Guest

A Cisco Hálózati Akadémia

Cisco Hálózati Akadémia

Világméretű eLearning programunkban jelenleg közel 160 ország oktatási intézményei és non-profit szervezetei vesznek részt. Az akadémiai program egyik legnagyobb értéke a legújabb technológiai ismereteket tartalmazó képzési kínálatunk.További információ ( Angol nyelven )

Információk a Hálózati Akadémiáról

A Cisco Hálózati Akadémia (NetAcad) naprakész hálózati és informatikai ismereteket nyújt azoknak a diákoknak és szakembereknek, akik bővíteni szeretnék tudásukat, és az informatikai iparágban képzelik el pályafutásukat. A Hálózati Akadémia a legújabb technológiai ismereretek tartalmazó, minőségi, online tanfolyamokat kínál Magyarországon is.

Regonális és Lokális Akadémiák elérhetősége

A Cisco Hálózati Akadémia nyitott minden érdeklődő non-profit oktatási intézmény számára. A belépés feltételeiről a Regionális Akadémiák kapcsolattartói részletes felvilágosítást nyújtanak.


A Cisco Hálózati Akadémia kurzusai az ország több oktatási intézményében elérhetők, melyről a Lokális Akadémiák kapcsolattartói adnak további tájékoztatást.

HTTP Alapítvány

A HTTP Alapítvány célkitűzése a hálózati informatikai képzést nyújtó oktatási intézmények tevékenységének támogatása, a képzésbol kikerülő, informatikai végzettséggel rendelkező hallgatók foglalkoztatási lehetőségeinek bővítése. Az Alapítvány országos kiterjedésű tevékenységet végez, kapcsolatban áll a Cisco Hálózati Akadémia Programban résztvevő közel száz oktatási intézménnyel, felsőoktatási intézményekkel, szakközépiskolákkal, regionális képző központokkal, és felnőttképzést folytató non-profit szervezetekkel. Tovább az alapítványi oldalra

Videó és tananyag demó

Nézze meg az új kurzusainkról szóló bemutatót

 

Lejátszás Angol nyelven!Tekintse meg az új tananyagok bemutatóját

 

Demó Angol nyelven!


Euroskills verseny

Tájékoztató az Euroskills versenyről

Gyorslinkek

 

ÚJ > > Versenyportál