Guest

Több mint 30 vállalat csatlakozott a Cisco globális Intercloud felhőhálózatához

LinkedInGoogle+
Megosztás:

A Cisco több mint egymilliárd dollárral támogatja a felhőalapú szolgáltatásokat

A Cisco bejelentette, hogy harminc vállalat, köztük a Deutsche Telekom (DT) és a BT is csatlakozott a Cisco Intercloud felhőhálózatához. A Cisco így 50 különböző országból további 250 adatközponttal bővíti globális, nagybiztonságú felhőplatformját. A Cisco a következő időszakban több mint egymilliárd dollár értékű beruházással támogatja a felhőalapú technológiákat és szolgáltatásokat.

A Cisco OpenStack-alapú Intercloud felhőhálózatot kiemelkedő alkalmazásterhelés kezelésére tervezték, valós idejű analitikával, közel végtelen skálázhatósággal és a helyi adatkezelési szabályoknak megfelelő hálózati és biztonsági architektúrával bír. A felhőhálózat célja, hogy megkönnyítse a szervezetek és a felhasználók munkafolyamatainak zökkenőmentes és biztonságos összekapcsolását és mozgatását a különböző nyilvános vagy privát felhők között.

A Deutsche Telekom (DT) és a Cisco együttműködésének keretében Intercloud csomópontokat telepítenek a DT németországi adatközpontjaiba. A megoldás segítségével a vállalat a szigorú német adatvédelmi előírásoknak is megfelelő felhőalapú szolgáltatásokat nyújthat üzleti partnereinek az európai régióban.

A BT és a Cisco szintén kiterjeszti régóta fennálló partnerségét és a BT a Cisco Intercloud Fabric technológiájának segítségével fejleszt majd hibrid felhőszolgáltatásokat. A BT öt kontinensen 20 országban jelenlévő Cloud Compute infrastruktúrája így teljesen Intercloud-képessé válik, amely magas biztonságot és kiemelkedő munkaterhelési képességeket jelent a BT ügyfelei számára.

Cisco Intercloud Fabric és Hybrid Cloud szolgáltatások

A Cisco elérhetővé tette Intercloud Fabric technológiáját, illetve bejelentette hibrid felhőcsomagjait is. A Cisco Intercloud Fabric egy szoftver-alapú megoldás a hibrid felhő infrastruktúrákhoz, amely lehetővé teszi a hibrid felhők munkaterhelésének mozgatását a nyilvános felhőszolgáltatók, a privát felhők és a Cisco Cloud szolgáltatás között.
A Cisco hibrid felhőcsomagjai a privát felhőmegoldásokat még nem használó ügyfelek számára is teljes hibrid felhőmegoldásokat és a globális felhőalapú szolgáltatásokban rejlő teljesítmény kihasználását biztosítja. Azoknak az ügyfeleknek, akik már használnak privát felhőmegoldást, a hibrid szolgáltatáscsomagok lehetőséget adnak a Cisco felhőalapú szolgáltatásaihoz való csatlakozásra.

A Cisco egymilliárd dollárral támogatja a felhőalapú technológiákat és szolgáltatásokat

A Cisco tulajdonában lévő Cisco Capital a következendő időszakban több mint egymilliárd dollárt különít el a felhőalapú technológiák és szolgáltatások támogatására. A Cisco Capital leginkább a Cisco ACI (Application Centric Infrastructure) finanszírozását, a technológiai migráció megkönnyítését, valamint a rugalmas fizetési konstrukciók kialakítását helyezi előtérbe a befektetések során.

További információ


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!