Rendelkezik fiókkal?

 •   Személyre szabott tartalom
 •   Az Ön termékei és támogatásuk

Szüksége van fiókra?

Fiók létrehozása

A Cisco új fejlesztői képességekkel bővíti szándék alapú hálózati platformját

A bejelentés része a Cisco azon törekvésének,  hogy nyitott és programozható platformot hozzon létre, amely a hálózatok egészét átfogja, a campustól az adatközpontokig, a fiókirodáktól a peremhálózatokig. A Cisco 500 000 fejlesztő, 60 000 partner és 3 millió hálózati mérnök számára teszi lehetővé, hogy fejlesztéseiket erre a nyitott hálózati platformra alapozzák.

A szándék alapú hálózatok koncepciója alapjaiban tér el a hagyományos, manuális beállításokat igénylő,  időigényes módszerektől. A modern hálózatok képesek az üzleti célokat értelmezni, hálózati szabályokká alakítani, majd a teljes infrastruktúrán automatizáltan alkalmazni.

Cisco DNA Center platform

A Cisco új fejlesztői eszközökkel és nyitott alkalmazásprogramozási felülettel (API) bővíti Cisco Cisco DNA™ Center megoldását. A hálózati szintű API-k révén a Cisco lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy egyszerűen programozhassák a rendszert, felhasználva a hálózat által biztosított elemzéseket és adatokat.

A Cisco DNA Center új API felületének legfontosabb funkciói:

 • A hálózati intelligencia beemelése az üzleti folyamatokba: A Cisco DNA Center lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a szándék alapú API-k használatával egyetlen rendszerként programozzák a hálózatot.
 • Automatizált IT folyamatok: A Cisco DNA Center révén a hálózati adminisztrátorok szoftveres adapterekkel automatizálhatják az IT-rendszerek folyamatait.
 • A több gyártó megoldásaiból álló hálózatok kezelése: A Cisco DNA Center rugalmassága lehetővé teszi a fejlesztőknek és a partnereknek, hogy egy szoftverfejlesztő készleten (SDK) keresztül, egyetlen rendszerként kezeljék a több gyártó megoldásait alkalmazó hálózatokat.

A Cisco DNA center platformját már 15 partner alkalmazza.

Cisco DNA center partners

 

Félmillió fejlesztő

 

 

A Cisco DevNet fejlesztői közössége meghaladta az 500 000 tagot.

A Cisco három új fejlesztői kezdeményezést jelentett be:

 • A DevNet Ecosystem Exchange. Az online portál már több mint 1 300 megoldást tartalmaz.
 • A DevNet Code Exchange, ahol a fejlesztők elérhetik és megoszthatják az újgenerációs alkalmazások gyors fejlesztéséhez szükséges szoftvereket. A mintakódok, illesztőprogramok, eszközök és SDK-k ellenőrzött listája a GitHub-on érhető el.
 • A DevNet Cisco DNA Developer Center egy egyablakos rendszer (one-stop-shop) a fejlesztők számára, információkkal, esettanulmányokkal és tananyagokkal.

Elérhetőség, szolgáltatások és támogatás

 • Az új Cisco DNA Center funkciók 2018 nyarától válnak elérhetővé.
 • A DevNet's Ecosystem Exchange, a Code Exchange és Cisco DNA Developer Center már elérhető.
 • A Cisco és partnerei teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak az ügyfeleknek a szándék alapú hálózatokhoz való zökkenőmentes csatlakozáshoz.

További információ:


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) a világ egyik vezető technológiai vállalata, amely 1984 óta biztosítja az internet működését. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a newsroom.cisco.com oldalon olvashatók, valamint @Cisco néven a Twitteren is megtalál minket.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Twitter: @sinkoj Tel.: 225 4650 – mobil: +3630/949 3405
VideoMeeting room
E-mail: jsinko@cisco.com