Guest

A Cisco mobilinternetes innovációival új üzleti lehetőségeket nyit a mobilszolgáltatóknak

Új szoftvercsomag, kiscellás megoldások és hálózati infrastruktúra a Cisco-tól

LinkedInGoogle+
Megosztás:

Képek


A mobil adatforgalom a Cisco előrejelzése szerint 2012 és 2017 között 13-szorosára nő.  A személyek, adatok, folyamatok, információk és eszközök összekapcsolásából, azaz az „Internet of Everything” trendből eredő új üzleti lehetőségek jelentős része a mobil és vezetékes kapcsolatok során generált valós és közel valós idejű adatok elemzése köré összpontosul. A Cisco Visual Networking Index (VNI) globális mobil adatforgalomra vonatkozó előrejelzése szerint 2017-re várhatóan több mint tízmilliárd mobilinternetes eszköz és mobilkapcsolat várható, melyből 8,6 milliárd személy és eszköz közötti, míg 1,7 milliárd gép-gép közötti (M2M) kapcsolat lesz.

 „A mobil adatforgalom pontosabb elemzése, megértése komoly bevételi lehetőséget jelent a szolgáltatóknak. Az intelligens infrastruktúra és a szoftverek szoros együttműködése révén ügyfeleink minden szintre kiterjedő átláthatósággal optimalizálhatják hálózati erőforrásaikat. A Cisco egyedülálló megoldásokat kínál a mobiladatok hasznosításához. A szolgáltatók ezek kiértékelése alapján, az előfizető igényeihez és lehetőségeihez illeszkedőajánlatokat tudnak kialakítani.” – mondta Dalos Ottó, a Cisco Magyarország szolgáltatói piaceért felelős vezetője.

A Cisco a 2013-as Mobile World Congress konferencián bejelentett újdonságai három kulcsfontosságú területen – szoftverek, hozzáférés és infrastruktúra – kínálnak innovatív mobil megoldásokat.

Intelligens hálózati hozzáférés

A Cisco a kiscellás piac vezető szereplőjeként a WiFi és 3G-s rádiótechnológia ötvözésével a kiscellákat üzleti és szolgáltatási innovációs platformmá alakítja az alábbi újdonságokkal:

  • A Cisco Aironet® hozzáférési pontokhoz készült Cisco 3G Small Cell Module az egyszerű üzembe helyezés érdekében egy csatlakoztatható 3G rádió segítségével integrálja a frekvenciaengedély-köteles és a nem engedélyköteles kiscellákat.
  • A Cisco 3G Small Cell a Cisco már jól bevált vállalati megoldását bővíti ki, és ideális megoldást nyújt az épületen belüli rendszerek ellátására.
  • A Cisco ASR 901S nagyszámú kültéri kiscellás rendszer kialakítására szolgál, segítségével a rendkívül megbízható kiscellás irányítási technológia kültéri oszlopokon és más telepítési helyeken is alkalmazható a „felhordó” hálózat szűk keresztmetszetének áthidalása érdekében.

Intelligens infrastruktúra

A 4G technológiára való áttérés lehetősége a piacvezető Cisco ASR 5000 sorozat EPC (Evolved Packet Core) maghálózati megoldásának kulcsfontosságú eleme. A világszerte több mint 210 szolgáltató rendszerében használt Cisco ASR 5000 termékcsalád biztosítja a mobilinternet dinamikus, folyamatosan változó igényeinek teljesítéséhez szükséges rugalmasságot és alkalmazásával a szolgáltatók felkészülhetnek az „Internet of Everything” korszakára is.

Kapcsolódó fényképek:

Kapcsolódó háttéranyagok:


A Cisco Systemsről

A Cisco (NASDAQ: CSCO) az internetes hálózati piac vezetője. A Ciscóval kapcsolatos hírek és információk a weben a http://www.cisco.com illetve a http://newsroom.cisco.com oldalon olvashatók.

További információ:

Sinkó Judit
Cisco Magyarország, PR manager
Tel.: 225 4650
Mobil: +3630/949 3405
E-mail: jsinko@cisco.com

Kérdése van? Válaszolunk!