Guest

Az NBC nézői a Cisco felhőalapú Videoscape megoldásával bármely képernyőről hozzáférhetnek a téli olimpiával kapcsolatos videótartalmakhoz

LinkedInGoogle+
Megosztás:

Az NBC Sport Group a Cisco Videoscape TV platformjának hardveres és felhő alapú szoftveres megoldásait választotta a 2014-es szocsi téli olimpiai játékok közvetítéseinek tartalomkezeléséhez és átkódolásához. A Cisco felhő alapú szoftveres megoldásai egyszerű, gyors, és rugalmas felhő architektúrával segítik a február 6-23. között zajló játékok közvetítésének élő és felhő alapú on-demand streamelését.

Míg az NBC a 2010-es vancouveri téli olimpián csupán két eseményről adott streamelt közvetítést, Szocsiban már mind a 15 versenyszám eseményeiről lesz digitális tudósítás, amely több mint 1000 óra élő streamelt tartalmat jelent. Az NBC stábjának munkáját a Cisco olyan hardveres és szoftveres megoldásai segítik majd, mint a Videoscape Acquisition Suite, a Videoscape Media Suite, a Videoscape Distribution Suite (VDS), valamint a set-top-boxokat és a HTML5-alapú eszközöket is magában foglaló Videoscape kliensek.

A Cisco felhő alapú megoldásokkal bővíti Videoscape TV platformját

A Cisco a 2014-es CES informatikai kiállításon jelentette be, hogy új, felhő alapú videós funkciókkal bővítette piacvezető Videoscape TV platformját. Az iparágban elsőként a Videoscape platformot szolgáltatásként is igénybe vehető megoldásként kínálják. Továbbá a vállalat OpenStack alapú nyílt felhőszoftver-technológiákat is bemutatott. A Videoscape új felhő alapú szoftveres és technológiai megoldásai a gyorsabb és költséghatékonyabb működés mellett olyan új felhasználói élmények biztosítására is lehetőséget nyújtanak, mint a több képernyős tartalomfogyasztás és a 4K videózás. Felismerve a változó felhasználói szokásokat, a Cisco bővített Videoscape platformja minden eddiginél fejlettebb személyre szabhatóságot kínál a tartalmak megtekintéséhez és az eszközök közötti megoszthatósághoz, az infrastruktúra költséges cseréje és a hosszadalmas frissítések nélkül.

További információk

Cisco Service Provider blog: SP360: http://blogs.cisco.com/sp
Cisco Videoscape TV service szolgáltatási platform: http://www.cisco.com/go/videoscape
Kövesse a Cisco Service Provider Video híreit a Twitteren: #Videoscape
Cisco RSS: http://newsroom.cisco.com/dlls/rss.html


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!