It-sikkerhed i en omskiftelig verden

Nye digitale forretningsmuligheder og nye internettrusler betyder nye udfordringer for it-sikkerheden. Find ud af, hvordan forskellige brancher beskytter sig selv, i disse white papers.

Beskyttelse af finansielle tjenesteydelser

Beskyttelse af finansielle data og transaktioner

Undersøgelsesresultater viser, at der er plads til forbedring i finansbranchen, når det gælder it-sikkerhed. Dette gælder især, fordi denne branche er et foretrukket mål for personer, der benytter internettet til kriminelle aktiviteter. Læs dette white paper, og få eksperternes råd til, hvordan it-eksperter kan beskytte deres forretning med finansielle tjenesteydelser og kunderne.

Hent rapporten

Styrkelse af it-sikkerheden hos myndigheder

Tjenesteydelser fra myndigheder kræver mere beskyttelse

Den offentlige sektor er især attraktiv for internetterrorister, de såkaldte "hacktivister", og andre kriminelle, der ønsker at forstyrre offentlige tjenesteydelser og stjæle vigtige data af politiske eller økonomiske grunde. Læs dette white paper for at se, hvordan offentlige virksomheder kan styrke it-sikkerheden og være på forkant med disse trusler.

Hent rapporten

Sørger for sikkerheden i sundhedsvæsenet

Sundhedsvæsen: beskyttelse af patientoplysninger

I dag er det vigtigt for organisationer i sundhedsvæsenet at beskytte patienternes personlige oplysninger, samtidig med der stadig er adgang til vigtige oplysningssystemer. Dette white paper hjælper dig med at forstå nogle af de vigtigste sikkerhedsmæssige risici for it inden for sundhedsvæsenet og vurdere kvaliteten af den beskyttelse, du har i øjeblikket. Du lærer også, hvordan du booster sikkerheden, samtidig med at vigtige data stadig er tilgængelige for det lægefaglige personale.

Hent rapporten

Forsvar af tjenesteydelser inden for telekommunikation

Forbedring af it-sikkerheden inden for telekommunikation

Selvom mange eksperter inden for telekommunikation betragter deres sikkerhedsinfrastrukturer som avancerede og opdaterede, viser denne analyse noget andet. Hent dette white paper for at finde ud af, hvordan du kan beskytte dine telekommunikationsdata og -tjenester i det konkurrenceprægede miljø.

Hent rapporten

Holde transporten i gang

Hold transporten i gang og sikker

Enhver afbrydelse i transportnetværkene kan have en markant påvirkning på borgere og økonomien Det er grunden til, at disse forsyningsværker er foretrukne mål for personer, der bruger internettet til kriminelle aktiviteter. Forbundne teknologier som f.eks. biler og motorveje med netværk giver endnu flere muligheder for hackerne. Dette white paper viser dig, hvordan du opretholder sikkerheden i et komplekst transportøkosystem, der hele tiden bliver mere netværksbaseret.

Hent rapporten

Beskyttelse af forsyningsværker og energi

Beskyttelse af forsyningsværker mod cyber-angreb

73 % procent af eksperter i it-sikkerhed på forsyningsværker siger, at de har været udsat for et offentligt sikkerhedsbrud. Da forsyningsværker og energiorganisationer er en del af et lands kritiske infrastruktur, er de et primært mål for hackerne. Læs dette white paper for at se, hvordan du kan beskytte din organisation ved hurtigt at tilpasse dig en sikkerhedssituation under forandring.

Hent rapporten