Cisco-datacenter: Din IT-infrastruktur betyder noget

Din IT-infrastruktur betyder noget

For at få succes skal du have absolut fokus på din investering i datacenterløsninger til dit hurtigtvoksende miljø til analyse af big data. Denne IDC-rapport forklarer hvordan. Se eksemplet for at få mere at vide. Du kan få hele rapporten ved blot at dele nogle få oplysninger med os på formularen herunder.


Eksempel

Få IDC-rapporten nu

Cisco-datacenter: Lås op for værdien af dine data

Lås op for værdien af dine data

Få et bedre forretningsresultat i din kernedrift eller i skyen ved at transformere dit datacenter fra et omkostningscenter til et innovationscenter. Se løsningen til analyser i realtid, skalerbarhed for big data, beregninger i cloud-skala og brancheførende ydeevne.

Se hvordan
Cisco-datacenter: Opnå store resultater fra dine big data

Opnå store resultater fra dine big data

Big data ændrer måden, som verden laver forretninger på, fra reaktiv til forudsigende. Dataanalyse kan transformere arbejdsmåden i næsten enhver afdeling i din organisation. Men udnytter du muligheden optimalt? Her er vores fem bedste tips til at få mere viden.

Læs mere

Dit datacenter er overalt

Det er fundamentet for din forretning, innovation og alt omkring dig. Derfor er optimering af dit datacenter altafgørende.

Se hvordan du kan få bedre resultater ved at gøre Cisco UCS® med Intel® Xeon® Processorer til omdrejningspunktet af alt i din virksomhed.

Intel, Intel Inside-logoet, Xeon og Xeon Inside er varemærker tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.