Guest

A Cisco alkalmazásszolgáltató platformmá fejleszti a routereket

A Cisco új ISR-AX routere a hálózati és alkalmazás-szolgáltatások mellett WAN-optimalizációt is kínál

LinkedInGoogle+
Megosztás:

Képek


A vállalati alkalmazások területén jelentős változások zajlanak – a vállalatok adatközpontokba centralizálják, vagy a felhőbe helyezik át alkalmazásaikat, illetve fiókirodáik internetes infrastruktúráját is átalakítják a felhő hatékony elérésének érdekében. Az alkalmazásszolgáltatási modellek változása új biztonsági, teljesítménybeli és megbízhatósági kérdéseket vet fel, miközben a hálózatnak is lépést kell tartania ezekkel a változásokkal.

Az egységes, magas színvonalú fiókirodai alkalmazáskörnyezet megvalósítására a Cisco új routersorozatot mutatott be. A Cisco ISR-AX routerek (Integrated Services Router with Application Experience) egyetlen eszköz formájában kínálják a fiókirodai szolgáltatásokhoz nélkülözhetetlen útválasztási és biztonsági technológiákat illetve az átfogó alkalmazásszintű szolgáltatásokat. Ezzel a megoldással optimális felhasználói környezet hozható létre bármely irodában egyszerű üzemeltetés és alacsony teljes bekerülési költség (TCO) mellett.

A Cisco az ISR-AX sorozatú routereket akár 35%-kal kedvezőbb áron kínálja a konkurens WAN-optimalizációs eszközöknél, elősegítve a technológia költséghatékony bevezetését a teljes fiókirodai hálózatban.

Az alkalmazások megváltozott használata minden korábbinál nagyobb igényeket támaszt a vállalati hálózatokkal szemben – mondta Rohit Mehra, az IDC hálózati infrastruktúrákkal foglalkozó alelnöke. – Az IDC véleménye szerint a ma használt hálózatoknak jelentős fejlesztésekre van szükségük ahhoz, hogy megfeleljenek az alkalmazások elérésével és teljesítményével kapcsolatos növekvő igényeknek, amely végül a fiókirodai szolgáltatások jobb teljesítményét és az alkalmazások univerzális elérhetőségét eredményezi majd.

A Cisco ISR-AX sorozat elemei:

  • Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX ISR, a Cisco ISR G2 routerére építve
  • Cisco security licensz, amely tartalmazza a VPN-t, a tűzfalat és a behatolás-megelőző szolgáltatást (intrusion prevention)
  • Cisco Services-Ready Engine vagy maximum RAM
  • Az eszközök további konfigurálási lehetőségét hálózati, számítási és tárolási igényekre.

A Cisco 3900-AX, 2900-AX és 1900-AX sorozatú útválasztók már jelenleg is elérhetők. A Cisco az AX termékcsaládot a Cisco 800 ISR, a Cisco ASR1000 és a Cisco CSR1000V sorozatra is kiterjeszti, és így a távmunkások, a peremhálózat, az adatközpont és a felhő számára is elérhetővé teszi az alkalmazásszolgáltatásokat.

Kapcsolódó háttéranyagok:

Cisco Application Experience routerek – angol nyelvű weboldal
Cisco felhőalapú intelligens hálózat – angol nyelvű weboldal
Cisco nagyvállalati kategóriájú routerek – angol nyelvű weboldal
Határok nélküli hálózatok – angol nyelvű blog
Cisco Enterprise a Twitteren
Cisco Enterprise WAN a Facebookon


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!