Guest

Cisco Spark je mjesto gdje sve radite

Besplatna probna verzija

Cisco Spark - jedna platforma za svu vašu komunikaciju

Sa svakog mjesta i svakim uređajem pristupite Cisco Sparku, jednostavnoj i sigurnoj platformi za potpunu suradnju, koju možete besplatno isprobati u razdoblju od 30 dana.

Saznajte više

Izvještaj Harvard Business Reviewa: Zašto vaš tim treba moderan alat za suradnju?

Današnje poslovanje treba nove alate za suradnju koji su brzi, prilagodljivi svim uređajima i lagani za korištenje. U Harvard Business Reviewu saznajte više o sadašnjim trendovima u digitalnom okruženju.

Preuzmite izvještaj
hbr_final
spark

Cisco Expert predavanja

Otkrijte kako Cisco Spark može promijeniti način na koji vaš tim radi i pomoći vam prijeći na digitalno poslovanje, s potpuno novim iskustvima sastanaka, digitaliziranih radnih mjesta i pametnijeg tijeka rada.

Pogledajte webinar

Cisco Spark Board: Novi uređaj koji trebate u sobi za sastanke

Cisco Spark Board je novi, pametni uređaj za suradnju koji kombinira bežičnu prezentaciju, interaktivnu ploču za pisanje i video konferenciju.

Saznajte više
spark-board-720x480

Studije slučaja

Saznajte kako Signa Real Estate Austria ostaje ispred konkurencije uz pomoć Cisco Sparka

Co-builder, građevinska tvrtka iz Norveške, o jednostavnoj komunikaciji u građevini uz pomoć Cisco Spark platforme

Talijanski dizajneri Pininfarina dizajniraju aute za razvoj novog transportnog sustava uz pomoć Cisco Sparka

Dizajn studio, Orthodox Design, o pojednostavljenom kreiranju dok podižu obitelj uz Cisco Spark

Vaša sigurnost je naša misija

Naše prošireno iskustvo u sigurnosnoj obrani najvećih svjetskih mreža, kombinirano s našom stručnošću u komunikaciji i poslovanju u oblaku, pomaže ostvariti sigurnost i pouzdanost Cisco Sparka.

Računajte na Cisco

U Ciscu, sigurnost je u našem DNK zapisu. Razumijemo kako su vaši podaci jednako vaš posao. Zato Cisco Spark koristi najsuvremenije enkripcije kako bi osigurao tajnost vaših podataka te vam osigurao dostupnost i sigurnost u svakom trenutku.

Preuzmite info dokument o sigurnosti
1481879305352
news-a-image

Istražite kako Apple i Cisco rade zajedno kako bi osigurali odlično mobilno iskustvo za aplikacije, razgovore i suradnju na iPhone i iPad uređajima

Jedinstveno rješenje za vaše poslovanje

Naši najbolji alati za suradnju objedinjeni jedinstvenom uslugom omogućuju odlično iskustvo, neovisno o lokaciji i/ili uređaju. Šaljite poruke, napravite sastanak ili pozovite bilo koga, bilo gdje, bilo kad. Uslugu čuvamo na našim serverima i u našem oblak pa je uvijek ažurirana.

1482330074580

Napravite video poziv bilo gdje. Podijelite ekran s vašim sadržajem.

Sve radi u isto vrijeme.

Tapni, i već si na video sastanku. Pridruži se preko svog telefona ili stolnog računala. Ili okupi svoj tim i sastanite se s drugom stranom preko Cisco Spark sobnog sustava za konferencijske pozive.

1481879455920

Vaš poslovni telefonski sustav.

Tradicionalne karakteristike koje biste očekivali od poslovnog telefonskog sustava i više*. Instalirajte Cisco IP telefon iz serije 7800 ili 8800 bilo gdje - u vašem glavnom uredu, vašem područnom uredu, ili čak vašem kućnom uredu. Cisco Spark integrira ih sve.

1481879496676

Osjećajte se kao da ste se sastali u živo.

Bilo koja od vaših konferencijskih soba spremna je za video komunikaciju jednostavnim priključenjem na Cisco Spark sobni sustav. Ušetajte sa svojom Cisco Spark aplikacijom i vaš sastanak može početi.

1481879689410

Počnite s aplikacijom

Preuzmite besplatnu Cisco Spark aplikaciju za sve vaše uređaje