, og vi har mange års erfaring med at rådgive, designe, implementere og servicere danske organisationers netværk og infrastruktur.

I december 2014 blev Axcess A/S købt af Danmarks største leverandør af it-infrastruktur, Atea. To plus to giver mere end fire - det er mantraet i det nye samarbejde. Vores 70 nye kolleger fra Atea vil fremover give dig adgang til endnu flere kompetencer og en serviceorganisation, der dækker i hele Norden. Sammen med Atea bygger vi Danmark med it.

Conscia

Conscia

Mød Conscia på Cisco Connect, og bliv opdateret på de nyeste teknologer af vores dygtige konsulenter.

Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter, mobilitet og sikkerhed. På Cisco Connect sætter vi fokus på vigtigheden af at have et solidt overblik over virksomhedens samlede infrastruktur, netværkets opbygning og brugernes adfærd, især når det kommer til sikkerhedsindsatsen.

Conscia arbejder målrettet med vores kunder om at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.

Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

Læs mere på www.conscia.dk eller find os på Facebook, LinkedIn og Twitter.

 

Platinum

NetApp

NetApp

Leading organizations worldwide count on NetApp for software, systems and services to manage and store their data. Customers value our teamwork, expertise and passion for helping them succeed now and into the future.

NetApp and Cisco share a vision of dynamic, highly efficient, and scalable shared infrastructures based on unified data center fabric, computing, and storage such as our pre-validated, pre-tested family of FlexPod solutions.

http://www.netapp.com

Netteam A/S

Netteam A/S

Netteam A/S er et veletableret IT-firma, der projekterer, implementerer og servicerer netværksløsninger for mellemstore og store virksomheder.

I 2015 blev Netteam Cisco Guldpartner og modtog dermed netværksbranchens fornemmeste kvalitetsstempel. Derudover er vi blevet bedømt på højeste niveau af vores Cisco-kunder fire år i træk og har fået en AAA-rating, hvilket betyder, at vi er en kreditværdig og pålidelig partner.

Vores certificerede specialister har års erfaring med at dimensionere og designe netværk, datacenterløsninger og kommunikationsløsninger med fokus på driftssikkerhed og fremtidssikring. Vi videreuddanner og certificerer konstant vores medarbejdere, hvorfor vi kan garantere netværksløsninger og service på et højt teknisk niveau, der altid er up-to-date.

Vi er landsdækkende, og vores medarbejdere slipper jer ikke, før eventuelle problemer er løst. Vi servicerer og vedligeholder din Cisco-infrastruktur og sørger for, at der er styr på software-opgraderinger og udskiftning af hardware, så dit netværk overholder kravene til End of Life-politikken fra Cisco.

Nianet

Nianet

Nianet er Danmarks Erhvervsfibernet. Vi var med fra starten, da man begyndte at grave fibernet i jorden for at fremtidssikre den digitale infrastruktur.

I dag er vi landets hurtigst voksende fibernet, og vi er dedikeret til at levere fiber-, cloud- og datacenterløsninger til det offentlige og private erhvervsliv.

www.nianet.dk – vi tager ansvar for den digitale motorvej

TDC Erhverv

TDC Erhverv

TDC Erhverv er Danmarks største end-to-end leverandør af professionelle it-kommunikationsløsninger til både det private og offentlige erhvervsliv i Danmark og Norden. Vi kan dække alle jeres behov inden for it-kommunikationsløsninger – fra helt enkle løsninger til avanceret it-infrastruktur. Uanset om I er en mindre håndværksvirksomhed eller en stor international koncern, handler det om jeres forretning – lad os finde den rigtige løsning til jer.

 

Gold

Akamai Technologies

Akamai Technologies

On any given day, Akamai delivers more than two trillion Internet interactions – ensuring a fast, reliable and secure online experience for millions of global users. As a leading provider of cloud services designed to help enterprises deliver the best online experience to any device, Akamai delivers a business-ready Internet.

Akamai makes the Internet fast, reliable and secure, optimizing websites and applications from the data center to the edge of the Internet. The Akamai Intelligent Platform delivers secure, high-performing user experiences, ranging from commerce, to enterprise to entertainment. Game-changing companies rely on Akamai to help drive their businesses faster forward

Eltel Networks A/S

Eltel Networks A/S

Vi forbinder dig med verden

Uanset hvor du befinder dig, hjælper Eltel Networks Aviation and Security dig med at holde kontakt til resten af verden.

Vi har ekspertisen til at kombinere kommunikation og IT i optimale og kreative løsninger, der ikke kender nogen grænser.

Vi leverer, tilslutter, vedligeholder, overvåger og baner vejen, når det drejer sig om integrerede kommunikations- og netværksløsninger, både lokalt og på tværs af grænserne.

Eltel sikre, at vores omgivelser får det rette løsnings- og service setup både i dag og på den lange bane.

Eltel Networks samlede forretningsområde har ekspertisen til at levere turn-key løsninger indenfor Smart City og IOT konceptet.

e|optimo/S

e|optimo

Find e|optimos stand og spar penge!

Glæd dig til at møde e|optimo på Cisco Connect, som kan fortælle mere om hvordan I også kan få tilskud til jeres projekter.

e|optimo er godkendt aktør under Energistyrelsen og kan hjælpe jer med at få udbetalt tilskud, bl.a. når i foretager optimering af jeres IT – og der kan være rigtig mange penge at spare!

e|optimo identificerer og dokumenterer jeres energibesparelser og sørger for, at I får det optimale ud af jeres projekter. Teamet af engagerede energispecialister sikrer en proces med korrekt dokumentationsflow, præcise beregninger og korrespondance undervejs.

Læs mere på http://bit.ly/1Tl55PI
Kontakt: analyse@eoptimo.dk

F5

F5

F5 provides solutions for an application world. F5 helps organizations seamlessly scale cloud, data center, and software defined networking (SDN) deployments to successfully deliver applications to anyone, anywhere, at any time. F5 solutions broaden the reach of IT through an open, extensible framework and a rich partner ecosystem of leading technology and data center orchestration vendors. This approach lets customers pursue the infrastructure model that best fits their needs over time. The world’s largest businesses, service providers, government entities, and consumer brands rely on F5 to stay ahead of cloud, security, and mobility trends. For more information, go to www.f5.com.

IBM

IBM

IBM er Danmarks digitale forretningspartner. Vi assisterer vores kunder i deres digitale transformation og udvikler nye løsninger sammen med dem. Som teknologifirma, der leverer hardware, software og services, adskiller vi os fra andre i branchen, ved at kunne tilbyde kognitiv computing på toppen af ydelser såsom analytics, mobile, social og security på en cloud-platform. IBM har sammen med Cisco™ skabt VersaStack, en integreret infrastruktur, der kombinerer IBM’s Storwize familie og Cisco’s UCS. Støttet af Cisco Validated Design tager VersaStack ydeevnen og brugervenlighed til nye højder, og leverer øget effektivitet samt alsidighed til cloud og big data.

InSoft

InSoft

Insoft Services er en global teknologivirksomhed som har dedikeret sig til udelukkende at designe og implementere storstilede IP-infrastrukturer og at levere uddannelsesydelser til IP-forhandlere. I dag er vi fuldt akkrediteret Cisco Learning Partner Specialized og global Cisco Business Learning Partner.

Vi anerkender og forstår kompleksiteten og de udfordringer vores kunder står overfor. Vi anvender fokus, indsigt og beslutsomhed til rådgivning, teknologi og transformation. Vores nuværende kunder ejer nogle af de mest betydningsfulde netværk i Europa, Mellemøsten og Afrika. Siden 2006 har vi understøttet IP-netværk. Til dato har vi ydet rådgivning og uddannelse til mere end 250 kunder i EMEA.

KMD/Tech Mahindra

KMD/Tech Mahindra

Based on a 10 year-partnership and a joint Go-to-Market strategy, KMD and Tech Mahindra are now establishing an end-to-end technology stack, enabling KMD to build the strongest cloud services available in the Nordic Region.

KMD and Tech Mahindra join forces in the delivery of a fully certified hybrid cloud portfolio, based on Cisco UCS infrastructure. Services are delivered out of KMD’s datacenter in Greater Copenhagen, and are fully integrated with Microsoft Azure public cloud services.

The joint ambition of KMD and Tech Mahindra is to allow enterprise customers to be even more agile in their digital transformation process.

Lytzen IT

Lytzen IT

Vi er en veletableret netværks- og kommunikationsvirksomhed med afdelinger i Hjørring, Herning og København.

Vores specialister har mange års erfaring og er eksperter inden for Netværk, Netværkssikkerhed, Collaboration, Virtualisering, Datacenter, Disaster Recovery mm.

Vi har ekspertisen, referencerammen og teknologien til at sikre, at vores kunder altid har adgang til højteknologiske, pålidelige og intelligente end-to-end løsninger, som både effektiviserer arbejdsgangen og giver en konkurrencemæssig fordel.

Fordi vi har evnen til at udvikle løsninger på baggrund af indgående kendskab til ”Best Practice” samt forstå vores kunders forretningsplatform, er vi blandt landets foretrukne serviceleverandør til såvel offentlige som private kunder.

Kontakt: 88328788 - www.lytzenit.dk

Nimble Storage

Nimble Storage

We all expect instant access to data. Data is essential to businesses, governments, scientists, engineers, developers, and students. Complex infrastructure creates an app-data gap that disrupts data delivery and makes users wait. Closing the app-data gap requires predicting and preventing barriers to data velocity.

The Nimble Storage Predictive Flash Platform delivers data velocity by using InfoSight predictive analytics and a Unified Flash Fabric to close the app-data gap. Customers experience absolute performance, non-stop availability and cloud-like agility that accelerate critical business processes. Over 7,500 customers have deployed the Predictive Flash Platform as the foundation for on-premise private clouds, SaaS and managed services.

Ricoh

Ricoh

Ricoh har ud fra konceptet ”New Ways of Working” etableret et nyt hovedkontor. Ønsket var at skabe en mobil, fleksibel, effektiv og topmoderne arbejdsplads, der giver medarbejderne mulighed for at arbejde hvor som helst og når som helst.

Virksomheder er forskellige, og som leverandør er det vores opgave at kende til kundernes kunder. Det vil sige, at vi skal afdække, hvilken type virksomhed vi taler om, hvilke medarbejderprofiler der er ansat, hvordan virksomheden arbejder i dag, samt hvordan den ønsker at arbejde i fremtiden. Dette kan du se og høre mere om på vores stand.

Ricohs kommunikationsløsninger:

 • Videokonferenceløsninger
 • Møderumsløsninger
 • Møderumsindretning
 • Infoskærme

Kontakt os på 70106768 eller cs@ricoh.dk

VCE EMC

VCE EMC

VCE, the converged platforms division of EMC, is the world market leader in converged infrastructure and converged solutions. VCE accelerates the adoption of converged infrastructure and cloud-based computing models that reduce IT costs while improving time to market. VCE delivers the industry's only fully integrated and virtualized cloud infrastructure systems, allowing customers to focus on business innovation instead of integrating, validating, and managing IT infrastructure.

Learn more on: http://www.emc.com/da-dk/converged-infrastructure/benefits.htm

Veeam

Veeam Software

Veeam® and Cisco UCS enable Availability for the Always-On Enterprise™ with cutting-edge technology for today’s modern data centers.

The combination of Veeam Availability Suite™ and Cisco UCS allow users to meet the most stringent recovery time and point objective (RTPO™) required for tier-1 applications; less than 15 minutes for most workloads.

Veeam is the perfect companion for pre-validated Cisco UCS designs including FlexPod, Vblock and VSPEX.

Together, Veeam and Cisco help customers realize the full potential of virtualization and the converged infrastructure by minimizing risk, decreasing downtime and easily adapting to business changes.

To learn more, visit https://www.veeam.com/veeam-cisco-ucs.html

 

Silver

Global Knowledge

Global Knowledge

Global Knowledge er verdens største Cisco Learning Specialized Partner.

Vi anvender kun markedets bedste instruktører og har flere CCIE/CCSI certificerede instruktører end nogen anden partner.

Vi tilbyder alle officielle Cisco-kurser og leverer undervisning af højeste kvalitet med "hands-on" øvelser og autoriseret Cisco curriculum. Virksomheder har endvidere mulighed for at skræddersy forløb, hvilket øger deltagernes udbytte markant.

Jabra

Jabra

Optimér din Cisco oplevelse med Jabra

Jabra headset og speakerphones sikrer en forbedret brugeroplevelse med Cisco's samarbejdsløsninger. Øget komfort kombineret med enestående lydkvalitet øger produktiviteten, mobiliteten og brugertilfredsheden.

Jabra er Cisco Preferred Solutions Developer, hvilket betyder, at Jabra headset og speakerphones problemfrit kan integreres med alle Cisco kommunikationsplatforme.

Jubar

Jubar

At redigere et kaldsflow kan være en kompleks sag og kræver ofte specialistviden. Det ændrer sig nu.

Jubar leverer brugervenlige og rollebaserede administrationsmoduler til Cisco Call Center, hvor virksomhedens medarbejdere hurtigt og nemt selv kan redigere åbningstider, beskeder og tastemenuer.

Kom forbi Jubar og lav jeres kaldsflow i pausen!

Level 3

Level 3 Communications

Level 3 Communications is a Fortune 500 company that provides local, national and global communications services to enterprise, government and carrier customers. Level 3's comprehensive portfolio of secure, managed solutions includes fiber and infrastructure solutions; IP-based voice and data communications; wide-area Ethernet services; video and content distribution; data center and cloud-based solutions.

Level 8

Level 8

Level 8 er specialister i netværk og sikkerhed. Som dedikeret sikkerhedsleverandør har Level 8 udviklet en BYOD-gæsteløsning der baserer sig på Cisco ISE, og vi er desuden specialister i integration mellem sikkerhedssystemer. Level 8 deltager på Cisco Connect 2016 sammen med amerikanske Tenable. Tenable er leverandører af verdens mest brugte sårbarhedsscanningssystem, Nessus.

Plantronics

Plantronics

Plantronics er blandt verdens førende producenter af kommunikationstilbehør til både det professionelle og private segment. Med Unified Communications og støj reducerende-løsninger samt designbevidste Bluetooth headset leverer Plantronics en unik lydoplevelse og en kvalitet, der afspejler innovation og forbrugerengagement. Plantronics’ løsninger bliver i dag brugt hos nogle af verdens mest prominente virksomheder, og er den foretrukne leverandør af headset til bl.a. kontroltårne inden for luftfart og alarmcentraler, Contact centre og kontorer. Plantronics’ produkter distribueres i Danmark af Ergotel A/S.

Sennheiser

Sennheiser

Sennheiser is among the world’s leading manufacturers of headphones, microphones, wireless transmission systems and high-quality headsets for business and entertainment.

Our speakerphones and wired/wireless headsets for mobile phones, contact centers, offices and Unified Communications professionals are the result of Sennheiser’s focus on sound leadership, quality design and user focus.

www.sennheiser.com/cco

▲ Back to Top

Kontakt os

Har du spørgsmål til Cisco Connect 2016, kan du kontakte os på cisco-connect-dk@cisco.com.

Del

Sponsorer

 • Intel
 • Axcess A/S
 • Conscia
 • NetApp
 • Netteam A/S
 • Nianet
 • TDC Erhverv
 • Akamai Technologies
 • Eltel Networks A/S
 • e|optimo
 • F5
 • IBM
 • InSoft
 • KMD/Tech Mahindra
 • Lytzen IT
 • Nimble Storage
 • Ricoh
 • VCE EMC
 • Veeam
 • Global Knowledge
 • Jabra
 • Jubar
 • Level 3 Communications
 • Level 8
 • Plantronics
 • Sennheiser

Målgruppe

Cisco Connect er målrettet IT-beslutningstagere inden for både forretning og teknik i store virksomheder, offentlige institutioner, Service Providers, broadcasters og små og mellemstore virksomheder.

Eventen er relevant for profiler som f.eks. CxO, direktører, IT-chefer, medie-chefer, business development managers, netværkschefer, netværksspecialister, systemarkitekter, server og storage managers, projektledere, driftschefer, konsulenter og andre med ansvar for at implementere deres organisations IT-strategi.