Har du en konto?
  •   Tilpasset indhold
  •   Dine produkter og support

Brug for en konto?

Opret en konto

Cisco Expert Talks

Se webinarer on demand præsenteret af Ciscos eksperter

Webinarer

DNA Center

Den globale digitalisering kører for fuld styrke i disse år. Danmark er ingen undtagelse. Samtidig ser vi flere sikkerhedstrusler og behovet for intelligente netværk er højere end nogensinde. DNA Center er en del af Ciscos nye software baseret netværkskoncept, en løsning som sætter automatisering, sikkerhed og intuition forrest og hvor management systemet er en historie for sig selv.  Se med når Systems Engineeer René Andersen tager dig med gennem DNA Center universet.

 

meraki-event-promo

Meraki - Introduktion til cloud networking

Her er en introduktion til Meraki, og vores netværksprodukter, der alle administreres ved hjælp af en unik cloud interface. I webinaret vil du lære om hvordan cloud networking giver en fantastisk driftssikkerhed, lettere management og en lavere TCO – og vi giver dig en direkte demonstration af de spændende muligheder Meraki tilbyder.

Sæt gang i forretningen med netværksløsninger og integreret sikkerhed.

Sæt gang i forretningen med netværksløsninger og integreret sikkerhed.

On-Prem og Cloud netværksløsninger, som giver dig fordele med omfattende integrerede sikkerhedsfunktioner, og accelerer din digitale rejse både skalerbart og sikkert.

 

cet-solutions-spot-2

Løsninger til mindre virksomheder

Omdan din kundeoplevelse, dine forretningsgange og personalets oplevelse omgående, med teknologi der indtjener og sparer penge og holder din virksomhed fri for problemer.

1506344938800

Fordel omkostningerne for alle Cisco-løsninger over 3 år med 0% i rente

Drag tidlig fordel af din investering med Cisco’s banebrydende teknologi og afdrag det i faste månedlige betalinger med easylease 0% finansiering.

  • Kombinere hardware, software, services og tredjepartsudstyr på én kontrakt
  • Ingen udbetaling
  • Let at beregne: Du skal blot tage den samlede pris af din løsning og dividere med 36
  • Frigiv likviditet til at investere i din kerneforretning