Guest

Tizennegyedik alkalommal díjazta hazai partnereit a Cisco

LinkedInGoogle+
Megosztás:

A Cisco Magyarország tizennegyedik alkalommal adta át az "Év Magyarországi Cisco Partnere" díjat, amelyet idén 7 különböző kategóriában ítélt oda a közös sikerekhez leginkább hozzájáruló hazai partnereknek.

 „Az Év Nagyvállalati Hálózati Partnere” (Enterprise Network Partner of the Year) címet a NET’54 kapta. A cég az elmúlt hónapokban olyan új és innovatív technológiákkal foglalkozott, mint az új generációs WiFi hálózatok, illetve ezek alkalmazása nagy tömegeket kiszolgáló létesítmények, például  stadionok esetében..

A hálózati biztonság terén elért eredményeiért “Az év biztonsági partnere” (Security Partner of the year) címet az S&T kapta. A vállalat kiemelkedő fókuszt helyezett a biztonság területére, beleértve a Cisco által a tavalyi évben felvásárolt SourceFire cég IT biztonsági megoldásait.

Az együttműködéses technológiákban elért eredményekért „Az Év Együttműködéses Technológiai Partnere” (Collaboration Partner of the Year) díjat – csakúgy, mint 2013-ban - a T-Systems Magyarország Zrt. kapta. A vállalat rendelkezik a legátfogóbb együttműködéses portfólióval a Cisco hazai partnerei közül. A Cisco WebEx, IP telefónia, TelePresence és Contact Center megoldásokon keresztül  tényleges end-to-end megoldásokat  értékesítenek a piacon. A Cisco hostolt együttműködéses megoldása elsőként az ő szolgáltatásportfóliójukban jelent meg.

Az Év Adatközponti Partnere” (DataCenter Partner of the Year) díjat a Cisco a Dimension Data csapatának ítélte oda. A cég folyamatosan beépíti portfóliójába a Cisco innovatív technológiai újításait, emellett  számos adatközpont konszolidációs és virtualizációs projektben is kiemelkedő teljesítményt nyújtott.

Az Év Szolgáltatási Partnere” (Service Partner of the Year) elismerést 2014-ben az S&T kapta. A Cisco Advanced Service megoldásainak térnyerésében kiemelkedő szerepe volt a partnernek. Elsőként ismerték fel többek között az energiafelhasználás hálózaton keresztül történő szabályozásában, illetve az erre épülő szolgáltatásokban rejlő üzleti lehetőségeket.

A Cisco dinamikusan fejlődő vállalkozásokat elismerő „Incubation Partner of the Year” díját a Gloster kapta. A felhőalapú szolgáltatások terén végzett együttműködésért a „Cloud Partner of the Year” díjat az idén a T-Systems kapta. A vállalat az első  olyan partner Magyarországon, aki Cisco alapú cloud megoldásokat kínál.


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!